maanantai 30. syyskuuta 2013

Uuden esittelyn aika

Heippa!
Moni teistä on eksynyt tälle sivulle varmaankin jonkun hämäräperäisen linkin, tai vanhan blogini kautta.

Tervetuloa! Täällä kirjoittelee 1990 vuonna syntynyt naikkonen, joka harrastaa cosplayta, BJD:itä, erilaisten asioiden keräilyä, pelailua, lukemista ja jonkin verran piirtämistäkin. Noihin asioihin voi siis törmätä blogissani. Nikkiä Miwa käytän hartsilasten puolella, muutoin netissä olen pyörinyt Chuiga nimellä (cosplay.com ja devari) ja joillain randomeilla nikeillä.

Aloitin siis uuden blogin (muuan henkilöiden painostuksesta, kiitos sisko!), joten ajattelin myös kirjoittaa uuden esittelynkin, joka kertoo siis yllättäen itsestäni (kun vanhempi, nojaa, on mennyt jo vanhaksi osittain). Tai noh, jotain uutta ja jotain vanhaakin, lainaan siis itseäni, koska en tällä hetkellä jaksa olla niin kaunopuheinen että kirjoittaisin koko jutun uusiksi :D :


"Monet luonnon ihmeet jaksavat ihastuttaa minua, kuten varmaan monia muitakin. Keijut, henkiolennot ja luonnon kauneus ovat lähellä sydäntäni. Aamukaste, smaragdin vihreä sammal, pienet purot, auringon kukat tien vieressä.. unohtamatta kevään ensimmäisiä leskenlehtiä! Rakastan kaikista vuoden ajoista eniten kevättä. Siirrän osan piirteistäni nukkeihini (sillä tavalla pääsen paljon lähemmäksi hahmoa, vaikka piirteiden siirtäminen ei olisikaan suunniteltua), joten tässä tapauksessa myös Aileen, esikoisnukkeni, jakaa rakkauden kevääseen. Se sopiikin täydellisesti luonteeseensa, mutta siitä myöhemmin lisää. Kevät, sen hurjat myrskyt muistuttamassa talven luonteesta, asfaltin kuivuminen ja niin.. Ne edellä mainitsemani leskenlehdet ja helisevät pikku purot. Meri on myös yksi aivan uskomattomista asioista! Se on kaunis, kunnioitettava, julma ja joskus myös lempeä. Se vie, ja antaa takaisin. "

Niin. Että sellaista :D. Minussa myös löytyy pieni hihhuli puoli:

"Luonnon ihailuun ja kunnioittamiseen liittyen myös uskoni jonkinsortin henkimaailmaan tulee esille. Uskon että jokaisella olennolla ja asialla on henki. Uskon myös että universumissa vallitsee laki "Kun uskot jonkun asian tapahtuvan, se todennäköisemmin myös tapahtuu. Me itse muokkaamme tätä maailmaa sen mukaan." Uskoni ei siis vastaa sitä uskontoa mihin minut on kastettu, mutta en halua olla kahlittuna mihinkään tiettyyn tapaan millä pitää uskoa ja se, näin tärkeimpänä, että mihin pitää uskoa. Mutta se siitä henkisestä puolestani"

Sinänsä mielenkiintoista, että kun aloitin edellisen blogini kirjoituspuolen, minulla oli vain viisi nukkea..


...

.......

...........

ETTÄ MITÄ?! Tällä hetkellä omistan 10 ja puoli nukkea. Puoli, koska omistan Piposin kisun yhdessä miehekkeeni kanssa. Katraaseen mahtuu 2 petiteä, 2 MSD kokoista ja loput kuusi ovat SD kokoisia nukkeja. Miten niitä on kerennyt tulemaan jo viisi lisää.. Elämän mysteereitä?


Jotainhan tosiaan saapuikin tänne Traconin jälkeen ;)


Joku hassu kettu, Celest. ^^ 

" Muumeille on myös kohta sydämessäni. Minuun uppoaa paremmin söpöys ja suloisuus kuin yltiö musta ja angsti.  Kuitenkin monia asioita on hyvä saada kohtuullinen määrä kerrallaan, ettei tule liika annosta. Älkää nyt ymmärtäkö minua väärin, en minä pelkästään söpöilyyn retkahda. En tykkää pääkalloista, ja on monia muitakin asioita mistä en tykkää. Isoin pelkoni on tulipalo, olen aika materialistinen ihminen, ja eläin horoskooppini sen sanoikin osuvasti, haluan rakentaa turvaisan pesän. "

Lemppariasioiden luettelu tulee tähän väliin, hyvä kun edes muistan kaikkea!

Kuitenkin jotkut pelit ja teokset ja musiikit ovat sellaisia mitä jaksaa kuunnella, katsella ja pelailla ja lukea vaikka maailman ääriin (ehkä kuitenkin liika on liikaa). Musamakuni on tosi sekalainen ja erilaista musiikkia sinne sitten mahtuukin aika paljon. Tsuki Amano (oi rakas Chou) ja Indica ovat kuitenkin jaksaneet viihdyttää musiikin puolella vuosia. Peleistä tykkäilen monista, niin kuin Wowista, Project Zerosta, LoLista, Terasta, Dead or alive sarjasta ja monesta muusta. Mangasta ehdottomasti ihanin minulle on aina ollut Fruits Basket ja animeista kivoja ovat esim HunterxHunter, Accel World ja Kuroshitsuji (näin esimerkkeinä).

Raksutan myös kovasti muumeja ja se näkyy siinä että mukeja kertyy nurkkiin aina kun joku kiva uusi muki tulee.

Cossaamisesta kerroin kauan sitten kirjoittamassani esittelyssä:

"Harmaita hiuksia ompelussa tuottaa se, etten omista mallinukkea enkä tiedä "oikeanlaisesta" ompelusta melkein mitään, joten cossipukujen tekeminen onkin haasteellista. Eikä asiaa helpota sekään että cossi kohteeni eivät aina ole sieltä yksinkertaisemmasta päästä. Tekeleellä onkin Wowin druid tier 9. Joo. Oliko fiksu idea?"


Sanotaanko näin muutaman vuoden ompelua harrastaneena, että en vieläkään tiedä miten ommellaan "oikein", mutta kehitystä silti on onneksi tapahtunut muutamassa vuodessa. Mallinukkea en ole vieläkään onnistunut saamaan, mutta ehkä sitten joskus..

Druid tier 9 on muuten jäähyllä ja odottaa sitä päivää että jaksaisin sen taas ottaa esille (ja facepalmata kaikkia niitä virheitä, mitä olen tehnyt). Ehkä sitten joskus tosiaan.. :'D

En enää juurikaan harrasta telkun katselemista kuin satunnaisesti (tai silloin viikottain kun Greyn Anatomia taas alkaa telkusta, jihuu :D), koska tuntuu että sieltä harvoin tulee mitään seuraamisen arvoista.

Postauksia tulossa jossain vaiheessa sitten lisää, vanhemmat on luettavissa myös (hurraa copy paste)

2 kommenttia:

 1. 10 (ja puoli nukkea) o..o Voiko niitä olla liikaa? Siis onhan siinä vaarana että joku jää vähemmän huomiolle kun ei aika riitä kaikkiin?
  Ää mun pitäs alkaa kattoo tota Kuroshitsujii >.< tai on pitäny jo monta kertaa alkaa kattoo.. mut oon niin laiska kattoo animee o.o ja kaveri puoliks pakottanu kattoo sitä shingeki no kyojin -animee (attack on titan). Sit ku nää vanhatki on viel kesken o..o esim. oon sitä meitantei conanii kattonu jtn 200-300 jaksoo ja niit on nyt kai jtn 700.. Sit pitäs kai joskus naruto shippuudenii kattoo.. mut sen "innostus" lopahtanu hieman :D ja kaikkii muitaki sarjoi jee mutta nii. Vaikka ei varsinaisesti koskaan tee mitään ei ole aikaa tehdä mitään o.o
  Mä sain muute yks joulu tommose niiskuneidi rasia jutun o.o vai mikä onkaa.. "säilytän" siellä keksejä.. <- ei ne siel kauaa säily. :D
  Miksi mun kommat levii aina tämmösiks romaaneiks ;_;
  ps. todista ettet ole robortti - näkötesti piinaa minua jälleen XD.. missä mun rillit on.. :D

  VastaaPoista
 2. Et oo ainut joka on laiska animen kattoja ;D Se menee aikalailla kausissa oma kattominenki, välillä vetelee yhen sarjan putkeen ja välillä sitte on sillai mööh, no jaa ja kattoo yhen jakson kuukaudessa. Mulla kanssa sellaset isot monen sadan jakson sarjat on kesken. Conania en uskalla ees alottaa ja Sailor Moonissaki oon vasta puolessa välissä.
  Musta noi todista ettet oo robootti jutut on kauheita, ku niistä ei meinaa saada selkoa >.<

  VastaaPoista