perjantai 27. joulukuuta 2013

No mitäs se pukki toi?

Hyvän joulun ja onnellisen uuden vuoden toivotuksia täältäkin nyt sitten vain :).

Joulu meni oikein rauhaisasti, enkä edes jaksanut valvoa kovin myöhään. Tuntuu että jouluaattona menen aina nukkumaan siinä 12-1.00 aikoihin, eikä tämä vuosi ollut poikkeus kun menin yhdeltä nukkumaan. Muut ihmiset jaksoivatkin seitsemään asti valvoskella, huhhuh. Molemmat siskotkin kerkesivät jo joulusta bloggaamaan, minä jaksoin vasta nyt, theee..

Jouluaatto meni tosi mukavasti, heräiltiin (katselin lumiukkoa ja sen jälkeen lumikoiraa), söin kismetin jämät ja lähdettiin poikaystävän kanssa hautuumaalle viemään kynttilöitä. Puolentoista tunnin jälkeen tultiin takaisin kotiin ja syötiin riisipuuroa, josta tänä vuonna oli hirmuisat vaatimukset (koska parin edellisen vuoden riisipuurot olivat palaneet vähän pohjaan, ei hyvä). Äiti kuitenkin keitteli hyvää puuroa ja sillä pärjättiinkin iltaan asti. Iskä tuli käymään meillä myös siinä aamupäivällä, joten en voinut lähteä anoppilaan (harmi?). Päivällä lähdin äidin kanssa joulutalleille, eli toisin sanottuna, lenkittämään hevosta ja koiraa. Pääsin myös katsomaan ensimmäistä kertaa tallilla olevia kissan pentuja, jotka olivat niin ihanan pörröisiä T_T. Oisin mielelläni vienyt yhden kotiinkin. Kotona oli jo vähän valmisteltu ja illalla sitten syötiin (ajatuksena oli että oltaisiin viiden aikaan syöty, mutta tänäkin vuonna se venyi seitsemään). Sitten päästiin avaamaan lahjoja.

Mitäs sieltä paketista sitten tuli? 


Jos tästä kuvasta nyt saa mitään selvää. En turhaan itke, kun sanon, etten voi kuvata sisällä. Kuvistani tulee oikeasti tosi roskaa. Toisin sanottuna, pimeä talven aika on kokonaan pois nukke kuvauksistani :/
Kuvasta kuitenkin varmaan jotain erottaa, että siinä on kuusi kirjaa (hobitti kirjaahan minulla ei siis koskaan itselläni ollut, vaan aina piti lainata, ja nyt sitten sain vieläpä Toven kuvittaman kirjan ^^), kaksi muumi kalenteria, video kamera (!), hieno reppu (coneja varten, siellä on biljoonia taskuja ja siinne saa kameran ja kameran jalankin kiinni!) ja Disney infinity ja figuureita siihen.


Räpelsin heti jouluaattona hahmot paketeistaan. Ylärivi: Woody, Tare, Herra ihme, Jack Sparrow ja Barbossa. Alarivissä: Buzz, Jessie, Tähkäpää, Anna, Elsa ja toinen Jack. Kaikkien hahmojen mukana tuli jokin kortti, joka taitaa olla joku koodi tai jotain, en ole vielä ottanut selvää. Vaaleat mötikät sisältävät tarinat, kuten esimerkiksi vasemman puoleisessa on Buzzin ja Jessien seikkailu ja oikeassa Tarmo Karvasen, Herra Ihmeen ja Jack Sparrowin seikkailut. Lisäksi tuolla on vielä Felix jr. joku voima laatta (?) mitä en ole vielä kokeillut.


Oma tosi kämänen kuva Annasta, mutta noin nuo loistavat alustalla. Siskon blogista pääsette näkemään noin sata prosenttisen paljon parempia kuvia, ja siellä näette myös Elsan lähempää (otin omalla kamerallani kuvia, mutta kuten ylempänä sanoin, ne ovat aika roskaa, kuten näette).

 http://meitall.blogspot.fi/2013/12/let-it-go-let-it-go.html

 En ole ihan kauheasti kerennyt pelailemaankaan infinityä. Olen nyt pelaillut Jack Sparrowin tarinaa (johon kivasti kesken tarinan voi vaihtaa Barbossankin jos huvittaa), poikaystävän kanssa Kurpitsakunkku Jackilla ja Tähkäpäällä ja siskon kanssa Elsalla ja Annalla. Hirveästi siinä on kyllä pelattavaa, en ole edes kaikkia ominaisuuksia kerennyt kokeilemaan, mutta eiköhän sitä tässä kerkeä.

Olen lähinnä lueskellut ja tehnyt mitä sillä hetkellä on huvittanut (mm. käynyt hakemassa Wowin puolelta joululahjat ja pelannut lautapelejä. Terankin puolella kävin, mutta eipä siellä juurikaan mitään ollut), en ota stressiä tai kiirettä :). Asioita omalla painollaan. Luin jo yhden 350 sivuisen kirjan kuuteen tuntiin, joten tosi karkeasti laskettuna minulla menee noin 23 minuuttia lukea 50 sivua. Hauskaa. Kaksi kirjaa olen jo kuudesta kerennyt lukea, viime yönä luin loppuun toisen (niinhän siinä käy, ettei malta lopettaa).


Random pikku kuva Celestestä, kun kokeilin leikilläni yhtä peruukkia, joka ennen on ollut MSD kokoa, mutta lieneekö kutistunut tai jotain, kun sopi pikkuisen päähän mainiosti. Tämä ehkä saa jäädä.

Sain myös leikeltyä peruukkeja siskoni kanssa cosseja varten, mutta en toimituksesta ottanut yhtään kuvaa :P No, jossain WIP vaiheessa sitten.

Joulun aika, pedissä makoilemista vaan

2 kommenttia:

 1. Guess who's back? (oli pakko) mutta sekavaa kommenttia tulossa:
  "Pääsin myös katsomaan ensimmäistä kertaa tallilla olevia kissan pentuja, jotka olivat niin ihanan pörröisiä T_T." ääää ;_; ne on söpöi (ainakin suurinosa kissan pennuista).. niin söpöi et kuolen (no ainaki melkein) :3 niin pieniä ;_; -okei mut koitan koota itteni.
  Mukavii lahjoi sait =3 Onko sulla koskaan ollu sillee että oot saanu "turhia" lahjoja? Niinku.. jtn :D
  Mainitset tossa jonku infinityn? Mikä on infinity?? -peli??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Infinity on siis Disney Infinity, taisin unohtaa mainita sen etuliitteen :).
   Kivaa että oot takaisin! Kisset on sööttejä, pennut varsinkin, ja nuo pennut varsinkin oli tosi karvaisia palleroisia.
   Turhia lahjoja, hmm. No itselleni koen turhiksi suklaa konvehdit kun en niistä ollenkaan välitä ja joskus niitä tuli paljon. Nykyään ei onneksi.

   Poista