lauantai 21. joulukuuta 2013

Jäätäviä cossi ideoita


Eli juttua siitä, miten leffat ovat alkaneet vaikuttamaan cossi kiinnostukseeni. Sinänsä jännää, että olen löytänyt nykyään myös leffoista paljon cossi-ideoita, enkä enää vain peleistä.

Näin nopeasti mietittynä, on tullut nyt katsottua ennätys määrä leffoja ihan teatterissa näin lyhyen ajan sisällä. Ensin katselin Nälkäpelin, sitten Hobitin ja nyt tänään disneyn Frozenin. Näistä on tullut sitten pähkähulluja cossaamisideoita, joiden toteutumisen näkee sitten tulevaisuudessa. Luultavasti karsin näitä kovalla kädellä.Jostain syystä Hobitissa esiintynyt haltianeito Tauriel iski aika kovasti. Siitä jäi kytemään päähän hassu ajatus, että olisipa muuten jänskä cossi. Taurielin asu ei tosin näytä mitenkään kummoiselta, joten pitää miettiä vielä. Jotakin kääpiöistäkin olisi ihanaa cossata, mutta epäilen että omalla rimpula varrellani moinen näyttäisi vain hullunkuriselta. Katniss Everdeen Nälkäpelistä ei ollut alunperin suunnitelmissani. Kuitenkin pari päivää sitten eräällä foorumilla yritin auttaa erästä ihmistä hänen Katniss cossinsa kanssa ja jäin sitten nettiin katselemaan muiden Katniss cosseja. Siitä sitten pieni kytevä ajatus lähti, että entä jos sittenkin..? Pitää pitää silmät vielä auki ja katsoa millaisia pukuja Katnissilla on Matkijanärhessä, että jos joku niistä nappaisi joskus.


Beautiful Ahri art made by someone
 Tämä nyt ei liity mitenkään asiaan, mutta haluaisin tehdä tuon oikean puoleisen (eli valkoisen) Ahrin fani puvun kaappi cossina :D Oikeastaan, pitäisi ommella korvat takaisin peruukkiin ja katsella sitten. Ehkä tässä joulun välipäivinä jos jaksaisi pika shootata jossain pimennossa. Oikeastihan lupasin jättää Ahrin rauhaan, mutta pitäähän sitä vähän itseään kiusata. Tuo violettikin puku olisi oikeastaan sievä..


Elsa ja Anna

Ja sitten se itse THÖ cossi jota ajattelin ja jonka takia ajattelin blogata. Päätin hiljaa mielessäni ennen elokuviin menemistä, että jos pidän Frozen leffasta ja Elsasta, niin varmaan aion cossata häntä joskus. Kuinkas sitten kävikään? Mitään spoilaamatta, yksi alkupään kohtaus iski niin paljon että alkoi melkein itkettämään (se ei siis ollut surullinen kohtaus, vaan jotenkin vetoava) ja siinä Elsa näkyy mielestäni kaikessa kauneudessaan. Katselin koko loppu leffan Elsa kohtauksia pukua silmällä pitäen ja ajtuksiakin tuli jo pukua kohtaan (ja juuri saapunut peruukkikin olisi sopivan värinen cossiin, köh). Kangas suunnitelmat hyörivät päässä ja leikkaukset ja jopa vetoketjun paikka. Lisäksi innostusta nosti se, että pikkusiskoni voisi cossata Annaa (jonka nimi on myös Anna). Puvut menisivät vaikka johonkin talviconiin tai vastaavaan (ainakin Annan osalta, puku näytti olevan aika paksua kangasta).

Olen myös innoissani siitä, että taisin löytää ihka ensimmäisen Disney prinsessan jota haluaisin cossata. Lempi prinsessoitani ovat aina olleet Mulan ja Pocahontas (sekä totta kai uusista Merida ja Tähkäpää!), mutta nämä kaksi kaunotarta ovat olleet niin selkeästi tietynmaalaisen näköisiä, jos ymmärrätte mitä meinaan, etten voisi kuvitella itseäni Mulan tai Pocahontas cossiin. Siskoni on jo pienen ikuisuuden halunnut cossata Arielia ja yrittänyt keksiä minullekkin prinsessaa cossattavaksi. Jotenkin vain, vaikka monista pidänkin, en vain osaa kuvitella itseäni niissä rooleissa. Elsa on jollain tavalla nykyaikaisen oloinen, eikä niin iloinen prinsessa, vaan enemmänkin omassa rauhassa viihtyvä ja rauhallinen (ja jopa vähän kylmäkiskoinenkin), mikä taas olisi niin hieno vastakohta Annalle. Pitää kyllä oikeasti harkita! Toinen asia tietenkin olisi että milloin sitä jaksaisi edes nyt nykyisen cossin kimppuun hyökätä, kun tuntuu, että haluaisi myös nukkeilla samaan aikaan :D Ehkä on vain tartuttava kankaisiin ja alettava pakertamaan.

Ei pysty

 Seuraavan kerran varmaan bloggaan aika nopeasti joulun jälkeen, mikäli tulee jotain mielenkiintoista paketeista ;). Hyvää joulua kaikille lukijoille ^^!


3 kommenttia:

 1. Oikein hyvää joulua! ^3^/ Toivotaan että paketeista ilmestyy jotain kivaa~

  Tauriel oli tosi kick-ass hahmo! :3 Tykkäsin~
  Frozenia en ole vielä nähnyt mutta nuo hahmot tuntuvat kivoilta. Aloin miettimään ketä Disney-hahmoa itse cossaisin jos tekisin Disney-cossin. Olen aina tykännyt enemmän Disneyn eläinhahmoista kuin ihmishahmoista tosin... EI MUTTA! Atlantis leffa oli tosi kiva, ehkä voisin cossata Miloa siitä (olen aina ollut enemmän crossplay-ihmisiä... heh.) :3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Eilen tuli sellainen hirmuisa fiilis, että nyt menee (taas?) kyllä blogin ulkonäkö uusiksi, hyviä nämä keskiyön suunnitelmat :D.

   Jee Taurielista tykkään miun lisäksi Spicanenkin \(^3^)/ Ehkä se olikin Taurielin yleinen olemus mikä niin kovasti upposi?
   Tuli hirveät heatingsit kun ympäri nettiä törmää Frozen artteihin ja muihin ja sitten ennen leffaa oli sillai "Älä spoilaannu, älä spoilaannu, älä spoilaannu.."
   Pitää kyllä kuunnella/katsoa sitten enkku dubbikin Frozenista kun tulee dvd:lle, Suomi versiossa neidot kuulostavat yllättävän.. hmm, vanhoilta? Ehkä siinä on se, että on tottunut niin heleä äänisiin rinsessoihin :D.

   Ihanaa kuulla muidenkin disney cossi mieltymyksistä (siis hyvä jos herätti ajatuksia!), maut kun vaihtelevat aika paljon hahmojen kohdalla. Minustakin olisi kiva kokeilla crossausta kanssa, mutta ei ole vielä hirveän montaa hahmoa tullut vastaan :D
   Kiva kun kommentoit :)

   Poista