sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

BnS character creation

Olen tässä jonkin aikaa pelaillut Blade and Soulia, joka siis on ilmainen MMO peli. Pelistä en sen kummemmin tällä kertaa kerro (voin kertoa omakohtaisia arvioita jos tarvetta), mutta haluan hehkuttaa miten kiva character creation pelissä on. Pelissä on neljä eri rotua, Jin, Gon ja Lyn joista saa sekä miehen että naisen ja Yun josta saa vain naikkosen. Tässä taitaa olla kaikista roduista edustettuna edes yksi kuva xD. Jin, Gon ja Yun eivät kamalasti eroa toistaan, ovat ihmisen näköisiä mutta Lynnit ovat eläinkorvaisia, perus turreja siis.


Tässä kaikki säädettävät vivut oikealta puolelta. Tämä taitaa olla yksi syy miksi tykkään tämän pelin hahmonmuokkauksesta, siinä on niin paljon valinnanvaraa ja säädettävää. Voi tehdä ihan omanlaisensa hahmon pituutta ja kehon rakennetta myöten (ja koska perus aasia peli, niin joo, tissien koonkin voi ihan ite päättää).

Jo poistettu hahmo, mutta oli toinen hahmo minkä ikinä tein tässä pelissä
 Tykkään pelissä kamalasti myös siitä, että siinä voi tallentaa hahmon ulkonäön ja vaikka tehdä jokaisesta hahmostaan saman näköisen jos haluaa.

Kreivitär, miun Warlocki
Ja miun Blade Master, Nyyti
 Pelissä saa tehtyä aika erinäköisiä hahmoja. Valitettavasti kaikki mujat jotka olen tehnyt ovat tuollaisia "söpöstelijöitä". Kyllä tässä pelissä amatsonin näköisiäkin naisia saa tehtyä :D. Tein muutaman mies hahmonkin kokeiluksi. Ihan ok:ita niistä tuli.


Tasapainottamaan perus final fantasy tyylinen kaunispoikke.

Mörkö miäs :D!


Lyn miäs. Joka on pitkä Lynniksi. Vasemmalla voi katsella minkälaiselta hahmo näyttää eri taustoilla, vaihtaa posea, kokeilla muutamaa outfitia, vaihtaa valaistusta ja vertailla oman hahmon kokoa eri rotujen perus kokoihin. Olisikohan ylläolevassa kuvassa ollut perus Gon naisen pituus tjs? Lisäksi tietenkin ääni vaihtoehdot.


Äsken oli erittäin pitkä Lyn, ja tässä olisi sitten sellainen tosi pieni Lyn tytteli.


Minusta tuo posejen kokeilu on tosi kiva ominaisuus. Näkee vartaloa paremmin ja osaa korjata helpommin jos on jotain korjattavaa.


Mitään shokki ihonväriä ei tässä pelissä saa, mutta vaaleasta tummaan asti on värejä. Lisäksi pelissä voi myös valkata ihon kiillon määrän. Kuten tästä akkelistani huomaa, niin iho on aika matta ja samoin naama. En itse oikein lämpene öljytyn näköiselle iholle, varsinkin jos se on palaneen oranssinruskea :D.

Tämän  tein varoiksi jos haluankin joskus tehdä Asassinin niin on kerrankin hahmo valmiina


Tässä vielä kuva mainistani jonka nimi on Cherylot (wanha kuva, huhhui). Joo, olen kylvänyt peliin rahaa jo yhden outfitin ja hahmoslotin verran. Hahmo on summoner, joten siksi sillä on tuollainen kissa, joka selkeästi ignoraa kuvaajan.


Tallensin Cherylotin hahmon ja päätin katsella minkä näköinen mainini olisi erilaisten korvien ja värityksen kanssa. Aaah, en kestä, haluisin ehkä mainilleni kaksoisiskon joka olisi tälläinen kettu..


Naamassa voi muokata kaikkea silmistä, kulmakarvoihin, nenuun, suuhun, päänmuotoon, meikkiin (huulet ja silmämeikki erikseen ja niiden lisäksi vielä on ripsetkin joita voi valita erilaisista!). Nassuun voi heitellä myös arpia ja kuvioita. Positiivista on myös Lynneillä (eli näillä korvakarvapalleroisilla), että mitkään hiukset ja häntäkorvayhdistelmät eivät ole sidottuja toisiinsa. 


Kiitos lukaisemisesta! Jos päätät kokeilla Blade and Soulia, niin pistä minulle linkki minkä näköisen hahmon teit, olen kiinnostunut näkemään :). 


9 kommenttia:

 1. Nyuu~ Cherylot on suloinen! ^3^ Ite en pelaile enää oikeastaan mitään, mutta jos pelaisin niin varmasti summoaisin tollasia kissoja! X3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin osaisin kuvitella sinut kissasi kanssa seikkailemassa jollain söpöllä karvaturrilla! :D!

   Poista
 2. Uu vähä awesome :d oon niin toivonu et sais semmosii erilaisii hahmoi.. aioni alkaa vähä tökkii ni lataan tän ja kokeilen ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa saa tehtyä sellaisen vähän Rock Leen näköisen hahmonkin xD Luls!

   Poista
 3. Tosi söpöjä hahmoja. Mukaan lukien se mörkömies ;) Luen aina ihan innoissani näitä pelipostauksiasi vaikken sitten ymmärräkään asiasta yhtään mitään. Niin kauniita hahmoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mörkömiäs on niin karski ja hirmuinen ryppyinensä *-* Kiva että nämä ovat luettavissa myös vaikka näistä peleistä ei tietäisikään etukäteen mitään :D

   Poista
 4. BnS:ssä saa kyllä niin ihanannäköisiä hahmoja tehtyä~ Itellä on tämmöinen lvl 42 force master, pidin tuossa jonkun aikaa pientä taukoa pelaamisesta mutta nyt innostuin taas pelailemaan ^3^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, tuli ihan mieleen sinun nukkesi tuosta hahmosta :D! Tyylisi jatkuu siis peleihin asti jos tuota kuvaa on uskominen, söpö ;)!

   Poista
 5. Onpa söpö tuo korvallinen tirriäisesi! En yleensä pelaa mitään tuollaisia pelejä, mutta näitä katsoessa tekisi mieli tehdä hahmoja ihan huvin vuoksi. :) Näyttävät ihan nukeilta!

  VastaaPoista