maanantai 30. syyskuuta 2013

Selvitymisiä ja uusi asukki

Sitä vain huomaamattaan tajuaa että yhtäkkiä sinulla onkin nukkeja jo x verran. Samalla hymyilyttää että kauhistuttaa, miten ihmeessä näin on päässyt käymään?

Olen todella onnellinen että bondaus ongelmani Allerian kanssa ovat nyt ohitse. Miten voikin olla että niin pieni asia kuin hampaat voi häiritä niin kovasti? Säädin niitä siis vähäsen uudestaan ja nyt olen tyytyväinen ja meikkikin alkoi heti nappaamaan ihan eri tavalla. Lisäksi sain uutta tuulta purjeisiin kun päätin, että hiustyylikin tulee vaihtumaan. Nyt vain ei vielä ole rahaa tehdä näitä radikaaleja muutoksia. Syynä on uusin pikkuiseni <3

Tänne siis saapui pienen pieni Soomin Taco, yksi graalinmaljoistani. Uskoin etten ikinä tule saamaan tätä nukkea, mutta Kihakun laittaessa myynti ilmoituksen omastaan, tajusin että on taas once in a lifetime tsänssi. Kuten Auroran kanssa. Ja monen muunkin kanssa. Oikestaan nämä diilit kaikkien secondhändinä ostettujen nukkejen kanssa ovat olleet niin hyviä, ettei varmaan toista samanlaista mahdollisuutta olisi tullut. Hirveän hyviä kuvia minulla ei ole, mutta eiköhän tuosta jotain saa irti.  


Sellainen nappula :3. Ulkonäkö tosin ei tule jäämään tuollaiseksi, minulla vain ei ole vielä mitään tavaraa tuon kokoiselle :D. 


Kaikki tuskin käyvät hartsilapsissa joten pistämpä eräänkin viikonlopun kuvia tänne näin. Otin Allerian mukaan järvelle ja kuvailin sitten siellä :).


Hartsilapsista löytyy koko shootti ja isommat kuvat. Olen huomannut että enemmän on lukijoitakin tullut, hienoa, hei vain! Päätän tähän tämän blogikirjoituksen, seuraavaksi seuraa varmaankin Varianin esittely.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti