maanantai 25. huhtikuuta 2016

Kaikki mitä haluaisin cossata osa..?

Edellisestä postauksesta on melkein jo kuukausi aikaa, huhhuh. Tein tänään Instagramiin tilin Chu cosplay . Totesin, että se voisi olla helppo kanava laitella kuvia myöskin (siellä ei tosin vielä ole oikeastaan mitään!). World cosplayhin tai cosplay.comiin en oikein progekuvia tykkää laittaa, mutta tuonne voisi tunkaista niitäkin.
Ajattelin tehdä itselleni tälläisen listauksen taas, että mitä voisin cossailla ihan sen varalta, että kun noita suunnitelmia tekee niin voi täältä kurkata sitten että mikähän olisi kiva. Hah lol, melkein kaikki suunnitelmani ovat pelihahmoja.. örm?

 Aloitetaan Heroes of the Storm vaihtoehdoista. Li-Ming on mielestäni tosi kivan näköinen hahmo (ja kiva pelattava :D). Li-Mingistä en tosin osaisi sanoa että minkä ensimmäisen asun värivariaatiosta haluaisin tehdä. Tykkään noista kaikista kolmesta värivariaatiosta.
Tämäkin olisi kiva


Seuraavana olisi Tyrande. Tyrandesta onkin näkynyt cosseja tämän vuoden coneissa. Yleensä ne tosin ovat master skinistä, joka on melkein sama kuin tämä, mutta vähän lisäjutuilla. Itse tykkäisin tästä normaalista versiosta. Saisin viimein ne nelffi korvat käyttöönkin mitkä ovat lojuneet kaapissa varmaan aika monta vuotta.


Toinen vaihtoehto olisi tämä harmaa versio, josta tykkään myös tosi paljon. Se saattaisi olla ehkä hiukan mieluisampi vaihtoehto. Näissä Hots hahmoissa on tuo ponnari kyllä sellainen mikä varmaan tuottaa minulle ongelmaa. Suostuisikohan sisko stailaamaan maksua vastaan? :D (inhoan peruukin stailaamista)

Tästä challenge setistä olenkin jo höpissyt, joten etiä päin
League of legends on lähiaikoina jäänyt pelaamatta, mutta silti sieltä löytyy pari hahmoa jotka tekisi mieli toteuttaa.Kuten Ahrin new dawn versio. Sama kuin peruspuku mutta lisätyillä jutuilla. Ahrin haluaisin ehkä tehdä vielä kerran, koska tykkään noista hännistäni (vaikka se häntäsysteemi pitäisi taas tehdä uudestaan = päivittää).


DJ Sona. Tosi paljon pitäisi vaan miettiä noita valoja sun muita, koska haluan jonkin pienen äänentoistonkin tuohon :D Kunnianhimoista.


Vaikka olenkin cosplayannut Kasumia jo kaksi kertaa, niin tämän puvun haluaisin silti tehdä (kunhan laihdun enemmän). Tämä on pelaajan suunnittelema asu. Huh näitä huomiohuora asuja, eikun..

Overwatch on vasta tulossa ulos, mutta muutama hahmo jo kiinnostaisi.

Widowmaker

Ja Mercy. Haastavia, ainakin minulle.

Lisää paljastelua. Quiet Metal Gear Solidista. Kuuluu samaan kategoriaan Kasumin kanssa :D

Ninja classia Terasta. Olen vähän Terasta cossaamisen kanssa niin ja näin, koska en oikein enää nauti pelistä, mutta kivoja asuja niin..

Blade and Soulista kanssa muutama vaihtoehto mistä tykkään.

Jos cossaisin Lynniä niin cossaisin mainiani varmaan :D


Tämä asu myös olisi kiva. Vähän tosin tuo nahkan näköinen kangas vaikuttaa vaikealta. Pitää miettiä.


 Kaupasta ostettava Chime asu. Nuo kengät on minusta tosi ihanat ja tuo paidan kangas vaikuttaa tosi kivalta. Sukat (ilman koristeita) löytyisi jo omasta takaakin.

 Ja sitten vähän muutakin kuin peleistä.


Adagio Dazzle MLP Rainbow Rocks leffasta. Tämä on jotain tosi randomia, enkä oikein tiedä miksi edes tykkään tästä typystä, mutta.. :D

 Ever After Highn Lizzie, Madeline ja etenkin Kitty kiinnostaisivat Way Too Wonderland versioissaan.Tämä meinasi olla jo tekeillä, mutta  jäi jostain syystä :D Olisin ollut Ritsu. Katsotaan josko jossain vaiheessa tulisi taas inspis tähän :)


Hibike Euphoniumista Asuka. Tämäkin meinasi olla tekeillä yhdessä vaiheessa, mutta aika tuli vastaan ja totesin, etten tätä kerkeä tehdä. Tämä olisi ideaali siitä, että silmälasit. Minulla on jostain syystä nyt hirveä ahdistus ja inhotus silmäpussejani kohtaan enkä onnistu niitä peittämään kunnolla. Ja koen siksi että suurinosa cossikuvistani menee pilalle ja pitää aina vähintäänkin modata pussit pois. Ärsyttävää (muita silmälasipäisiä hahmoja saa vinkata! Bayonetta tosin ei tule kuuloonkaan näin persjalkaisena :D).

Sitten loppu lol. Jos olisin mies cossaisin Percedalia (Tristepin) Wakfusta. Tissejä voi olla vaikeaa piilottaa kaulahuivin alle :D. Dally siksi, koska se on ehdoton lemppari hahmoni Wakfusta. Jos ette ole katsoneet niin katsokaa ihmeessä (Ranskaksi nimenomaan). Vähän samaa seikkailua ja huumoria kuin Avatarissa, mutta paljon leppoisampana versiona.

2 kommenttia:

 1. Pistin Instagrammisi seurantaan. Toivottavasti saat sinne pian lisää kuvia.
  Sinulla noita suunnitelmia riittää! Toivottavasti saat mahdollisimman monta toteutettua.
  Tuosta vaaleatukkaisen tytön nahkan näköisestä asusta tuli mieleen että kangaskaupoissa on nahkaa muistuttavaa kangasta joka on ulospäin hyvin aidon näköistä mutta käyttäytyy kuin kangas ja sitä on helppo ommella. Minulla on joskus ollut housut siitä ja ne olivat tosi kivat päällä. Se ei purkaudukaan joten osia ei tarvitse päärmätä.

  On kyllä totta että moni noista pelihahmoista on selvästi suunnattu miepelaajien silmäniloksi. Armorissa riittää mutta pylly on paljaana. Sitä on länsimaisena femakkona vähän masentavaa katsella. Talvellahan taisivat Yukiconissa joutua sanomaan jollekin cossaajalle että nyt hyvän maun raja on perhetapahtumassa ylitetty, verhoa itseäsi lisää. Olin todella tyytyväinen siitä että puuttuivat asiaan. Monessa conissa on itse tehnyt mieli tarttua cossaajaa käsivarresta ja kysyä mitä ihmettä hän oikein on ajatellut?

  VastaaPoista
 2. Joo, olen varma että noista ajan myötä varmasti karsiutuu ainakin puolet :D. Osa hahmoista tietysti aina tuntuu pysyvän listalla ja pitkäaikaisia toiveita onkin tullut jo toteutettua.
  Pitää pitää mielessä tuo valkoinen kangas :). Tein jostain vähän samankaltaisesta mustasta materiaalista sen mustan Kasumin puvunkin. Tosi helppoa ettei reunoja tarvitse huolitella kuten muissa kankaissa, mutta huono puoli ainakin omassani oli, että siihen jäi myös huti ompelut näkyviin jos piti purkaa. Ehkä teen vain niin hyvät kaavat sitten siihen ettei purkamista tarvitsisi :D.

  Minua ei sinänsä haittaa katsella nättejä pelinaisia KUNHAN vaatteet vielä menevät hyvän maun rajoissa. Se raja onkin sitten aika hiuksen hieno että mikä vielä menee fantasian nimessä ja mikä on ihan jo pornahtavaa. Lähinnä nuo omat "bikinicossisuunnitelmat" olisivat omassa pihassa shoottaukseen. Ranta Yuki voisi olla yksi vaihtoehto. Siellähän uima-asuissa ihmisiä pörrää jo valmiiksi eikä sillä tavalla erotu joukosta lähes ollenkaan.
  Mielestäni tuo Yukin #tissigate ei oikeastaan ollut edes paha. En nimittäin edes tiennyt että Yuki tituleeraa itseään perhetapahtumaksi kuin vasta silloin. Yleisesti pukuna tuo on mennyt jo monessa eri conissa ja erittäin fine varsinkin kun kyseessä olivat tekotissit eivätkä real underboobsit. Mutta joo, ehkä sitten tuollaiset puvut kannattaa säästää johonkin maturempiin tapahtumiin, kuten Desuihin ja Traconeihin.

  VastaaPoista