maanantai 30. syyskuuta 2013

Tilannekatsaus

Liekö yhdyssana vaiko eikö, en  tiedä enkä jaksa sen kummemmin pohtia asiaa ^^'. Elämässä paljon meneillään, mutta ihan hiljaa en viitsi olla. Siispä vähäsen turinoita Ahri cossin edistymisestä ja nukkeilusta.

Aloitetaan vaikka nukkeilusta. Nukkeilu on taas jäänyt vähän cossin alle, kovasti haluaisin ommella nukeille, mutta ääni päässä huutaa että nyt ompelet sitä cossia, etkä mitään rimssuja! Sulla on deadline, must do! Jotenka nämä ovat vähän vanhempia kuvia. Oltiin tutun mökillä ja aamuvarhaisella sitten luikin kuvaamaan mukaan ottamiani Auroraa, Isaraa ja Eclipseä. Päivää ennen mökille lähtöä oli hirveä probleema että miten puen nuket ja tartteeko mukaan vaihtovaatteita jne. Lopulta roiskaisin vain jotain noiden päälle ja heti Isaraa (soom Migma) katsoessani totesin (paikan päällä siis) että eeeeei näin. Tuo paita ei sovi siis kenellekkään katraassani. Pitänee kokeilla kaupata siskolle. Ja asiaan liittymätön Isaran kuva. Oli niin sievä, että räpsyilin. Paita on Allerian, jotenka siis vähän pieni, mutta huomasin että tuopa juuri olisi Isaran tyylinen kangas. Pitää ehkä pyytää kaverilta jos hänellä tuota lisää olisi. Lisäksi piti mainita, että varmaan Soom alkaa kohta shippailemaan pikku kettusia :). Minulle siis pieni suloinen Necy tulossa. En vain ole keksinyt nimeä ja peruukinkin kanssa piti vähän improvisoida. Olen varma että olen nähnyt sellaisen punaisen oranssin pienen klipsi peruukin jossain, mutta varmaan oli joku Leeken limited väri tai vastaava. Mutta ei hätää, osallistuin Dollmoren kimppaan ja sieltä sitten tyttöselle tulossa söötti vaalenpunainen peruukki valkoisilla latvoilla :).Sitten ihan noita mökkeily kuvia.
 On se niin nätti Aurora


Nämä jopa ovat ihan kuvaus järjestyksessä laitetut.


Sitten vähän cossistani. Mitään fiksuja kuvia ette juurikaan pääse näkemään, koska höhlä ei ole sellaisia ottanut. Pweh. Saatte muuten nähdä tämän hetkisen sekamelskan jonka äärestä kirjoittelen. Ihan vain koska kukkia ja kikatteluja.

 Monsteri-poni-necomimi-figu hylly. Ahdasta on kuten näkyy. Ehkä laittelen noita blind bageja vitriinin puolelle vaihteeksi?

Super sotkuinen työpöytä. Kaijjarit ovat tosi hienossa asennossa, mutta kun eivät mahdu suorasti. 

Niin se cossi. Odottelen tilaamiani sukkia (koska ei voi vain löytyä oikeanlaisia mistään täältä kaupoista?!) jotta pääsen lisäämään koristeita. Peruukki saapui onneksi jo joskus vuonna nakki, tässäpä kuva korvien kanssa että miten toimii: 


Super kuul peilin kautta otettu kuva. Kuvan korvista tosin puuttuu nauhat jotka siihen olen lisännyt. Toppi minulla on valmiina, vaikka nyt näin jälkeenpäin en pidäkkään sen väristä. Jos löydän kaupasta jonkun toisenvärisen niin kyllä ostan. Kengätkin ovat valmiina, joskin aion laittaa vähän erilaiset kengät kuin kuvissa. Niissä hieman kyllä on säätämistä. En ole yhtään varma ovatko ne sopivan kokoiset (vaikka olen niitä jalassa pitänyt!) ja pitää taas vähän muistella että miten niillä korkkareilla käveltiinkään xD. No on tässä vielä vähän aikaa.. Paidasta olen saanut suurimman osan tehtyä, nyt vain toivon että löydän sopivan nauhan siihen, ettei itse tarvitse nauhaa alkaa väkertämään (mitä todennäköisesti joudun). Hamekin on ihan ok kuosissa, mutta se on jäissä sen aikaa että saadaan miehekkeen kanssa tehtyä vyöhäntäsysteemi valmiiksi. Vaiheessa on, ja lauantaina olisi tarkoitus saada se valmiiksi (lauantai on cossi päivä). Oikeastaan hame on vyötärökaistaletta vaille valmis. Kivaa. Kuvaa muuten vanhan vyön purkamisesta ja uuden laittamisesta: 

 Vanha ja sen hienot viritelmät. Nyt olisi tarkoitus laittaa hännät erilailla ja tehdä kiinnitys erilailla että vyöstä tulisi mahdollisemman ohut. Viimevuoden vyö kun oli suhteellisen paksu, niin kuin näkyy näistä kuvista: http://www.cosplay.com/costume/419669/.


Uusi systeemi. Toivottavasti tästä tulee jotain fiksua :D


Tälläisiä listoja teen muuten cosseistani. Siitä pääsee sitten helposti merkkaamaan että missä vaiheessa on eikä tarvitse stressata että unohtaa jotain. Tosin tämä on tosi vajavainen lista, olen tehnyt eri vaiheistakin omia listoja :3

Tässä WIP kuva tekemästäni hiuskoristeesta. Tämä tosin ei ollut se varsinainen koriste, vaan oikea koriste odottelee nyt helmien kuivumista (toinen asia on tietenkin että pysyvätkö ne liimakerroksenkin alla).

Sitten lopuksi vielä tosi "nätti" Tera fan arttini jonka maalasin vesiväreillä ja vesivärikynillä. Näyttää kyllä tässä kuvassa ihan hirveältä :'D livenä olisi paljon parempi. 

Sen pituinen se tällä kertaa. Saattaa ehkä mahdollisesti tulla vielä pikapäivitystä ennen Traconia, mutta epäilen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti