maanantai 30. syyskuuta 2013

Desucon fiilikset

Terveppä terve! Nyt taas on netti kondiksessa ja mukavasti meni conikin :). Uuden peruukin korkkaus onnistui mainiosti ja nyt on taas cosplay.comin profiilia vähän maustettu uusilla kuvilla. (Chuiga on käyttäjä nimi jos ketään kiinnostaa :)). Tässäpä pari räpsyä. Vieressäni seisoo siskoni joka cossasi Tiraa Soul Caliburista ja pääsipä vielä osallistumaan Hall cosplayhinkin ^^. Halla on hänen nimimerkkinsä yllämainitussa osoitteessa, mutta sinne hän ei vielä olekaan tästä puvusta pistänyt kuvia. Sen sijaan anikin kuvagalleriasta hänestä löytää enempi kuvia.



Näin siis selvittiin Miss Fortunena conista vaikka jalkapohjiin tulikin rakot noista kengistä. Hauskasti ihmiset tunnistivat ja kuviakin napsittiin viime vuotta enemmän :). Kermana kakun päällä löysin myös muita kyseisestä sarjasta cossaavia ihmisiä conista. Ainakin Riven, Shaco, Jax ja Mundolainen spotattiin ja kuvat heistä napattiin x). Mukavata! Niin aseitahan en ole vieläkään saanut aikaseksi tuohon asuun, mutta ehkä joskus. Hattukin tuntui vetelevän viimeisiään tässä conissa, nyyh, ehkä updateen sen sitten tulevaisuudessa samalla kun hankin paremmat housutkin, mutta sitä ennen Ahri cossi loppuun ja sillä seikkailemaan!

Tänään sitten innostuin tarinaakin väkertämään, joten tässä maistiaskuva ja enempi voi sitten lueskellakin hartsilapsista :). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti