sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kun postaukset menevät sekalaiseksi sillisalaatiksi

En yksinkertaisesti keksinyt otsikkoa, mikä kuvaisi parhaiten tätä blogi postausta, tässä kun on aiheita sieltä ja täältä, eikä taaskaan keskity pelkkään yhteen aiheeseen. Tuntuu, että tätä nykyä postailen vain näitä sillisalaatteja :D.

Ihana uusin muumimukini
 Pistin ihka ensimmäistä kertaa pienimmän pikkusiskoni (täyttää tänä kesänä 16) pelaamaan Project Zero 2 wii versiota. Toinen siskoni ja minä olemme jo turtuneet Zerojen kauhuun jo sen verran nätisti, että harva kohta enää pelästyttää. Tässäpä oli siis maukas idea antaa pienimmän siskon kokeilla peliä ja tietysti wii versiota parannettuine grafiikkoineen. Suoraan sanottuna, minusta on hirveän hauskaa nähdä joku, joka oikeasti pelästyy ja on sitä mieltä että "Tää on iha hirvee peli, en haluu pelata D:::". Sisko kuitenkin pelasi rohkeasti kokonaan ensimmäisen chapterin, mitä nyt autettiin muutamissa kohdin. Hauskaa tässä oikeastaan on se, että kuvasimme siskon pelaamista ja ilmeet ovat välillä niin täyden kympin luokkaa. Ensimmäisen chapterin jälkeen siskolle alkoi riittää ja laitoimme hänet sitten pelaamaan Haunted House modea, joka siis on vastine kummitustalolle. Muutahan ei tässä peli tilassa tarvitse tehdä, kuin painaa nappia kävelläkseen eteenpäin ja vilkuillakseen sivuille jos haluaa. Oli oikeasti aika hauskaa nähdä, kun pikkusisko pelästyi ja kiljaisi kun aaveita ilmestyi naaman eteen ja hyökkäsi päin. Olen toistaiseksi luvannut, etten kiusaa pikkusiskoa laitamalla videota minnekkään, mutta aika ajoin voimme sitä katsella yhdessä ja viihdyttää itseämme.  Korvaan tietenkin tämän kauhukokemuksen sitten siskolle pelaamalla hänen kanssaan Disney Infinityä. (ompa hirveä isosisko..)

Infinityä olen saanutkin molempien siskojen kanssa pelailtua ihan kivasti. Koko ajan tuntuu aukeavan kaikenlaista uutta pelattavaa. Nyt on pelatessa myös alkanut muodostua selvät lempihahmot. Itse tykkään pelailla eniten Elsalla (yllätys?), mutta myös Barbossalla, Jack Sparrowilla ja uusimmalla hankinnallani Nelli Karamellillä, eli Vanillopella.
Lemppari tekemisiini kyllä taitaa kuulua oman lelulaatikon tuunaus. Yllättävän paljon erilaisia juttuja voi rakennella pelissä ja mielikuvitus on vain rajana mitä kaikilla rojuilla tekee. Tykkään tehdä lelulaatikkoon uudistuksia ja antaa pienemmän pikkusiskoni etsiä ne ja kokeilla. En tiedä tykkääkö hän eniten autolla ajamisista vai jalkapallon pelaamisesta vaiko jostain muusta, pitää kysyä. Ainoa miinus rakentelussa on mielestäni korkeuden säätäminen. Se hoidetaan nuolinäppäimellä ylös tai alas ja se jotenkin toimii liian töksähtelevästi. Nimimerkillä yritin laittaa sitä laituria melkein kymmenen minuuttia kunnes napsahti.
Joka tapauksessa Disney Infinity on ollut hauska peli juurikin sen takia, että siinä ei ole pakko tehdä mitään tiettyä, vaan mennä fiiliksellä, että mitä tällä hetkellä olisi hauska tehdä.

Myrtsi miäs
Presidentti Nelli
Anna

Elsa
Hector Barbossa
Tähkis
Joku juoppo
 Pokémon on taas nostanut päätään ja voin taas myöntää heti, että olen jäänyt koukkuun. Lähinnä tekemiseni pokémonissa on ollut pokémonien vaihtoa ja kasvatusta. Breedaamiseen olen varsinkin koukuttunut, sillä minusta on ihanaa jaella tutuilleni startereita ja muita taskuhirmuja vaikka vaihdossa en saisikaan yhtään uutta pokémonia (tuntuu lähinnä, että ahdistelen tuttujani "Hei haluutko tän tai tän? Okei mä laitan sulle aluille pikkuisen"). Olen myös breedaamisen myötä alkanut nimeämään pokémoneja (tätä siis harvemmin harrastin ennen), josta ihmiset ympäri maailman saavat sitten kärsiä, jos ovat liian laiskoja vaihtaakseen ne. Yleensä nimet joita olen antanut, ovat ruokaan, ulkonäköön tai sen hetkiseen fiilikseen liittyviä. Mielestäni Suolakurkku, Saken poika, Punkkariina, hra Hattara, Macha, Mochi, Vuk, Lettunen, Persikka, Leevimies, Riitasointu, Hautakivi, Niiskuneiti ja Kaneli ovat ihan hyviä nimiä. Kun taas siskoni vaihtaa minulle vain pokémoneja, joiden nimet ovat jollain tavalla epäilyttäviä. Mm. Meri-Sakke, Pullava, Mitvit?!, Sonnin poika, Viherhattu, Pikkutassu ja Harry Potter. Yleensä varsinkin, jos sanoo, että anna sille sit toi nimi, niin saakin jotain ihan muuta. Eihän se tieteysti haittaa, MeriSiilistä tuleekin Meri-Sakke ja Audinon nimeksi tulee Pullava.
Seuraavaksi ajattelin ottaa tekemisekseni saada munasta shiny Eeveen tai Vulpixin. Uskon, että siinä sitten saakin hautoa hermonsakin rikki, mutta kun Shiny Sylveon on niin ihana.. ja Shiny Vulpixista saa kehitettyä sinisen Ninetailsin.

Yllättäen olen saanut tehtyä cossiani jopa sen verran, että suurin osa kankaista on jo leikattu paloiksi. Tämän päivän tehtävinä olisi kankaan värjäys ja hameen ompelu, joiden onnistumisesta varmaan bloggaan ensikerralla. Hankin myös helmiä pukuuni koristeeksi, tai ehkä lähinnä kissa koristeen silmiksi, kun tiimarissa on se lopettamis ale. Jaaa, tietenkin sopivasti varastoon muutamia.

Cossini kankaat (joita tähän kuvaan ei vielä ollut leikattu), referenssi kuva, paidan kaavat ja kokeilu
Tässä nyt muutama vuosi on tullut seurailtua sivusta Azoneita sieltä täältä ja kuumekin siitä sitten tietenkin nousi. Olen jo löytänyt mieleiseni, vaikka menneitä julkaisuja varmasti saa kaivella kiven alta. No aika näyttää, mitä hommasta tulee vai tuleeko mitään.

Olen myös ollut lähiaikoina hirmuisen rakastunut nukkeihini, näin yleis fiiliksellä, vaikka touhuilu pimeän takia on jäänytkin aika vähäiselle. Pukemista ja laittamista olenkin vain lähinnä harrastanut. Luntakin viimein satoi, ehkä sitä pian pääsisi uloskin nukkeja kuvailemaan (kun ei ole mutaa ja niin märkää). Olen pitkästä aikaa myös pohtinut nukkejen tarinoita ja jos jaksaisi niitä kuvata. Eniten minua huvittaisi kuvata Elizen ja Varianin pieni juttelu talon palvelusväestä. Olen harkinnut vakavissani tekeväni nukkekuvista jonkun valokuvakirjan itselleni, niin, että parhaat kuvat olisi myös fyysisessä muodossa.
Elizen uutta kroppaa tosiaan odotellaan ja siskoni todennäköisesti saa uuden nukenkin :). Voitaisiin joku päivä shoottailla yhteiskuva kaikista nukeista?

Celeste kokeili kutistunutta MSD peruukkia ja se sopikin liian hyvin.
 Olen jo vähäsen palautetta saanut kuulla (joka oikeastaan silloin johtikin tämän blogin perustamiseen), mutta kysynkin teiltä, mistä te tykkäätte eniten lukea tässä blogissa? Onko teillä tietyt aiheet jotka kiinnostavat tai jotka eivät nappaa? Mistä aiheista haluaisitte lukea enemmän tai vähemmän? Vai onko sekalaisuus ihan kiva? Saa  vastailla jos napostelee

No emmä nyt oikeen tiiä


7 kommenttia:

 1. Oooo miten sulonen Celeste!! <3 Ite tykkään lukea blogeissa tällai selakaisesti kaikesta! Varsinkin pelit ja nukkejutut on lähellä mun sydäntä ja niistä luen mielelläni paljonkin!! Tosin ihan tavalliset kuulumisetkin on kivaa luettavaa! ^w^ Waaahhhh... Tykkään kaikesta mitä kirjotat!! Jatka vaan samaan malliin! Huhu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, tosi kiva kuulla ^-^! Jotenkin en oikein osaa vain keskittyä yhden aiheen bloggaamiseen, mielestäni on kivempaa bloggailla vähän kaikesta noin kerran viikossa, ja sillein itsekin tuntuu pysyvän mukana omista harrastuksista :) Kivaa kun luet blogia!

   Poista
 2. Minäkin kannatan sekalaista postaustapaa! ^3^
  Minulla on ollut tapana antaa poksuilleni nimeksi jotain -is päätteisiä nimiä kuten Pikkis ja Blitzis. :'D Oli hauska lukea sinun pokémoniesi nimiä, minusta kertoo jotenkin aina ihmisten persoonista miten juttuja nimeää. ;-D

  Kiva seurata myös cossiprojektiasi vaihe vaiheelta ja nukkiesi kuulumisia. :3 Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin on helppoa, kun -is päätettä voi ihan mielin määrin lisäillä kaikkiin nimiin ^^. Itse lähdin jollekin tosi oudolle linjalle pokémonien nimeämisissä. Vähän vaatii aivotyötä, mutta sitten kun keksii sen täydellisen nimen niin voi röyhistää rintaansa ja miettiä että olimpa kekseliäs xD

   Hirveen kivaa, että sinäkin tykkäilet sekalaisesta tavasta : D Minusta keksiikin paljon helpommin vähän sekalailla kun bloggailee, eikä tarvitse yhdestä aiheesta väkisin miettiä kirjoitettavaa! Kiva kun kommentoit!

   Poista
 3. Sillisaliitti ei oo hyvää :c mutta sekamelskat on kivoi ;d

  Ilkee sisko xD laittaa pikkusiskon vähä project zeroa pelaamaan ja ite siinä vieressä naureskelee :--D
  -- pystyn samaistumaan koska itselläni 3 isosiskoa, jotka kiusannu mua aina välil ku olin pienempi :( (paljon pienempi)


  "joku juoppo" XD

  Pokeemon on aina bäääst peli. (niillä lempinimillä joskus leikkiny). Yks kaveri lainas multa pari vuot sitte game boy colorin ja pokemon yellow:n sit ku sain sen takas ni katoin et miten se sit pelannu.. ni niillä pokemoneilla kivoi lempinimii xD butterfee oli MATO, sit pidgeotto oli TIPU ja joku pokemon oli MUMMI.. hmm :D välil annan pikahculle nimeks - sparky -- niinku siin pokemon sarjas.. tykkään siit nimest.♥

  "Tämän päivän tehtävinä olisi kankaan värjäys ja hameen ompelu, joiden onnistumisesta varmaan bloggaan ensikerralla"
  - sit et kirjota monee kk koska et oo jaksanu tehä sitä eteenpäin! XD no ei kai.

  Palaute: Pidän vähä kaikista teksteistä/aiheista :D mut joskus en oikeen ehkä ymmärrä mistä puhutaan.. en vieläkään tiedä että mikä toi infinyty peli on? Joku disney peli? Mille? -Mut senhän voisin googlesta kattoa XD
  Sekavuus on kivaa :D koska vähän tylsää jos yhessä merkinnässä puhuu vaa cossaamisesta tai nukeista.. koska en iha hulluna niihin oo, mut tällee yhteen pötköön vähän jokasta on good to me ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Että sieniä tällä kertaa? Enhän mä siskoo pakottanu pelaamaan, ihan vapaaehtoista se oli :D

   Pokémon on ihq <3 Välillä oli pelaamisessa taukoa, ja nyt taas hakannut. Yritän vieläkin saada sitä shiny eeveetä, mutta toistaseks tuloksetta >_> Ehkä se sieltä jossain vaiheessa tulee.

   Toi Disney Infinity on siis vissiin kaikille alustoille (siis pleikkari, boxi, wii ja oisko ollu pc:kin?), mulla se on WiiU:lla. Siinä pystyy pelaamaan eri disney hahmoilla ja tekemään erilaisia juttuja :3 Hirveen vaikeeta selittää ku siinä kuitenkin on tekemistä paljon.

   Joo, kyllä mä bloggaillen, vaikken tekiskään eteenpäin >:D Joskus ei vaan mee jutut niinku strömsössä.

   Poista
 4. Mikäs siinä jos tykkää sienistä ;d en kumminkaa puhu mistää normi sienistä, niistä en pidä ;o tai emt.. mistä sienistä lie puhun hmm..

  joo kantsii myös varoo niitä pihvei.. strömsöninpihvei vai mitä pahoi olikaa yök koulussa joskus niitä sillo yök.

  VastaaPoista