lauantai 5. tammikuuta 2019

Genetiikalla leikkimistä

Katselin jonkun youtube videon, miten tyyppi valkkasi "ei-niin-kauniin" simin ja leikki genetiikalla 8 sukupolven verran ja katsoi millaisen hahmon saa aikaseksi. Minusta tuo oli hauska idea, joten päätin itsekin kokeilla. Valitsin simikseni simin, jota olin ennen käyttäny uglytobeauty-haasteessa.


Minulle sopivat tämmöiset haasteet, koska tykkään muokkailla simejä :). Vasemmalla isoisoiso.. joku äiti. Hänellä oli vallan.. err.. kiintoisa nenä, joka sitten periytyi seuraavallekin sukupolvelle. Käytin siis vain valmiiden naishahmojeni geenejä aina seuraavan sukupolven kanssa. Tällä neidolla on myös äidiltänsä periytynyt lihaksikkuus, mutta vartalon muodot normaalisoituivat aika nätisti muuten.


Tälle tytölle vasemmalla toimi äitinä hahmoni Iri josta silmätkin vähän avautuivat. Kasvojen kumma muoto pysyi kunnes käytin hahmoani Hikaria (itseasiassa en muista oliko Hikari vielä tässä kohtaa), joka on aasialaismaisempi ja häneltä löytyivät nätisti myös vähän paremmat kasvojen muodot. Oikeimman puolinen ei hirveästi muuttunut, käytin kai Chardalyn hahmoani hänen äitinään jolta tämä peri pitkät kasvot.


Aasialaisuus alkoi vähän kariutumaan kun käytin äitinä Araa. Häneltä tuli myös vähän muotoja, kunnes seuraava sukupolvi taas jäi hieman laihaksi. Keskimmäinen oli toisiksi viimeinen, mutta alkoi näyttämään tosi lupaavalta ja oikean puoleinen onkin tämä viimeisin ja genetiikalla leikittelyn tulos. Tästä oli hauska aloittaa. Mielestäni naama ja vartalo näyttivät sopusuhtaisilta, joten aloitin ulkoasun muokkaamisen.


Lopputulokseksi tuli tämä. Olikohan tämän nimi nyt sitten Emily Tossavainen xD. Randomilla meni sukunimikin, mutta mikäpä siinä. En laittanut ihan älyttömästi tytölle meikkiä silmiin, sillä hänellä oli omasta takaa hyvän muotoiset ripset. Tyyliksi tuli jotain randomia vähän korea poppari tyylistä xD. Tukka pysyi mustana melkein koko genetiikkamatkan. Meinasin tehdä toisen tämmöisen kokeilun, mutta miehillä, mutta valitettavasti minulla ei ollut tarpeeksi mies simejä enkä jaksanut alkaa latailemaan niin kauheasti. Mutta pitänee kaivella lisää tämmösiä challengeja joissa simejä saa muokata, nää on kivoja. Nyt kun katson noita taaksepäin, niin nenä näyttäisi periytyvän melkein kaikkein useimmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti