maanantai 30. toukokuuta 2016

Uutisia tarinoitteni seuraajille

Terve pitkästä aikaa!

En ole hirveästi saanut blogiin mitään ihmeellistä postattavaa sisältöä tässä lähiaikoina, saattaa johtua siitä että olen pelannut viimeisintä Nico eventtiä hulluna ja Overwatch julkaistiin viimein. Overwatchia pelailin betassa ja nyt sitten pääsi pelaamaan livellä, jei! Saatan siitä puhua vähän lisää mahdollisesti tulevaisuudessa.

Desuconiin en ole menossa, mutta Hypeconiin ajattelin tehdä Tsumugin Project Zero 5:stä.


Koska yksinkertainen cossi johon tarttisi vääntää vain käsikoru ja paita.

Traconiin suunnittelin ensiksi jo Tyrandea hotsista, mutta sitten päätimme Meitalin kanssa vähän toisin, ja jos onni on myötäinen niin cossit olisivat Overwatchista. Minä olisin Mercy ja Meitsku sitten Tracer, mutta saapa nähdä, saapa nähdä. Nämä ovat aika työläitä cosseja. (hieno käänteinen kuva, btw)Koska olen kuumotellut muutamana päivänä jo nukke kuvatarinani jatkamista, perustin blogin jonne voin myös jatkossa postata kuvatarinoitani Kuunsirpin tarinoita.   Sinne siis tulevat nämä BJD kuvatarinani. Olen alkanut jo lisäillä vanhoja kuvatarinoitani sinne, mutta se on vielä vähän kesken. Uusin kuvatarina näkyy ensimmäisenä listalla. Lisäilen silti tänne aina viestin kun ihka uutta tarinaa tulee :)! Ajattelin että se olisi selkeä alue mistä kaikki tarinat pystyy lukemaan, eikä yksitellen hartseista etsien.

2 kommenttia:

 1. Hyvä idea tuo erillinen tarinablogi!

  Minulle tulee vähän laimea con-kesä tänävuonna koska paljon viikonlopputöitä, mutta odottelen sitten coni postauksia muilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivempi itsellekin kun tarinat löytää helposti samasta paikkaa :). Vaikka onhan ne siellä omassa hartsikannassakin, mutta tuntuu aina vähän työläältä käydä sieltä klikkuuttamassa.

   Itselläkin kesäconit vähän harvassa, syksymmällä sitten vähän isommalla panoksella ehkäpä :D

   Poista