maanantai 30. syyskuuta 2013

Cosplay suunnitelmia vuodelle 2013 ja muuta höpö höpöä

Tässä vaiheessa olisi hyvä aika tehdä vähän listaa mitä kiinnostaisi cossata ensi vuonna :). Tavoitteena olisi käydä ainakin kahdessa conissa pyörähtämässä, jos vain mahdollista. Desucon kesällä olisi ainakin yksi ja Tracon syksyllä. Siihen väliin voisi vielä joku kiva mahtua mutta katsellaans.


 Ensimmäinen pukusuunnitelma olisi League of legends cosplay taas kerran. Ja kukapa muu kuin Ahri, taas kerran. Ensimmäisen puvun jälkeen Dynastia puku alkoi kiinnostamaan laittoman paljon, vaikka häntien uudelleen tekeminen ei niin hirveästi nappaisikaan. Tässä on muutama kohta mihin todennäköisesti tarvitsen joko apua, tai paljon aivotyötä ja tesmausta. Päässä olevia yksityiskohtia ei tästä kuvasta oikein erota muuta kuin tuon hiuskoristeen. Tätä cossia varten tarvitsen myös uuden peruukin. Mitään ei taida löytyä varastosta valmiina. Puvun ajattelin ensi vuoden Desuconiin (oikeastaan se on jo lyöty lukkoon). Ensin ajattelin tehdä myös Frostbiteen puvun, mutta ajan ja rahan vuoksi en siihen coniin vielä tähtääkkään. Tässä puvussa erityisesti pidän hiuskoristeesta ja hameesta ja tuosta perhoskoristeesta. Viimevuonna hännätkin olivat aika mukavat itseasiassa, joten siihen hommaankin on jo positiivinen mielikuva. Ja kun häntien säätöongelma on jo kerran hoidettu, ei tähän tarvitse niin paljon brainstormausta.


Toinen kiinnostava hahmo on Alicia Rue SaO:n ALfheim puolelta. Tänä vuonna Traconissa oli niin vesiraja hame, että nuo vilahtavat pantsutkaan eivät enää hetkauttaisi. Tässä cossissa on plussana näin esimerkiksi hahmon kuppikoko, joka minullakin on aika olematon. Toinen plussa on ylipäätäinen pienuus, koska olen aika lyhyt ja laiha itsekin (hurraa! Kuinkahan paljon painoa joulu tuo tullessaan! ööh..). Aivot alkavat jo kuvaa katsellessa raksuttamaan erilaisien kohtien tekemiseen. Hauskaa! Hienoa olisi vielä jos saisin sisareni isoine tisseineen cossaamaan Leafaa tai Sakuyaa, hurr hurr x). Ainoa mistä en niin paljoa pidä tässä asussa, on tuo sinapin värinen viitake. Mutta eiköhän sekin mene :D. Vaikeinta lienee löytää kengät ja noin iso tiuku (pitää pitää silmät auki näin joulunalla) sekä tukka ja otsaripa (korviakin pitää vähän miettiä koska ovat tuon malliset niin mitkään edelliset haltia korvani eivät taida käydä). Helpoimmat osat taitavat olla nuo käsi jutut, choker ja häntä.


Kolmas ihan kiva hahmo cossata olisi Kasumi Dead or alivesta (kuvasta näkyy melkein hyvin itse pukua xD). Nyt kun vieläpä neitokaiselle tuli uutta vaatetta uudessa pelissä, niin kiinnostus alkoi nousta. Vaikka pidänkin Kasumin tavaramerkkinä olevasta sinisestä puvusta, se kuitenkin minun makuuni on vähän turhan vääränlainen (siis minun itseni päälle!). Tämä puku on näistä kolmesta varmaan haastavin ihan  kangasvalintansakin puolesta. Haluan mahdollisimman hahmouskollisen kankaan, mutta kuitenkin sellaisen missä pystyy liikkumaan ja harrastamaan liikunnallista poseerausta, onhan kyse kuitenkin tappelupelistä. Isona hauskuutena olisi myös siskon saamaan cossaamaan Ayanea. Ei paljoa tarvitsisi suostutella :).


Yhtäkkisiä pukuideoita saattaa taas hyökätä kulman takaa, mutta toivon että voisin näistä edes kaksi saada aikaiseksi ensivuonna.

Sitten vielä jotain random MH kuviani Isabellasta ja Clozelistani jolle tuli nimi Elizebeth. Pistin tänään jouluvaloja ja olen ihan että jee <3 on nätit!


 Alleria onnistui pitkästä aikaa kuviin O.O! <3 Kuviin, ja nyt on vain yksi kuva. Sitten olisi Elizeä pari kuvaa:
 Elizebeth on minun häkkirinsessa Sain poneille ja monstereille erikseen omat hyllyt <3 :)


Tadaah, ja näin tuli sirkus kaupunkiin. Kiitos kun lukaisitte!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti