BJD:itten tarinat tiivistettynä

Ajattelin tehdä tälläisen tiivistelmän itselleni nukkejeni tarinoista tähän asti. Toimii hyvänä muistilistana itsellekin :3. Täältä löytyvät kaikki kuvatarinani. Vaatii tosin kirjautumisen Hartsilapsiin. Jos tarvetta on, voin siirtää joskus tarinat tänne blogin puolellekkin. Anyways, se tiivistelmä:

SAATTAA SISÄLTÄÄ SPOILEREITA!Nukketarinat tähän mennessä:

Joulun kärsimättömyys (Aileen) 23.Joulukuuta 2007

Epävirallinen tarina, jossa Aileen haluaisi kurkkia lahjapakettien sisälle. Kertoja kuitenkin epää tilaisuuden Aileenilta, ja tyttö joutuu odottamaan keskenään.


Tapaaminen (Aileen ja Midori) 17. Tammikuuta 2008

Aileen on kutsunut uuden naapurinsa Midorin kylään järjestämilleen kutsuille. Ilta kuitenkin pimenee, eikä ketään näy. Midori oli myöhässä, koska oli käynyt poimimassa omenoita. Midori tarjoaa isoimman omenan Aileenille, joka päättää kuitenkin laittaa sen kahtia. Molemmat syövät omenaa.


Ulkona (Aileen, Midori ja Sora) 18. Toukokuuta 2008

Aileen haluaisi lähteä retkelle, mutta ei tiedä missä Midori on. Midori saapuu paikalle, eikä ensin haluaisi lähteä retkelle. Midori on pahantuulinen. Sora tarjoaa käpyä. Midori sittenkin lähtee mukaan. Selviää, että Midori on ailahtelevainen. Keskustelevat sinivuokoista. Aileen huomaa Midorin selässä merkin, jota luulee ensin tatuoinniksi. Midori kertoo, että hänen vanhempansa ovat merenneitoja. Midori kertoo tarinaansa vähän ja että merkki oli kipeä, koska hänen vanhempansa jättivät hänet kivelle nousuveden aikaan. Keskustelevat ja Sora ja Aileen nukahtavat.


Veden tuomat muistot (Aileen, Midori, Sora ja Roxas) 10. Kesäkuuta 2008

Ryhmä on lähtenyt veden äärelle, koska Sora ja Roxas halusivat. Midorin mieleen tulivat vanhat ajat. Aileen kysyy tapahtuneesta. Midori kertoo tarinaansa. Asui meressä merenneitovanhempien kanssa. Piti elämästä pinnan alla. Midorin vanhemmat olivat kysyneet kuninkaalta lupaa pitää Midorista huolta ja apua, että hän voisi elää veden alla. Kasvoi muiden merenneitojen parissa 12 vuotiaaksi. Sai kuulla, etteivät he olleet hänen oikeat vanhempansa, eikä hän voinut enää hengittää veden alla kuin vain kuplien avulla. Kidukset katosivat. Joutui meduusaparven keskelle ja hänen isänsä tuli pelastamaan. Ylempiarvoiset kertoivat jälkeenpäin, että meduusat olivat pistäneet hänen isänsä kuoliaaksi, mutta Midori ei uskonut sitä, mutta jätti asian sikseen. Joutui lähtemään merestä ja ei muista miten joutui maalle, muuta kuin, että joku noukki hänet mukaansa. Osa porukasta ei usko, mutta asiat ovat totta. Vaihtavat paikkaa sillan päälle. Keksivät ajatuksen siltakerhosta.


Rapinaa pusikosta (Kira ja Aileen) 7. Elokuuta 2008

Aileen hengaa ulkona ja Kira saapuu paikalle tietämättä missä on. Kira etsii yösijaa ja Aileen ottaa Kiran taloonsa asumaan.


Hukkaamisen kierre (Aileen, Kira) 17. Helmikuuta 2009

Kira on hukannut L:n kuvan jonnekkin ja tytöt lähtevät yhdessä etsimään sitä. Löytävät kuvan vajasta. Huomaavat kotiovella, että Aileen on hukannut hattunsa.


Tavallinen keväinen iltapäivä (Aileen) 16. Huhtikuuta 2009

Aileen saapuu kotiin ja odottaa kertojaa. Pohtii menneisyyttään, isäänsä ja kesää Loreleissa. Muistot hämärtyvtä menneisyydestään ja vanhemmistaan. Kertoja saapuu kotiin.


Esiintymisiä (Aileen, Kira, Midori, Serpent ja Aino) 19. Huhtikuuta 2009

Aileen ja Midori ovat päättäneet tutustuttaa Kiran ja Serpentin toisiinsa ja porukkaan. Serpent huomaa energiaa tulevaksi toisesta Midorin ystävästä. Päättävät lähteä teelle takaisin ja törmäävät outoon possuun, Ainoon, joka paljastuukin jumalattareksi pelistä, joka etsii pelin tietäjätärtä.


Löytö (Aileen, Kira ja Alleria) 12. Kesäkuuta 2009.

Aileen ja Kira ovat piknikillä. Paikalle saapuu freelancer kuvaaja Alleria, joka etsii Voimaa. Aileen ja Kira pyytävät hänet piknikille mukaan.


Paljastus (Alleria, Kira ja Aileen) 22. Kesäkuuta 2009

Alleria tarkkailee Aileenia. Kira saapuu paikalle ja toteaa, että tietää, ettei Alleria ole mikään freelancer kuvaaja. Molemmat tietävät toisen olevan jotain muuta mitä päällepäin on. Kira menee kertomaan Aileenille surullisen riipaisevan tarinan Allerista ja potkuista ja että Alleria jäisi nyt taloon.


Salakavala vieras (Aileen, Kira, Alleria ja varas) 20. Heinäkuuta 2009

Piknik ehdotuksen ja muun säheltämisen jälkeen, Aileen, Kira, Sora ja Alleria päättävät pelata Cluedoa. Sora on juuri voitolla kun alakerrasta Kiran huoneesta kuuluu ääniä. He lähtevät katsomaan, ettei siellä ole varkaita. Huoneesta ei ole varastettu mitään, mutta yritys oli varastaa tiimalasi (Elliotille takaisin, mutta palvelija failasi). Kira tulee Aileenin huoneeseen nukkumaan ja Alleria vartioi.


Kadoksissako? (Alleria, Aileen ja Kira) 3. Elokuta 2009

Alleria herää ja huomaa yhtäkkiä tyttöjen kadonneen. Huolestuu ja lähtee etsimään. Pelkää, että murtovaras on siepannut heidät. Löytää Kiran rannekorun ja Aileenin hiuspinnin ja uskoo, että ne ovat lunnasvaatimuksia. Kuulee äänen ja juoksee. Aileen ja Kira tulevat mustikkametsältä ja ihmettelevät, etteikö Alleria lukenut lappua jonka he jättivät. Lähtevät mustikkamaidolle.


Uni (Alleria, Kira ja Aileen) 5. Marraskuuta 2009

Ovat metsäretkellä ja Kira kertoo Allerialle unestaan. Allerian kiinnostuksen herättää jokin ympäristössä oleva. Palaavat kotiin.


Uni II (Alleria) 22. Joulukuuta 2009

Alleria näkee unta, että Kira kävelee kartanoon. Herää.


Ei ihan suunnitelmien mukaan (Kira, Alleria, Aileen ja Faro) 11. Huhtikuuta 2010

Kira ja Alleria keskustelevat Kiran oudoista unista. Alleria ehdottaa rituaalia, jota tosin pääsee kokeilemaan vasta myöhemmin kun Alleria palaa takaisin. Kira pitää unet sillä aikaa aisoissa tyhjentämällä mielensä joka ilta. Alleria palaa takaisin ja tekee Kiralle rituaalia, mutta silloin kuulee ääntä. Alleria sanoo Kiralle, että pysyy paikallaan. Faro, demoninimeltään Rage, on tullut paikalle saadakseen sovittua Allerian kanssa, mutta Alleria on vieläkin vihainen menneisyyden takia. Alleria luulee Faron haluavan saada vain Voiman käsiinsä. Aileen saapuu paikalle. Kira on siirtynyt ovelle, koska luuli Faron ääntä L:ksi. Faro häipyy paikalta. Alleria kehoittaa Aileenia menemään sisälle siksi aikaa kun käy vapauttamassa Kiran rituaalista.


Sateensuoja (Aileen ja Faro) 9. Toukokuuta 2010

Faro on tullut sateensuojaan kuistille. Aileen tulee paikalle ja huomaa Faron ja muistaa että tämä on Allerian ”kaveri”. Pyytää Faron sisälle teelle, joka kieltäytyy ensin, mutta sitten päättääkin toisin.


Tiimalasin haltia (Aileen, Kira, Elliot ja Alleria) 9. Toukokuuta 2010

Aileen ja Kira menevät Kiran huoneeseen hakemaan teetä varten teepusseja. Kira huomaa, että hänen huoneessaan on käynyt joku ja he lähtevät ajojahtiin. Saavat Elliotin kiinni. Kira juttelee Elliotin kanssa (tiimalasista) ja Aileen on ihan pihalla. Alleria saapuu paikalle matkaltaan. Käy selväksi, että Alleria tuntee Elliotin joka on Ajanjumala Kronoksen poika joka tuli hakemaan takaisin tiimalasiaan, jonka Kira oli ”lainannut”. Elliot päättää tutustua muihin ja jää myös taloon toistaiseksi.


Selvitys (Alleria, Faro, Elliot, Kira ja Aileen) 27. Heinäkuuta 2010

Nuoret ihmettelevät minne Alleria aina katoaa, ja seuraavat häntä yhtenä iltana salaa. Muut näkevät Faron ja Allerian ja Elliot miettii, että onko heillä reviirikiistaa. Alleria ja Faro tappelevat ja Alleria syyttää Faro siitä, että hän on Voiman perässä ja Faro ei ymmärrä ollenkaan mistä on kysymys. Nuoret eivät kuule mistä on kysymys, mutta eivät voi livahtaa piilopaikastaankaan lähemmäs. Alleria kyllästyy Faron vahtimiseen ja selvittääkseen Faron oikeat ajatukset, hän koskettamalla etsii tiedon Faron päästä, että mitä hänen oikeat suunnitelmansa ovat. Antaa Faron jäädä pyörimään ympäristöön. Faro lähtee ja Alleria ilmoittaa nappulaliigalle, että on nähnyt heidät.


Iltapäivän mietiskelyä (Alleria, Aileen ja Faro) 25. Elokuuta 2010

Aileen ja Alleria juovat iltapäiväteetä ja Aileen yrittää piirtää kuvaa entisestä kodistaan, mutta ei saa piirrettyä sellaista kun haluaisi. Aileen murehtii, että hänen muistonsa alkavat haalistua. Alleria lohduttaa. Faro saapuu paikalle ja kehuu Aileenin hienoa työtä ja kolmoslintuja (jotka oikeasti ovat lokkeja). Alleria häipyy paikalta ja Faro istuutuu Allerian paikalle ja maistaa vahingossa sitruunaa.What kind of pokémon are you? (Aileen, Kira ja Elliot) 4. Elokuuta 2010

Ei sinänsä tarinaan liittyvä, mutta Kira näkee unta pokémoneista ja Elliot pelaa Aileenin kanssa pokémonia Kiran herättyä.


Tuuli vaihtaa suuntaa (Faro, Elliot, Aileen, Alleria, Kira ja Aurora) 31. Lokakuuta 2010

Faro ja Elliot on häädetty pois pyörimästä jaloista kun tytöt siivoavat kotona Halloweenjuhlien jälkiä. Faro ja Elliot tietävät molemmat toistensa olevan jotain muuta kun oikeasti ovat. Faro paljastaa olevansa demoni ja Elliot Kronoksen poika. Summailevat muita talon asukkaita ja toteavat, että ainakin Alleria on Papitar ja Kira Tietäjätär. Toteavat myös, että Aileenissakin on jotain outoa. Elliot kertoo tiimalasistaan ja siitä kuinka hänen palvelijansa oli yrittänyt varastaa sen takaisin Kiralta. Faro kysyy Voimasta ja Pelistä ja jumalista jotka pelaavat Peliä. Elliot kertoo, että Voimalla on suojelioita tai suojelia ja että ne katosivat kauan ennen Elliotin syntymää. Elliot kysyy Faron menneisyydestä, mutta Faro ei kerkeä vastata kun kuulevat kirkaisun ja lähtevät katsomaan. Sitä ennen Alleria ja Kira ovat olleet teellä ja Aileen hakemassa keksejä. Kira lukee korttejaan ja näkee niistä pahaenteisyyttä. Aileen huijataan ulos nähtyään kuvitteellista lunta ja Alleria ja Kira säntäävät perään. Aileen on ulkona ja huomaa ettei siellä olekaan lunta. Tuntee lamaannuttavaa pelkoa ja Sinisusikettudemoni Aurora on paikalla metsästämässä Voimaa. Alleria ja Kira saapuvat paikalle ja Kira säntää Aileenin luo. Elliot ja Farokin tulevat paikalle ja Aurora huomaa olevansa alakynnessä ja häipyy. Alleria tajuaa, että nyt pitää Aileenille kertoa totuus.


Uusi alku (Alleria, Aileen, Faro, Elliot ja Kira) 16 Joulukuuta 2010

Alleria kertoo Aileenille talon asukkaista. Alleria kertoo olevansa Kuuntemppelin Papitar, Faron oleva demoni, Elliotin oleva Ajanjumala Kronoksen poika ja Kiran Tietäjätär joka pystyy liikkumaan ajassa ja ennustamaan korteista ja unista. Aileen innostuu tietäessään ystävistään ja Faro katsoo Alleriaa merkitsevästi, sillä tiesi, että hän jätti asioita kertomatta.


Sopimus (Aurora ja Rika) 23. Tammikuuta 2011

Sinisusikettudemoni Aurora liikkuu tuntemattomammassa metsässä vaistonsa johdatelemana. Hän huomaa metsäläisen joka kertoo nimekseen Rika. Hän on etsinyt Auroraa. He menevät Auroran luolaan ja Rika kertoo, että demoni on vienyt hänen metsäläisen taikavoimansa. Aurora ja Rika tekevät sopimuksen, jossa sovitaan, että Rika soluttautuu Aileenin ja kumppaneiden luokse ja kertoo Auroralle kaiken tärkeän tiedon siitä hyvästä, että Aurora suostuu etsimään käsiinsä demonin joka vei Rikan voimat ja palauttamaan ne.


Anteeksi? (Faro ja Alleria) 20. Maaliskuuta 2011

Faro herää varastohuoneessa olevasta sängystään ja levottomiin uniinsa menneisyydestä, kotikylästään ja Alleriasta joka ottaisi suojelijan tehtävänsä vastaan. Hörppää kahvia ja pohtii ajatuksia. Päättää lähteä ulos vahtimaan paikkoja kun Alleria pysäyttää hänet käytävässä. Faro on varuillaan, mutta Alleria sovinnon eleenä ojentaakin kengät Farolle.


Ohops (Aileen ja Rika) 11. Kesäkuuta 2011

Ovelle koputetaan ja Aileen menee avaamaan oven jonka toisella puolella on sarvipäinen tyttö Rika joka kertoo juuri muuttaneensa naapuriin ja tarvitsevansa lainaan sokeria. Aileen ilahtuu uusista naapureista ja lainaa sokeria. Pian Rika tulee nokisena takaisin tuomaan sokerin ja kertoo, että unohti hellan päälle ja talo paloi. Aileen ehdottaa, että Rika tulee asumaan siksi aikaa hänen luoksensa. Lopussa vielä selitys siitä, miten Aileen ja muut voivat elää talossa ilman, että kukaan käy töissä. Aileenin lakimies keplotteli hänen lähtönsä jälkeen miljoona omaisuuden Aileenille.


Pikkiriikkisen hulluutta? (Aileen ja Rika) 16. Elokuuta 2011

Aileen on portailla juomassa aamukaakaota ja Rika tulee paikalle venytellen. Rika kysyy keittiöstä joka on vaihtanut paikkaa yhtäkkiä. Aileen kertoo, että taloa suojaa Allerian tekemä suojataika ja nyt jostain syystä talon taika on mennyt sekaisin ja talo vaihdellut huoneiden paikkoja. Aileen on huolestunut, koska Farolla ja Allerialla on kestänyt matkallaan kauemmin kuin luvattua. Aileen kertoo myös, että Elliot ja Kira ovat myös matkalla selvittäen juttua tiimalasiin, eli ajankääntäjään. Aileen kysyy Rikalta tämän sarvista ja Rika kertoo olevansa peurajumalan tytär. Tytöt aikovat leipoa kuppikakkuja sen jälkeen kun Rika on tullut kävelyltä.


Ja sopimus pitää eikö niin..? (Rika ja Aurora) 11. Syyskuuta 2011

Rikan kävelyretki johtaa Auroran luokse sovittuun tapaamiseen. Aurora kertoo selvittäneen Rikan taian vieneen demonin henkilöllisyyden. Aurora kertoo että asiat monimutkaistuvat, mutta yrittää silti parhaansa.


Ihan reilua peliä. Vai onko? (Aileen, Kira, Elliot ja Rika) 25. Marraskuuta 2011

Elliot ja Kira ovat saapuneet reissultansa ja istuvat Rikan kanssa pöydän ääressä kiusallisessa hiljaisuudessa. Aileen saapuu paikalle korttipelin kanssa ja ehdottaa juhlimista Elliotin ja Kiran paluun kunniaksi. Oikeasti Aileen haluaa selvittää, missä Kira ja Elliot ovat olleet, koska kokee ettei hänelle kerrota mitään (mikä on ihan totta). Aileen esittää polttavan kysymyksen heidän matkastaan ja Elliot ja Kira poistuvat paikalta sopimaan yhteisestä tarinasta pilalle menneen tavaran varjolla. Kira saapuu paikalle kertomaan sydäntä riipaisevan tarinan lahjasta Aileenille ja kuinka hänen lahjansa tippui jokeen ja putosi vesiputoukseen ja katosi. Aileen nielaisee tarinan muitta mutkitta ja Kira kiusaa Elliottia kertoen, että hän tykkää Aileenista. Aileen on häkeltynyt ja liikuttunut tarinasta, että he lähtivät matkalle ihan vain lahjaa hänelle hakemaan. Aileen voittaa myös korttipelin ja onnistuu vahingossa innoissaan iskemään Kiraa kyynerpäällä naamaan. Elliot myhäilee karman toteutumista.


Jäähyväiset (Rika ja Aurora) 14. Tammikuuta 2012

Aurora ja Rika tapaavat. Rika kertoo, ettei voi pitää puoltaan sopimuksesta, koska on tykästynyt Aileeniin. Aurora toteaa, ettei myöskään voi pitää omaa osuuttaan, koska demoni jolta hänen pitäisi Rikan voimat saada takaisin, on liian vaarallinen. Koska (muka) heillä ei ollut kuin sopimus niin nyt se raukeaisi. Aurora myös sopii, ettei jahtaa Voimaa. Rika toteaa, että heidän pitäisi olla iloisia muista voimistaan, Auroran shamaani voimistaan ja Rika peurajumalan tyttären voimista jotka joskus kasvaisivat. Molemmat eroavat surumielisinä, tajuamatta liian ylpeinä, että heistä oli kerennyt jo tulla ystävykset.

Ei ristinsielua (Nova ja Aurora) 11. Helmikuuta 2012

Nova kulkee eksyneenä ja kylmissään metsässä. Hän törmää Auroraan. Naiset keskustelevat ja Novan sanat loukkaavat Auroran ylpeyttä ja hän päättää lähteä. Nova kuitenkin nielee ylpeytensä ja pyytää nöyrästi päästä Auroran mukaan. Molemmat lähtevät kohti Auroran luolaa.


Lumet sulavat (Faro ja Alleria) 13 Huhtikuuta 2012

Alleria ja Faro ovat menneet ulos kuullessaan outoja ääniä. Faroa melkein kiinnostaa. Koska mitään ei näy Alleria toteaa vaaran olevan ohi. Faro sillä aikaa on tehnyt lumipallon ja heittää sillä Alleriaa. Alkaa lumisota. Alleria on heittämässä isoa palloa Faron päälle joka ehdottaa, että Alleria saa hänen jälkiruokansa jos jättää lumipallon heittämättä. Alleria auttaa Faron maasta ja he puhuvat jälkiruuasta.


Menneisyyden varjo (Faro, Alleria, Aileen ja Rika) 13. Kesäkuuta 2012

Talon oliot ovat piknikillä juuri syöneet eväänsä ja rauhoittuvat. Farolle tulee tylsää ja hän haluaa tekemistä, Rika ehdottaa, että Alleria kertoisi tarinan menneisyydestään. Alleria suostuu ja alkaa kertomaan päivästä jona hänet valittaisiin kylän Papittareksi. Ensin tarina on seesteinen, mutta sitten Alleria alkaa syyttää Faroa, kuinka hän on hylkiö ja murhasta ja tilanne käy ahdistavaksi. Kaikki kuitenkin on unta ja Faro herää piknikiltä. Alleria kertoo, että Aileen on tekemässä lettuja ja että Faron pitäisi herätä. Hän auttaa Faron ylös ja Faro jää pohtimaan miksi unet vainoavat häntä.


Hyvästi” (Aurora ja Nova) 7. Heinäkuuta 2012

Kertoja on päättänyt jättää kertomatta mitä talven aikana Auroran luona tapahtui. Tarinasta on kuitenkin pääteltävissä, että Novasta ja Aurorasta tuli sinä aikana lämpimät ystävykset. Aurora on saattamassa Novaa etsintämatkallensa. Tytöt halaavat kaihoisasti. Vaikka Nova ei haluaisi lähteä, on silti hänen pakko. Nova lähtee ja Aurora lähtee takaisin kohti kotiaan.


Ongelmia (Aurora ja Varian) 31. Elokuuta 2012

Aurora palaa luolalleen pitkän yön jälkeen ja hän pystyy kuulemaan päässään äitinsä nalkutuksen, mitä hän sai nuorena kuulla paljon. Aurora tuntee jotain, mutta pudistelee vain päätään, hänen suojaloitsunsa suojaisivat hänen luolaansa. Hänet kuitenkin yllättää väkivaltaisesti luolassaan Varian, tuo pelottava demoni joka vei Rikan voimat. Varian uhkailee ja varoittaa Auroraa, ettei tämä saisi tulla hänen tielleen Voiman tavoittelussa (minkä Aurora onkin jo jättänyt) eikä kertoa siitä hänen pikku peuraystävälleen (eli Rikalle) jos haluaa että hänen ystävänsä pysyy elossa. Varian lähtee ja Aurora jää yksin.


Ei kelpaa (Aileen) 12. Elokuuta 2012

Aileen järjestelee tavaroita paikalleen ja huomaa itsensä peilistä. Hän toteaa, että hiukset ovat liian pitkät hänen makuunsa ja leikkauttaa ne lyhyeiksi.


Vaanija (Aurora ja Eclipse, sekä Aileen, Alleria ja Faro) 22. Lokakuuta 2012

Aurora matkaa kotiinsa taas yhdeltä vaellukseltaan, mutta on huomannut, että joku tarkkailee ja seuraa häntä. Se on pieni lohikäärmeen pentu, joka erittää ympäristöönsä huolimattomasti taikuutta. Aurora kävelee ja on kuin ei huomaisikaan ja ihmettelee missä tämän vanhemmat ovat. Pikkuinen kuitenkin kaatuu ja alkaa itkemään. Aurora palaa takaisin ja tarjoaa pennulle majapaikkaa luolastaan. Pikkuinen lohikäärme Eclipse lähtee hänen mukaansa.
Alleria ja Faro saapuvat takaisin reissultaan ja Aileen on heitä vastassa. Allerian hiukset ovat vaihtaneet väriä ja hän ihmettelee Aileenin lyhyttä tukkaa. Aileen ihmettelee myös Allerian tukkaa ja kun Alleria on kertomassa asian laitaa, Faro kertoo tarinan tiivistettynä, että he käyttivät demoniportaalia takaisin matkustamiseen, mutta koska Alleria ei ole demoni, portaali toimi vähän toisella tavalla kun he kuvittelivat, ja väliaikaisesti muutti Allerian ja jonkun toisen ulkonäköä. Pian tämän jälkeen tosin Allerian normaali ulkomuoto alkoi palautumaan.


Suuri Pakkanen (Rika ja Aileen) 1. Marraskuuta 2012

Rika on herännyt ja huomannut, että lumi on jo laskeutunut maahan. Hädissänsä hän jo suunnittelee vaellusta etelään ennen kuin on liian myöhäistä. Aileen löytää Rikan ja on innoissaan lumesta. Rika selittää Suuresta Pakkasesta, mutta Aileen ei oikein ymmärrä. Rika selittää, miten kerran teki virheen ja jäi talveksi pohjoiseen ja melkein kuoli kylmyyteen. Aileen selittää taloista ja vaatteista ja lämmöstä ja saa Rikan vakuuttuneeksi, että talvellakin voi elää pohjoisessa.


Valmiina palvelukseen!” (Aurora ja Eclipse) 18. Tammikuuta 2013

Aurora ja Eclipse viimein saapuvat Auroran kotiluolalle. Aurora miettii, että mitä pienen lohikäärmeen kanssa tekisi. Aurora kysyy, että miksi Eclipse seurasi häntä metsässä. Eclipse muistaa hänen äitinsä antaman kirjeen ja antaa sen Auroralle. Kirjeessä Auroran äiti selittää, että Auroran olisi aika miettiä tulevaisuuttaan ja kirjoittaa, että hän oli sopinut Eclipsen vanhempien, herra ja rouva Snowfallien kanssa, että Aurora kouluttaisi Eclipsestä itsenäistyneen avustajan, joka oli myös hyvin kunniallinen ammatti lohikäärmeelle. Aurora on näreissään äitinsä määräilevään sävyyn, mutta toteaa, ettei se tuon pienen lohikäärmeen vika ole ja ottaa Eclipsen palvelijakseen. Eclipse pääsee lajittelemaan loitsukääröjä.


Iltapäiväteehetkeen valmistautumista (Aileen, Kira, Alleria, Rika ja Faro) 3. Elokuuta 2013

Iltapäiväteehetkeä valmistellaan. Aileen saapuu astioiden ja teen kanssa huoneeseen jossa Alleria lukee uusimpia henkimaailman keksintöjä. Alleria herättelee Faroa joka on mörtsi. Kira ja Rika saapuvat huoneeseen ja Kira on pukenut Rikan kauniisiin rimssuihin jotka sopivat teehetkeen. Rika ei arvosta. Rika menee istumaan Faron viereen ja Aileen tuo keksejä.


Vuoropuhelu (Varian ja Elizebeth) 4. Maaliskuuta 2014

Kuningaspari Varianin ja Elizen vuoropuhelu. Elizebeth tulee huoneeseen ihmetellen palvelija katoa heidän linnassaan. Varian kertoo palvelijoiden ”poistuneen”. Elize ei kuitenkaan halua tehdä kotitöitä, joten hän pyytää lupaa palkata palvelijan. Varian suostuu ja Elize lähtee kirjoittamaan lehti-ilmoitusta.

Meni liian pitkälle (Hachiko, Kira, Aileen ja Rika) 13. Heinäkuuta 2014

Kira, Aileen ja Rika menevät Aileenin luokkalaiselle Hachikolle kylään. Hachiko tarjoaa pientä naposteltavaa ja tuo samalla pöytään Ouija laudan. Tytöt ryhtyvät kiinnostuneena ottamaan yhteyttä henkeen. He saavat yhteyden henkeen ja odottamattomia asioita tapahtuu, tytöt pelästyvät. Tytöt haluaisivat jo lopettaa, mutta eivät saa siihen lupaa. Kysyessään hengen henkilöllisyyttä, he eivät enää saa vastausta ja henki on lähtenyt. Tytöt pohtivat kokemaansa.

Ystävät (Aurora, Eclipse, Rika ja Isara) 17. Elokuuta 2014

Aurora pyörii pedissään ja yhtäkkiä tuntee kosketuksen. Rika on hänen vieressään ja tuli moikkaamaan. Rika sanoo lohduttavia sanoja ja suutelee Auroran hiuksia ja lähtee. Seuraavana aamuna ovelle koputetaan ja Eclipse menee avaamaan. Aurora luulee, että tulija olisi Rika, mutta yllätys onkin suurempi ja paikalle onkin saapunut Auroran lapsuuden ja nuoruuden ystävätär noita Isara. Isara jää teelle ja kertoo kuulumisiaan. Hän näyttää Auroralle lehtileikettä ja kertoo, että aikoo hakea taloudenhoitajan virkaan linnaan. Aurora hämmästelee ajatusta mutta toivottaa Isaralle onnea tehtävään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti