sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Juuh, elikkäs

Eipä nyt ole ollut hirveän kuvaavia otsikoita :D. Mutta siis, sain uusimman BJD tarinani viimein kirjoitettua, se löytyy tästä. Hassua, viimeisimmän tarinani ja sitä edeltävän väli taisi olla kaksi vuotta :x. Huhhui. Tilannehan jäi siihen, että Isara oli kylässä Auroralla ja päätti hakea linnaan töihin. Tämän hetkinen juttu onkin sitten se thö haastattelu. Aika lyhyt tarina. Seuraava tarina saakin olla vähän niin kuin mitä vain. En ole päättänyt mitä seuraavaksi kuvaisin vaikka tarinan suht loppu osa onkin jo päätetty. Ja vaikka tarinan yksi osa (jota olen kuljettanut monta vuotta :'D) päättyykin sitten joskus aikanaan tulevaisuudessa, alkaa siitä uusi osa, jota en ole paljoa etukäteen suunnitellut. Hyvin vapaata säätöä siis.


Kuvatarinan kuvaaminen pitkästä aikaa oli tosi kivaa. Niin, paitsi se taustoitus. Hyhhyi, kun olisi jokin tausta levy mitkä kuvaisivat seiniä tai vastaavaa. Kankaita on aina ärsyttävää laittaa niin, että ne peittävät koko taustan, mutta että edes jotenkin sopisivat yhteen. Täytyy muuten taas alkaa tekemään vähän muitakin kuin istuskelu tarinoita :D. Huomasin että vanhat verrattuna uusiin olivat paljon aktiivisempia. Nyt on ollut aikapaljon istuskelua nukeilla. Toisaalta se on vähän ärsyttävää taiteilla monen nuken kanssa samaan aikaan ja toivoa etteivät ne kaadu JA kaada toisiaan kuin dominot.


Loppuun vielä vähän "paperinukkeleikkejä". Tässä yksi Dreamselfie jonka tein jossain vaiheessa. Mielestäni näitä on tosi kiva tehdä, mutta olisi kivempi, jos tavarat olisi lajiteltu paremmin aihe alueisiin. Omia voi käydä tekemässä täällä


Kokeilin myös tehdä nukeistani uudemman version. En ole kauhean tyytyväinen ja vahingossa poistin Aileeninkin, mutta Alleria näyttää kivemmalta edelliseen versioon verrattuna :D. Elizen silmät ovat ruskeat ja kaikenmoista muuta pientä säätöä. Osa hahmoista on minusta parempia vanhoina versinoina, osa uusista on minusta kivempia. Jostain syystä en myöskään löytänyt kaikkia vanhoja asetuksia. Kulmakarvoja en oikein osannut muokata enkä suita. Noh, eipä tuo mitään.


Ja reffiksi se vanha kuva. Tämän mestan osoitetta en muista, mutta jossain hartsilapsien foorumilla se oli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti