keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Nukkeilu hepuli

Tänään se iski, inspis siis. Päätin, että tänään kuvaan sen tarinan jota olin pitkään nyt jo miettinyt. Nyt se odottaa, että siirrän kaikki loputkin vanhat tarinat sinne toisen blogin puolelle :). Sitten sen voi tekstittää menemään. Huomasin myös, etten ole yhtä mini Azone pelleilyä edes laittanut tänne. Ehkä sen vuoro olisi ensipostauksessa. Nukkejen kanssa on tosi kiva säätää. Se vain aina tarvitsee pienen tönäisyn että ryhdyn hommaan.


Otin pari räpsyä Ritasta kun tuo taustakangas nyt hengaili tuossa. Nämä ovat tälläisiä ROYAL PÖNÖTYS tyyliä :D


Minua vähän kiinnostaisi obitsu, lähinnä ehkä vain sen takia koska niihin saa erilaisia käsiä. Nämä käyvät vähän tylsiksi.


Tämä Aileenin tukka on itse tekemäni :x. Näin jossain jonkun liima, kangas, mohair tutoriaalin joka oli helppo tehdä. Minähän fiksuna tyttönä sitten päätin, että teenpä samanlailla, mutta ylijäämä peruukkikuidusta. No eihän siitä mitään tullut. Kuituhan ei toimi tuosta päältä nätisti kuten kevyt karva.. noh, tukka asettui hieman suoristus raudan kanssa, mutta päälinen on niin pörröinen ja ruma, että heitin hatun päähän :). Huomasin, että tämä on Aileenin väri ja malli, että pitää varmaan metsästää tämän tyylistä peruukkia sitten jostain.


Tein myös punaisen tinykokoisen otsiksella, mutta se vasta karsean näköinen onkin :x. Siitä ette saa edes kuvaa.


Sillä aikaa kun Celeste kokeili punaista hirvitystä, Linnea sai kokeilla Celesten peruukkia. Tyksin.

Nukkeja käsitellessä oli tosin karsea huomata, miten lötsköjä osa oli. Pitäisi kiristellä ihan kunnolla, mutta myös meikkejä ja bodyblusheja uusia, mutta lakkaa ei ole nyt. Ehkä ne voi vaan kiristellä ja sitten myöhemmin siistiä. Kiristystä tiedettävästi tarvitsisivat ainakin Faro, Varian, Isara, Linnea ja varmaan Aileen ja Eclipse myös. Melkein kaikki. Ainoastaan ehkä Rika, Alleria ja Elizebeth ovat sopivan jämäköitä. Celeste on vähän siinä rajalla.


Kuvasin myös häkkirinsessaa tarinan jälkeen. Näistä tulikin tälläisiä lekottelu kuvia. Elize tykkää varmaan kun saa olla vähän rennommin.

Sitten läksi kengät ja sukat. Minusta Doll factorylla on kaunis kroppa. On ikävä pitää sitä melkein aina verhoiltuna.


Tässä vaiheessa totesin, että nyt vaihtuu myös vaatetus. Otin sitten pari melkein nude kuvaakin. Mutta ei hätää, nännit pysyvät piilossa.Jos hommat menevät suunnitellusti, minulle ehkä tulee lisäystä porukkaan :). Harmikseni vain haluamaani nukkea myyvä ihminen ei ole käynyt foorumilla kuin viimeksi huhtikuun lopussa :(. Jos ei vähään aikaan vastaile niin pitää varmaan etsintäkuuluttaa että hei! Missäs tämä henkilö on, haluaisin ostaa häneltä nuken!
Tämmöistä pientä tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti