tiistai 14. kesäkuuta 2016

Ninja patchi veti takaisin (hetkeksi)

 Jaksoin pelailla Teraa taas pitkästä aikaa vähäsen, kun uusi ninja patchi tuli. Tämä on taas Elin only classi, mikä itseäni ei niinkään haittaa, koska pelaan vain oikeastaan (tai pelasin) Elineillä. Tämän pikku typyn nimeksi tuli Duskfall. Ninja patchin myötä tuli kaksi "uutta" naamaa ja hiustyyliä. Lisäksi Elinien kaikki korvat ja hännät saivat uudistuksen ja liikkuvat jonkin verran.Ninja pinjan levuttaminen on aikalailla sama kuin muutenkin. Samat questit, mutta itse ainakin skippailin huolella, kun leveleitä kertyi nopskaan tahtiin. Koska tämä on jo varmaan neljäs dps classi (en tiedä oliko brawler myös tankki?) peräkkäin julkaistuna, insta jonot ovat helkkarin pitkät. Koska kaikki queemassa tietenkin ninja pinjoillaan. Teran pitäisi ymmärtää tehdä vaikka uusi  healer tai tankki classi, koska suurin osa on levuttanut jo healerinsä ja tankkinsa jo aikoja sitten. Tarpeeksi kauan norkoiltuani instan edessä päätettiin parin muun ninja pinjan kanssa tehdä oma grouppi, koska ninjat ovat niin op atm etteivät edes tarvitse tankkia tai healeria low level instoihin.


Tuntuu ettei tämä naama oikein toimi emoten kanssa, jostain syystä. Ninjojen vaatteet näyttävät hauskoilta (vaikka niitä onkin vain muutama erilainen tyyli). Instan loppuun vedettyäni tosin iski blokki :/. Olen tosi huono MMO peleissä gearien ja stattien kanssa. Oikeastaan vihaan sitä lähinnä. Se, että pitää opetella mikäkin pala (myöhemmässä vaiheessa peliä siis) on millekin classille hyvä ja bis. Olen varmaan vain tosi laiska, kun en jaksa farmata high endin gearia. Sana farmata työntää niin helkkaristi veke. Olen Blade and soulissakin tilanteessa, jossa pitäisi kerätä pirullisen monta soulstonea ja muita tarvikkeita, jotka maksavat ihan liikaa ja niitä saa questeista järjettömän vähän. SSP on tosin yksi paikka mistä niitä saisi paljon MUTTA siellä saat bosseista loottia vain jos teet järjettömän hyvää depsiä = sinulla on geari. Blade and soulissa muutenkin vatuttaa se, että jos ei tuhlaa monia tunteja päivässä farmaamiseen/dailyihin niin et saa millään kiinni muita contentissa ja gearissa. Näin casual pelaajalle se on aikamoinen märkärätti päin naamaa. Minua ei huvita hakata jotain pelejä vain pakosta. Haluan nauttia pelistä enkä tehdä siitä kuin työtä. Blade and soul on siis jonkin aikaa tauolla, kunnes taas innostun siitä. Saattaa olla, että otan siellä vain screenshotteja tai jotain muuta ja farmaan sitten kun/jos taas huvittaa.Tiedän, että Terassakin loppupään gearin hankkiminen on samanlailla työn ja tuskan takana, mutta itse päätin, että tämä hahmo tulee olemaan sitä varten, että teen sillä rahaa ja ostan kaikkea kivan näköistä päälle laitettavaa. Minua ei Teran loppupään contentti oikeastaan kiinnosta.


Kävin katsomassa Warcraft leffan ja kelpo kuva oli. Nyt lähinnä Wowin puolella vain kituuttelen, että saadaanko raideja kasaan ja se mythic Archimonde tapettua. Jos ei, niin kyllähän se vähän harmittaa, että 12/13M bosseista kaadettu. Ehkä ensi lisärissä sitten kovempi tahti ja kovempi kuri. Ehkä sitten aletaan siksi semi-hc killaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti