sunnuntai 16. huhtikuuta 2023

Kevään kuulumisia

Terve taas pitkästä aikaa, en olekaan vähään aikaan kirjoitellut mitään. Sen kummemmin kyllä mitään kovin ihmeellistä ei tässä välissä ole tapahtunutkaan. Olen Akun ja minun pelikanavalle lähinnä tehnyt videoita, kohta olisi sadas video kanavalla! Aika nopeasti se aika sen kanssa onkin mennyt. Avatar vaihtui jo jonkin aikaa sitten myös kesävaatteisiin. Olen aika tyytyväinen miten hahmon kanssa jutut on menneet, ehkä tulevaisuudessa sitten, jos joskus teen Naakka.2.0:n niin riggaan vartaloa ja hiuksia hieman paremmin.


Muuten olenkin ollut vähän kuin jossain pimeässä ajassa ja työstänyt kovasti pelkoja ja ajatuksia tässä vuoden alun. Se on ollut vähän raskasta. Osa varmaan muistaa silloin aikoinaan, kun kirjoitin pelosta syödä vierailla paikoilla (taisi ainakin olla espanjan postauksissa. Tunnehan oli ahdistusta ja oksennuksen pelkoa silloin.)? Nyt syksyllä koulun loputtua mun aivoni keksivät alata pelätä ruoka-aineallergioita. Niin, tuosta vain typerästi. En ole koskaan eläissäni siis ollut millekkään allerginen ja tämä random pelko (tukehtumisesta?) näyttäisi olevan jatkumoa tuolle edelliselle ruokaongelmalle. Joskus välillä mietin, että onko minulla vain syömisongelma (johon on liittynyt muutakin, ei tosin syömishäiriö tyylistä bulimiaa tai anoreksiaa). Mietin myös, että mikähän oppiläksy tässä on kun kerta asia tulee uudestaan vastaan. Ruokavalioni on muuttunut tuosta syystä (tosin terveempään suuntaan). Olen tässä myös työstänyt asiaa ja statistiikan lueskelu on auttanut asiaa, lähinnä että kuinka todennäköistä kaikki oikeastaan on. Vähän jo helpottaa, vaikka jotkut ruoka-aineet aiheuttavat vähän jännitystä. Mietin hetken jo, että pitäisiköhän mennä lääkäriin ja yrittää saada aika johonkin nettiterapiaan asian tiimoilta. Kuitenkin, tuntuu, että oman ajatusmaailman muuttaminen ja siihen vaikuttaminen on se avain tähän asiaan. Pikku hiljaa. Ehkä tämä on jokin heijaste vain edellisestä elämästä :'D.  Eniten ehkä koko hommassa rassaa kehon tuntemukset. Olen erityisherkkä ja tunnen kehoani välillä vähän liikaakin. Että jos syön vaikka tulista ruokaa niin suussa tuntuu X (eli se polte) ja sitten olen vähän että "onko normaalia?!?" vaikka aivot sanovat että on, niin välillä kehoa on hankala rauhoitella. En siis kaipaa tähän sinänsä kommenttia, mutta halusin vain avautua. Olen vähän sitä mieltä, varsinkin jos ruokaan liittyvä vellominen ärsyttää, että universumi tekee mitä tekee ja luotan ja antaudun että tuli mitä tuli (eli toisin sanottuna, olet ihan turvassa, ei tarvi pelätä, ei sinulle tapahdu mitään pahaa).


 Toinen pieni murheenkryyni on Hartsien foorumi. Minähän alunperin ilmoittauduin modeksi, eikä modena oleminen olisi haitannut lainkaan. Mutta sitten tuli vähän niinkuin "hartsit menee kiinni, etsi uusi admin tai ota admin hommat" vaihtoehtoina. Minulla oli tosi kiireinen syksy silloin kun tein noita vikoja kouluhommia joten otin sitten (pitkin hampain) adminin tittelin itselleni kun en kerennyt uuttakaan etsimään. Nyt vähäsen on ahdistanut tuo foorumin lasku, paljon löytyy ihmisiä jotka kiittelevät, että foorumi on toiminnassa, mutta valitettavasti kiitokset eivät maksa laskua. Joka näemmä on vuosi vuodelta vain kohonnut (kun kysyin palveluntarjoajalta, sanoivat että "maailman tilanne, niin pakko nostaa" ai joka vuosi vai? Ilmeisesti kaikilla palveluntarjoajilla sama juttu, joten vaihtaminenkaan ei auta asiaa). Tällä hetkellä työttömänä on ikävä omista säästöistä pistää melkein pari sataa tuommoiseen. On siellä pari käynyt vippaamassa onneksi, parempi kuin ei mitään, mutta sekin on melkein vasta domain laskusta puolet (puhutaampa siis summista, domain lasku oli paypalin välistä vetämisen jälkeen 30e ja toinen lasku, webhotel suurinpiirtein 150e). Niimpä, jos laskua ei tänäkään vuonna saada kasaan (viimevuonna lasku oli noin 60e halvempi, mutta ei tullut kasaan kuitenkaan kokonaan) niin ilmoitan tuolla admin/modetiimi haussa, että jos ei löydy tiimiä/henkilöä talven alkuun mennessä niin tämä on forkan viimeinen vuosi. Koska henk. kohtaisesti mulla eivät riitä resurssit (mielenterveys, kiinnostus, raha, aika jne.). Olisi kuitenkin ikävää olla se henkilö, joka joutuu foorumin laittamaan kiinni. Sinänsä hommiahan siellä ei juurikaan enää ole, kun siivottiin ja korjattiin hommat aika hyvin. Tavallaan tulisi semmoinen olo, että ompa nämä 4 vuotta heitetty hukkaan.

 

 

 Heijun kanssa ollaan ulkoiltu ahkerasti. Tosin maassa ei enää ole lunta, nämä ovat vähän vanhoja kuvia.

 

Anteeksi tämmöinen valituspostaus, toivottavasti ensi kerralla olisi jotain positiivisempaa postattavaa. Hyvää kevättä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti