sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Nukkeja ja kissoja

Näin alkuun, hyvää synttäriä minulle! Hassua kyllä, sain myös synttärilahjoja pari, mitkä olivat muumimuki ja Myy boxi. Sain myös myöhemmin kaverilta tuohon infinityyn Tonton (jee!) ja Lone rangerin, joista saatte kuvat varmaan ensi postauksessa.

Hääppi bööfdei tooo miii

Oikeastaan viime blogimerkinnässä tekemäni lupaukset cossin teosta kariutuivat viikon aikana. Eteen tuli pieni este, jonka myöhemmin selvitin, mutten vieläkään saanut aikaiseksi värjätä kangasta, hametta tosin jo nuppineulasin, jesh! No onhan tässä vielä vähän aikaa..

Tämä blogimerkintä keskittyy nukkeihini ja kissanpentuihin. Ihanat aiheet.

Olen tällä viikolla lähinnä tehnyt nukeilleni vaatteita ja kuvaillut niitä (kuten alhaalta tulette huomaamaan). Otin hartsilapsia varten uuten profiilikuvat ja samalla innostuin muutenkin kuvailemaan nukkejani. Harmi vain, että minulla ei Gimp jostain syystä toimi (sain uusia osia koneeseen, joten piti asentaa uudestaan), joten kuvia tällä kertaa ei ole mitenkään siistitty (rajattu, säädetty oikeita kontrasteita). Kuvailin Celesteä yksi päivä, mutta postaan loput kuvat sitten seuraavaan blogimerkintään, kun ovat säädettyjä.

Aurora
Isara
 Nukkehylly tuntuu nyt tosi väljältä, kun lainassa ollut kroppa palautui omistajalleen ja Elize jäi väliaikaisesti pääkyksi pyörimään. Odotan jo ihan innolla uutta kroppaa. Siitäkin varmaan tulee sitten ihan kuvamateriaalia kunhan saapuu (mm. mahdollisesti Doll factoryn, Soomin vanhan ja Iplen vanhan kropan vertailua. Toisaalta, kuka vanhoista kropista vertailua haluaisi xD).

Elizebeth ja pixietail
Aileen
Celeste

Kävin tänään tallilla pyörähtämässä, ihan vain koska söpöt, karvaiset pallero kissanpennut. Hirveästi tuntui kisuilla olevan hupia, kun bongasivat lapasieni narut. Siinä sitten leikitettiin neljää kissaa samaan aikaan. Siihen vielä otin raipankin samaan syssyyn että pystyi leikittämään kahdella lelulla samaan aikaan. Hurjan innoissaan nuo kyllä nappailivat kiinni ja ihan tosissaankin. Yksi pienistä tykkäsi oleilla selkäreppuni päällä, ihana. Olen niin tottunut siihen, että omat kissat painavat aika paljon, niin nämä pienet tuntuivat kuin höyhentä olisi nostellut. En nyt saa laitettua sanoiksi yhtään mitään, muuta kuin että purrur ja sitä rataa :D. Äitini on monesti miettinyt, että nappaisi sieltä pienen tyttö kisun meille, enkä ihmettele että miksi. Minä taas olisin voinut ottaa kaikki kolme pentua meidän omien poikien iloksi. Mutta ehkei. Toisaalta, eihän sitä tiedä, että aikooko äiti joku päivä toteuttaa uhkauksensa ja tuoda sen pienen tytön meille.

Kyseinen pieni tyttö


Ois tullut mukaan?
 Kuroshitsuji kympistä on vielä sanottava, ettei se oikeastaan tuonut mitään yllätystä, sillä tuntui, että se oli lähes suora lainaus yhdestä Sherlock Holmes tarinasta. Näin siis randomina viimeisenä kommenttina :D.

Hyvää synttäriä mulle!


3 kommenttia:

 1. Sun nuket on niin uskomattoman kauniita!! <3 Ja upeita kuvia silti vaikka muokkaamattomia onkin!
  Kissanpennut on kyllä mun mielestä maailman sulosin asia!! Välillä tulee hirvee kuume hommata meillekin kolmas kisumisu pyörimään, mut en sitte oo raaskinu hankkia ku en tiiä miten nykyiset kisulit ottais sen vastaan... Meijän Miu-herralle oli jo kova paikka ku hankittiin toi tyttökissa. Onneks ne on kyl nyt oppinu elämään sovussa... Ainakin välillä. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin ja hyvää myöhästä syntymäpäivää!!! ^w^)/ ~ <3

   Poista
  2. Kiitos (^-^)/
   Ihanaa että tyksit nuksuistani :)! Miekin tykkään (aijaa? Ihan tosi?!), ovat rakkaita palloja.

   Minusta olisi kanssa ihanaa saada tänne kolmas kissa pyörimään ^^. Sen pitäisi olla tosin varmaan tyttö, koska meillä on kaksi poikaa jo :D. Ovat onneksi veljeksiä niin tulevat toimeenkin. Eihän sitä koskaan tiedä vaikka teidänkin kisut kiintyisivät kolmanteen kissaan (tai liittoutuvat keskenään pientä pentua vastaan xD)?

   Poista