sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Peruukkeja ja hämmennystä

(Sorry, I can't write in english!)

Alunperin minun piti kirjoittaa vain peruukki sählingistämme siskoni kanssa, mutta tämän aamun hämmennyksestä johtuen kirjoitan myös tästä hämmennyksestä. Hämmennystä tuli pelkästään siitä, että huomasin että blogiani oli katsottu tänään 28 kertaa päivän sisällä, joka siis minun blogilleni on hurja määrä. Mistä se sitten johtui?

Pikkusiskoni oli blogiinsa laittanut yllätyspostauksen viime yönä http://meitall.blogspot.fi/2013/12/clam-before-storm.html (toivon että lukaisisitte, ei ole pitkä postaus, mutta siitä selviää asia)
En siis osannut ollenkaan odottaa, että löytäisin netistä omaa lavapyörimistäni viime Traconista, joten yllätys oli suuri, kun katsoin siskoni laittaman videon. Eniten minua kuitenkin hämmensi se, että millaisella kanavalla video oli ja otsikko. En osaa ottaa vastaan positiivista palautetta, ja sen huomaa kyllä ainakin tästä postauksesta (pyörin, olen vaikeasti ja en tiedä mitä sanoa häkellyksestä). En vieläkään tiedä mitä sanoa :D En myöskään osaa suhtautua siihen, että kuviani löytyy välillä sieltä sun täältä (pienissä määrin tietenkin), mikä tietenkin vain on positiivista. Että kiitos sisko, osasit hämmentää postauksellasi hyvin!

Tämän kunniaksi sitten päätin, että lisään tähän "hienon cossiurani" videoita (tasan kaksi kappaletta?), kun en ole ennen aikaiseksi saanut.


Koska siskoni kiittää, että laitoin tämän (ei!). Tässä siis oli tesmausta Project Zero 2: Deep Crimson Butterfly cosseistamme ennen conia (cossit siis olivat keskeneräiset). Tekstitys on englanniksi, ihan vain, koska laitoimme tämän FF fani foorumille, jotta muutkin ihmiset ymmärtäisivät. Youtuben puolelta saattaa löytyä myös kakkososa.

Seuraava video on linkki kohtaan, jossa siskoni ja minä hengailemme. Kokonaankin mielummin saa katsoa. Tämän hienon videon on tehnyt Teruyaki. Itsellä ainakin pitää paaaaaljon harjoitella tulevaisuudessa videolla esiintymistä ':B
http://youtu.be/3FAcAX4v_1Q?t=4m35s


Päätimme siskon kanssa myös eilen kuvauttaa peruukkimme hetken mielijohteesta, sekä tietenkin siistiä ne, jotka siistimistä tarvitsivat. Olen tosin onnistunut hukkaamaan Alicia cossissani käyttämäni peruukin, joten sitä ei ole mukana. Tilasin myös ebaystä taas yhden blondin peruukin lisää, kuvaan sen varmasti myös kun tulee. Alunperinhän meidän piti tänään kuvata peruukit ulkona, mutta eilen olin jo siinä kunnossa (olen kipiänä!), että ajateltiin hoitaa se samantien pois ja kuvata sisällä, joten pahoittelen kökkö kuvia taasen :D


Nämä peruukit eivät ole missään fiksussa järjestyksessä. Tämä musta peruukki minulla oli ensimmäisessä Ahri cossissani. Nykyisinhän tämä menisi hyvin vaikka Sailor Marsin tukaksi myös. Ajattelin, että tekisin kaappi Ahri cossin joku päivä, mutta siihen mennessä tuolle hirveälle otsikselle pitää tehdä jotain, vaikka suoristaa jos vain pystyy.


Tämän peruukin hankin Miss Fortunea varten, ja oli myös toinen peruukki minkä ikinä hankin.  Ensimmäisellä kerrallahan kun cossasin Miss Fortunea, käytin omaa tukkaa, mutta se taisi olla sen verran herättävä kokemus, että sen jälkeen taisinkin alkaa käyttämään vain peruukkeja. Tätä peruukkia on pikkusisko hinkunut Ariel cossiinsa, mutta pitää vielä miettiä asiaa.


 Tämä taisikin olla ihka ensimmäinen peruukki minkä ostin, ja ensimmäinen Ebay ostos muutenkin. En ole kerennyt tätä edes kertaakaan oikeastaan pistää päähäni, johtuen siitä, ettei suunnitelmat menneetkään miten piti. Peruukki oli siis tarkoitettu Night Elf cossia varten, jota aion kyllä vielä joskus cossata. Pitää vain vähän pohtia asiaa myöhemmin enempi. Tässä peruukissa oli nuo sivuhaituvat taittuneet matkustaessa, mutta yllättäen laittaessa ne kyllä saa suht nätisti. Oikeastaan, tykkäsin tästä eilen kokeillessani niin paljon, että tuli oikein hinkua käyttää tätä uudestaan.


Tämä peruukki oli minulla käytössä Mioa cossatessani. Lyhyet peruukit ovat kyllä niin ihania kun ovat helppohoitoisia.


Tämä peruukki voikin olla vähän yllätys, että missä cossissa sitä pidin. Tämä on uuden Ahri cossini peruukki, jonka klipseistä toisen laitoin nutturalle ja niskaan. Tykkään yllättäen tästä peruukista aika paljon, vaikka suht ohut onkin verrattuna muihin peruukkeihini. Tämä myös oli suunnitelmissa Kasumin Doa 5 cossiin. Cossia itsessään pitää kyllä vähän suunnitella, puhumattakaan siitä, että tätä pitäisi sitten leikellä kyseiseen cossiin. Pitää vielä miettiä, että raaskinko.

Joo, en mäkään ymmärrä näitä käsi juttuja
  Tämä peruukki oli jostain syystä aika halpa, ja sen tarkoitus oli olla mahdollista lisäkuitua minun Alicia ja siskoni Leafa peruukkeihin, mikäli olisimme sitä tarvinneet. No, emme sitten loppujen lopuksi tarvinneet, joten tämä jäi käyttämättömäksi. Ei sillä, tosi ihana peruukki. Yritänkin kovasti pohtia että missä cossissa sitä voisi käyttää.

Siskon hyökkäys
 Tämä on siskoni Annie peruukki, mitä halusin kokeilla xD. Tuli aika ernu olo :)


Sitten vielä tämä siskoni peruukki, jota siskoni käytti Lightning cossiinsa. Tämä peruukki oli harvinaisen kärsinyt jo silloin kun siskoni sen käsiinsä sai.

Sisko mallaa
Cossi asiaa vielä sen verran, että sain prototyyppikorvat tehtyä ja mitä kuvasta näkee.. ovatpa ne aika hirveät. Täytyy siis vielä pohtia, että miten aion nuo vääntää sitten loppujen lopuksi.

Kävimme siis Helsingissä ostelemassa kankaita (ja joululahjan, hih!) cossejamme varten, jotenka on piakkoin mahdollista päästä näkemään taas work in progress kuvia :). Suunnittelimme tänään myös siskon kanssa esitystämme x random conin mahdolliseen esityskilpailuun enemmän ja kyllä siitä varmaan jotain tulee.. ehkä :D. Mietimme mitä tarvitsemme lava proppeihin ja kirjoitimme yksityiskohtaisen käsikirjoituksen esitykselle. Nyt vielä pitäisi miettiä sitten taustanauhan ääniä ja musiikin pituuksia.


Otettiin sitten asemalta mukaan Bubble Tea:tä, kävi niin iso houkutus maistaa, kun siitä on välillä mainittu siellä täällä. Suhteellisen sokkona valkkasimme persikka jääteetä mansikan ja mangon makuisilla palloilla, joita sitten kutsuimme kalan mädiksi loppujen lopuksi. Mukava uusi tuttavuus, ei liian makea, mutta kuitenkin raikas ja maistuva. Sattumia (palloja, eikun mätejä) oli kiva pillillä imuutella pohjalta ja juomista riitti. Seuraavan kerran aion maistaa milky versiota! Ja jos ensikerralla tulisi siellä Helsingissä pidettyä sitä kaulahuivia kaulassa niin ei tarttisi tulla kipeäksi~


3 kommenttia:

 1. Hassua, tulin juuri tänään katsoneeksi kuvia cosplay.comista noita Project Zero-cossikuvianne ja nyt blogasit niistä. :3 Olette siskosi kanssa tosi söpöjä niissä cosseissa ^__^
  Vähnänkö repesin tuolle videolle siinä kohtaa missä "zombi-Maiju" hakee postin. :''D Aw~~ Rakastan kun ihmiset hassuttelee cossiasuissa!

  Muutkin cossisi ovat hienoja. :3 Ihan kateeksi käy (hyvällä tavalla).
  Ja aww, ihania peruukkeja! Miltä myyjiltä ostat eBaysta? Mitä myyjiä suosittelisit? Olen aikeissa ostaa itsell peruukkia, mutta tuumin että mitkä mahtaa olla hyviä...

  Hih, monesti olen Bubble Tea-kojun ohi kävellyt mutta vielä en ole uskaltanut maistiaisille! Uskaltaisikohan sitä? Arveluttaa ne pallerot, pitääkö ne kuoret sylkeä pois vai niellä? :-O *heh, kuulostaapa oudolta kysymykseltä. x3*
  Hauska postaus~:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska vastaa nappulan painaminen oli tietenkin taas liian vaikeaa niin piti kirjoittaa kokonaan uusi viesti :D (miten voi aina unohtaa sen?)

   Poista
 2. Oi awws, kiitos Spicanen <3 Nää tälläset yhtäkkiset cossi vammailutuokiot on kyllä hauskuutta. Eka piti ihan vakavissaan kuvata vain normi videota, mutta se sitten kääntyikin tuollaiseksi koomiseksi roskaksi :D. Minä vielä naureskelin monta kertaa kun katselin videota juuri tuolle zombie Mayulle, ihme retardi xD <3 Cossaaminen on niin "vakavaa" puuhaa, että ihan kiva, että ihmiset tekevät siitä välillä naurettavaakin, varmaan! :D

  Aw, kiitos cossi kehuista, yritän parantaa joka kerta pukujeni kanssa (^^), yleensä tekemisestä oppii aina lisää ja tietää, missä asioissa voisi korjata. Seuraavalla kerralla aion satsata käyttömukavuuteen ja siisteyteen, katsotaan miten niiden kanssa onnistuu :D.
  Peruukkini ostelen yleensä vain randomisti. Ensin etsin jos löytyisi haluamani malli, sitten tsekkaan että onko free shipping (minusta on vain kiva, jos on free shipping, vaikka se olisikin suoraan sitten laitettu peruukin hintaan) ja katselen toimitusehdot, että kauanko kestää ja shippaako Suomeen. Jos ehdot täyttyvät katson vielä myyjän palautteen, mieluiten ostan sellaisilta myyjiltä, joilla on täydet sata prosenttia positiivista palautetta ja ovat myyneet paljon. Toisaalta, juuri ostin tuon uusimman peruukkini myyjältä jolla kyllä ei ollut sataa prosenttia, mutta noin 98 tai vastaavaa, mutta silloin luen negatiiviset palautteet, että onko siellä lähinnä jotain röllääjiä jotka tyyliin ovat vaatineen ihan kohtuuttomia (kahta peruukkia yhden hinnalla, tjs).
  Siskollani tosin on joku pakkomielle aina saada myyjän käyntikortti jos sellainen vain tulee peruukin mukana, ilmeisesti keräilee niitä.

  Kannattaa kokeilla tuota Bubble Teetä, sittenhän sitä voi muodostaa mielipiteensä, että tykkäsikö :D Pallerot voi syödä kokonaan, ne on kai jotain mehu palleroita. Siellä kyllä oli eri muotoisiakin paloja, joita varmaan kokeilen ensi kerralla. Mekin mietittiin ensin, että kuuluuko nuo pallot syödä kokonaan, mutta joo, kyllähän niin kuului.
  Kiitos kommentoinnista murmeli ^^

  VastaaPoista