tiistai 1. lokakuuta 2013

Kyllähän se saapui jo!

Niin mikä? Pieni Soomin Necy tyttönen :)!

 Pikkanen kettutyttö Celeste. Tarinallisesti pikkuinen on matkannut siis tulevaisuudesta menneisyyteen turvaan.

Näin juonipaljastuksena voin sanoa, että Celesten äiti on dun dun duuuuh! Aurora Borealis, eli minun sinisusikettudemonini. (pitääkin ottaa äiti tytär kuva jossain välissä).

Ajattelin että ehkä tarinoin hartsien puolella sitten asiasta kuvatarinalla, mutta laiskottaa niiiiiin paljon ja cossi asiat kiinnostavat tällä hetkellä enemmän, niin tarinoin sitten ehkä joskus. Banneriakin suunnittelen tälle blogille, ei huolta!

Ajattelin että Eclipse olisi hyvä Celesten kaveri. Toisaalta mietin että olisipa hauskaa jos pikkukettu eksyisikin ensiksi Aileenin ja porukoiden luokse. Aileen olisi hyvä isosisko ^^.

Kurkkii sieltä helman takaa. Celestehän ei ole oikeasti mikään ujo lapsi vaan hyvin tietäväinen (omasta mielestään) ja vahvatahtoinen. Toisin sanottuna pikkaisen tuittu ja hemmoteltu ;).

Aurora taas ei tietenkään tiedä, että pikkukettu on hänen lapsensa (siis tämä nykyhetken Aurora) eikä hirveästi voi sietää lapsia ylipäätään. Eclipsessä on jo tarpeeksi "vaivaa".

Tulevaisuuden Aurora on tietenkin kypsyneempi muutamalla sadalla vuodella ja kovinkin herttainen äiti. Ajattelin että tulevaisuuden Auroralla olisi vaaleansiniset hiukset, kun sinikettujen suvulle on tavallista, että väripigmentit haalistuvat vanhetessa. Niin kuin esimerkiksi Auroran äiti oli nuoruudessaan sinitukkainen ja nyt valkotukkainen. Toisaalta, ompa hän joutunut kestämäänkin lapsensa myrskyjä x).

Varmaan vähäsen hämääkin, että jos äiti on sinisusikettudemoni, niin miksi lapsi on sitten tuon värinen? Syytän tästä Celesten isää joka lienee jonkinlainen ruskea susi. Ajattelin että isä on siskoni suunnittelema nukke, mutta muuta lajista en olekaan tullut kysyneeksi, kuin että se lienee jonkin sortin susi. Pitääkin kysellä lisää.

Ajattelin kirjoittaa erikseen sitten kunnon suunnitelman seuraavasta cossistani. Siitäpä siis myöhemmin.

1 kommentti: