perjantai 14. maaliskuuta 2014

Demoni pojusta isovelihahmoksi

Tänä aamuna herätessäni satuin katsomaan sängyn vieressä olevaan muumikalenteriin. Aloin laskeskelemaan, että moneskohan päivä tänään oli ja huomasin, että pari päivää sitten oli kulunut neljä vuotta siitä, kun Faro saapui tänne.

Faro siis saapui 12.3.2010. Faro on siitä mielenkiintoinen, että se taitaa yksi niistä ainoista nukeista jonka olen suunnitellut heti ensimmäisien nukkejen joukossa.

 "Olen miettinyt mies hahmoa. Siitä olen varma että SD kokoinen hän on. Pienempään ei mennä. Mallia en ole löytänyt vielä. Tämä herra tykkää olla omissa oloissaan eikä pidä oikein mistään mikä pitää ääntä. Ajattelin juuri tupakasta vieroitetuksi >: D."

 Sanotaanko, että Faron hahmon esi-isä taisi olla nuori yookai poika, Raimei, mutta hahmon hylkäsin aika nopeasti. Farosta piti tulla sielujenkerääjä jostain kuoleman ja elämän rajalta, mutta taisin heittää silloin ajatuksen hetkeksi roskakoriin ja silloin taisin hommata Allerian.

 "..Päätin että ehkä sen SD miehen nimeksi tuleekin Raimei. Lisäksi hän on sieluja kuskaava hyvän ja pahan välinen olento. Sekä enkeli että demoni ja palvelee kumpaakin voimaa."

Otin taas siis myöhemmin Faron hahmon esille, ja tiesin että tarvitsisin hänet katraaseeni.

"Sen olen päättänyt ettei Raimeita tule. Hahmo tuntui jotenkin kopioidulta eikä enää oikein napannut, joten se sai 'lähteä' ajatuksista tilaa viemästä.
SD mies. Malliksi on päätetty Lutsin Abadon. Ei kylläkään hyvän ja pahan välinen olento, vaan kääntyi (hah mikä sana) demoniksi. Eli kyllä sitä ennen ihan normaalia elämää. Lopuista saatte tietää myöhemmin. Demoni nimenä Rage, josta varmaankin herra saa kuulla. Eläessään ihmiselämää hänen nimensä oli Faro. Rage on ns. varma hahmo joka siis tulee nuketetuksi varmaankin seuraavaksi."


Aika paljon siis ajatukset kerkesivät pyöriä päässä, mutta sitten tilausnappula paukkui ja jäin odottamaan. Mutkia tuli matkaan sen verran, että en muistanut tilisiirrosta erikseen tulevaa maksua, joten minun piti pari kertaa heittää maksu menemään (saattaakin olla yksi syy miksi käytän paljon mielummin paypalia nykyään). Faro kuitenkin saapui ja Faron demoninimen, Ragen, lisäksi keksin Farolle oman nimensä. Faron nimi tulee Ingo sarjasta. Mielestäni nimi on ihana ja rohkean kuuloinen.

Faron ensimmäinen vaateparsi ja meikki

Faron ulkonäkö ei ollut mielessäni heti. Ensin ajattelin hänelle hopeisia pitkiä hiuksia, mutta aika nopeasti hänelle jäi lojumaan ylimääräinen Allerian tukkareuhka päähän.

Faro on luottonukke uhkarohkeimpiin kuvauksiin. Valintani perustuu lähinnä siihen, että Faro seisoo luotettavasti eikä hänellä tarvitse jatkuvasti olla hiuksia laittamassa.

Faro on myös seikkaillut padollaHankaluuksia Farossa ainoastaan tuottaa hänen sarvensa, joiden magneetit ovat aika löysät. Asiaa ei myöskään helpota paksu tukka magneettien välissä. Ei ole ensimmäinen kerta, kun nukke heilahtaa ja toinen sarvi lentää kaaressa mahdollisimman hankalaan väliin.Faron tyyli on pysynyt aika samanlaisena lukuunottamatta alun tyylin etsintää. Farolla on yleensä rentoja hengailu vaatteita. Faron olen meikannut toistaiseksi vain kaksi kertaa. Silmätkin olen vaihtanut vain Rikan entisiin siniharmaisiin silikooneista (jotka nyt ovat Varianilla).

Faro viettämässä joulua muiden palleroisten kanssa.
Faro on seikkaillut myös katolla

Faro on luonteeltaansa hieman äkkipikainen ja pikkuisen kömpelötunteinen. Hänellä kuitenkin on suuri sydän, joka johtaa välillä siihen, että hän toimii tunteidensa mukaan ennen kuin ajattelee tarkemmin. Hyvä esimerkki on Faron muuttuminen demoniksi. Faro otti vastaan huppupäisen miehen voimat, eikä osannut epäillä mitään pahaa niissä. Loppujen lopuksi kuitenkin Faro oli se, joka johdatti pahan voimat Kuunvarjon kylään ja oli siis osa syynä sen tuhoutumiselle. Faro ei kuitenkaan tarkoita pahaa, vaan on ympäri aikaa etsinyt Alleriaa, että voisi pyytää anteeksi ja sovittaa syntinsä. Faro on myös toki vieraillut useaan otteeseen alamaailmassa, vaikkei siitä ole pitänytkään ja siellä hän saikin demoni nimensä Rage (lyhyt pinna tosiaan :D). Toisinaan Faron demonivoimat saivat hänestä vallan, ja tuhoa tuli ajassa. Myöhemmin hän kuitenkin onnistui pitämään voimansa aisoissa.


Tällä hetkellä Faro elää suhteellisen rauhallista elämää Allerian, Aileenin ja Rikan kanssa samassa huushollissa. Vaikka Rika onkin jäänyt Farolle suhteellisen tuntemattomaksi metsäläiseksi, on hän taas Allerian ja Aileenin kanssa läheisempi. Alleria on aina ollut Faron ihastus ja tosi rakkaus, kun taas Aileen on Farolle kuin pikkusisar.


Vielä toistaiseksi tämä pari ei ole pusutellut :D
Alun vaikeuksien jälkeen ovat Faron ja Allerian välit lämminneet myös Allerian puolelta ja hän onkin antanut jo Farolle anteeksi, vaikka tykkääkin vähän välillä näpäyttää miestä.

Lumisotaakin nämä kaksi ovat menneetPidän siitä miten Faron hahmo on ajansaatossa kehittynyt kypsemmäksi ja vastuullisemmaksi.

Faro tänä päivänä
2 kommenttia:

 1. Ihana postaus! ^3^ Tosi mukavaa lukea Faron taipaleesta! Onhan neljä vuotta jo kunnioitettava ikä! Ja kaikenlaista se on päässy kokemaan! Kauhulla mietin tota pato-kuvaa, et jos omat nuket veisin jonneki virran rannalle ni ei varmaan menis hetkeäkään ku joku nuketuksista lipuis virran mukana tiehensä ja mä juoksisin kiljuen perässä... ((mielikuvat!)) XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielikuva xD Hihi, kauhea paikka!
   Vähän pelotti tuon yhden kuvan kanssa, missä Faro hilluu kiven vieressä ja seisoo vedessä silloin kun sen kuvasin :D Ei nimittäin ollut lähellä, että tuo toinen sarvi olisi tippunut syvempään veteen, eikä sitä olisi enää sen koommin nähty! Onneksi kuitenkin kerkesin napata jäpikkään ennen kuin kaatui (kauheat aallot kun heiluttavat nukkeparkaa). Sen jälkeen istuttiinkin ihan nätisti pelkästään kivellä.
   Kivaa että tykkäsit lueskella :)

   Poista