perjantai 22. tammikuuta 2016

Liebster Awards part 1

Kiitos ihan kauheasti kaikille jotka jaksoitte kommentoida edellistä nurina postaustani, piristitte päivääni huomattavasti! Pahoittelen myös, etten ole jaksanut vastailla kommentteihinne, mutta jokainen on hartaudella luettu. Hieman on tapahtunut tässä muutamassa viikossa, mutta siitä kirjoitan myöhemmin. Nyt nimittäin on vuorossa Liebster Awardsit joihin minut on tägäilty tässä muutamaan otteeseen, kiitos kovasti siitä! Koska kysymyksiä on jonkin verran, päätin lajitella vastaukset kahteen osaan.


Säännöthän menivät siis näin:

1.kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen bloginsa postaukseesi
2.laita palkinto (kuva) blogiisi
3.Vastaa palkinnon antajan esittämiin 11 kysymykseen
4. Nimeä 5-11 blogia joilla on alle 200 lukijaa
5.Laadi 11 kysymystä,joihin palkitsemasi bloggaajat vastaavat.
6. Lisää palkinnon säännöt postaukseen
7.Ilmoita palkitsemillesi bloggaajille palkinnosta ja linkkaa oma postauksesi heille, jotta he tietävät mistä on kyse.


Kuitenkaan tälläkertaa en tägäile ketään, sillä pientä lukulistaani selailemalla olen huomannut että melkein kaikki lukemani blogit on joko jo mainittu (mikä on hirveän hyvä koska ovat ehdottomasti seuraamisen arvoisia blogeja!) tai sitten ne ovat sen verran henkilökohtaisia, että kirjoittaja tuskin haluaa minun linkkaavan niitä tähän. 

Ihka ensimmäiseksi minut tägäsi Turre joten aloitan Turren kirjoittamista kysymyksistä.

1. Teitkö uudenvuodenlupauksia tai suunnitelmia nukkeja tai keräilyä koskien?

- En hirveästi harrasta uudenvuodenlupauksia, enkä sen suuremmin suunnitellut nukkea, mutta sitten vahingossa tässä tammikuussa lähtiki yksi neemo tilaukseen (kerron tästä myöhemmin lisää). Haluaisin vielä Monster High Goolipen koska se on tosi hieno, mutta muuten koen, että BJD ja muu nukke puolella kokoelmani ovat ainakin tällä hetkellä hyvän kokoisia :)

  2. Suunnitelmasi vuodelle 2016 IRL-elämää koskien

- Tämä on tosi vaikea.. Minulla ei oikeastaan ole muita suunnitelmia kuin harrastuksiin liittyen. Aion vetää täysillä tulevan Zombies, Run! virtual racen ja aion tehdä taas cosplaypukuja, toivottavasti ainakin enemmän kuin viime vuonna :.D

3. Mitä aiot seuraavaksi ostaa ihan itsellesi? Keräilytavaraa ei nyt lasketa.

- Ostin tänään kaupasta extemporee pehmolelun vain koska se oli söpö, vai lasketaanko se keräilytavaraksi myös? :D. Mutta ihan ihan oikeasti seuraavaksi aion joko ostaa uudet housut tai paidan lenkille. Tai oikeastaan en osta niitä itse, koska se on osa syntymäpäivälahjaani. Ostan itselleni juttuja, kuten vaatteita sun muita aika harvoin. Tosin cosplayhin ostin juuri ihanat korvaläpät joita varmaan käytän ihan muutenkin vain.


4. Mikä taustakuva puhelimessasi on tällä hetkellä?
- Juuri tällä hetkellä lukitusruutuni taustakuva on edelleenkin Kinoko Juice Chiika. Se on jotenkin kivan värinen ja tosi nätti, vaikka se vähän kipeästikin aina muistuttaa minua, etten ole saanut graaliani xD. Normi taustakuvanani on tällä hetkellä Love liven Rin (jonka on tehnyt LL! icons), mutta vaihtelen sitä useasti fiiliksen mukaan. Ennen sitä taustana oli Omega Squad Teemo League of legendsistä.                            5. Oletko toteuttanut lapsuudenunelmiasi?

- Oikeastaan en oikein tiedä että onko minulla ollut sen kummempia lapsuuden unelmia :'D. Olen ehkä halunnut joskus eläinten kesyttäjäksi tai vastaavaksi, mutta enpä muista siitä sen enempää.

                         
 6. Kannattiko? Oliko unelma kaiken sen unelmoinnin arvoinen vai oliko äitisi oikeassa?


 - No tällä hetkellä en oikeastaan ehkä niinkään välitä siitä unelmasta, että haluaisin toteuttaa sitä :D. Mutta kaikki unelmat joista olen kertonut äidille ovat saaneet pikemminkin kannustusta, oli se sitten kuinka höhlää vaan. Olen pikemminkin itse omien juttujeni jarruttelija ^^'.
                          
 7. Minkä unelman aiot seuraavana toteuttaa? Pienetkin lasketaan.


   - Aion saada itsestäni niin kivoja cosplay kuvia, että ihan yllätyn! Haluan olla hyvä malli ja niin, että voin olla tyytyväinen aikaansaannokseeni. Haluan myös saada tänä vuonna juostua hyvin ja kehittyä siinä.   
                    
  8. Aiotko hyödyntää vuodenvaihteen alennusmyynnit?

- Kävin oikeastaan joulun välipäivinä ostelemassa miehekkeen kanssa. Hälle hankittiin kunnon liikunta kamat ja minä hommasin pipon (olen aika nuuka ostamaan itselle yhtään mitään). 

  9. Tarvitsetko harkinta-aikaa suuriin ja tärkeisiin päätöksin?


- Jotkun päätökset teen aika nopeasti, mutta useimpia pohdin muutaman päivän.

  10. Kuinka pitkälle ensiaputaitosi riittävät?

- No olen opiskellut sen ööh, jonkun kortin, mutta, muutaman muun lailla, en vain kestä verta. Alkaa yököttämään. Ja auta armias, jos itellä on vaikka pieni haava josta tulee verta paljon, niin huhhui, huono olo, silmissä tummuu ja korvissa suhisee. Eli lähellä pyörtymistä. Kaiken maailman lääkäri telkkasarjoja pystyn katsomaan ja gorea ja muuta telkussa, mutta silti meinaa taju lähteä kun edes katsoin siellä ensiapukurssilla sitä opetus videota VAIKKA SIINÄ EI EDES NÄKYNYT MITÄÄN! En sitten tiedä että mitähän oikeassa tilanteessa kävisi. Sain elvytettyä sitä isoa nukkeakin vain juuri ja juuri :'D. Että elämäänne ei ehkä kannata ainakaan minun käsiini jättää!

  11. Oletko joutunut toteuttamaan niitä käytännössä?

- En ole onneksi joutunut laittamaan muuta kuin laastereita.


*********************************

Huhhui, ensimmäiset kysymykset olivat siinä. Seuraavien pariin jotka on kirjoittanut Dollover .


1. Mikä oli ensimmäinen nukkesi ja miksi juuri se  päätyi  ensimmäiseksi ?

- Ihka ensimmäinen nukkeni oli Dollmoren Momo, eli Aileen :). Katselin silloin joskus vuonna nakki (2007?) eri nukkesivustoja (joita ei ollut niin paljon kuin nykyään ja osasta ei edes tiedetty mitään) ja.. noh, en oikein edes tiedä miten tulin valinneeksi Aileenin, mutta en kadu yhtään. Nykypäivänä olisin valinnut varmasti toisin, mutta makuni ei silti ole muuttunut mitenkään radikaalisti, että kokisin, ettei Aileen ole enää nukke minulle.

 
2. Oletko koskaan   ollut kateellinen toisten nukeista ?

- Olen ehkä joskus katsellut kaihoisasti toisen nukkemallia, mutta en oikeastaan ole ollut kateellinen toisten nukeista. Olen ehkä katsellut hieman kateellisena ihania vaatteita ja stailauksia xD.
3.Oletko koskaan ostanut nuken ja saanut sen vahingoittuneena  ?

- No itseasiassa Aileenhan saapui sormi poikkinaisena ^^'. Firmalta pahoiteltiin ja uusi käsi kuulemma lähetettiin, mutta mitään ei koskaan tullut. Eipä sillä, että rikkoutunut sormi minua olisi ikinä haitannut, mutta joskus myöhemmin sitten hankinkin ehjän käden.

4. Löytyykö sinulta  hypridi nukkeja tai oletko suunnitellut  tällaisen hankintaa ?

- Minulla on yksi hybridi. Pää on Soomin Clozel ja vartalo Doll Factoryltä. Ihan jees matchi, vaikka toivonkin vähän että kaula olisi hitusen pidempi. 
Miun hyrpiini Elize ja nenäkuva
5. Löytyykö Grail-nukkeja vielä kotoasi ? Tai mikä on Grail-nukke haaveesi ?

- Sinänsä ehkä hassua, että minulla on tullut uusia graileja joita en koskaan ikinä luullut pystyväni hommaamaan, mutta olen ollut niin onnekas että asiat ovat melkein aina soljuneet vain jotenkin ja nyt tuolla on parikin hyllyssä (voiko niitä silloin sanoa graileiksi?). Soom Migmani Isara oli yksi niistä. Valitettavasti se Kinoko juice Chiika puuttuu vieläkin, mutta niinh.. Soomin Rico on kanssa yksi joka onnistui viemään sydämeni.

Neiti grail vasemalla
 6. Oletko saanut lahjaksi nukkeja  tai antanut lahjaksi  jollekkin ?

- Nukkehaaveeni tuppaavat olla vähän kalliimman puoleisia, niin en kyllä kehtaa pyytää ketään hankkimaan lahjaksi ^^. Ja toiste päin.
7. Teetkö itse vaatteet nukeillesi  tai haluaisitko  oppia tekemään ?

- Minulla on pari asusettiä, mutta muuten teen nukeilleni itse vaatteita (ja sen kyllä huomaa miten kotikutoisia ne onkaan :'D). Nyt en ole tainnut vähään aikaan tehdäkkään nukeille vaatteita, paitsi Linnealle pitsipaidan. 

8. Mistä saat insipiraatiota  nukkeihisi ?

- Minulla on paljon teemoja jotka kiinnostavat aiheina ja niistä yleensä ammennan juttuja varsinkin nukkejen taustatietoihin. Sen takia miulla on vähän kaikenlaisia hahmoja noidista papittariin ja susikettudemoneihin. Toisten nukkeilijoiden tapa millä nukkensa vaatettavat voi myös inspata.

9. Montako nukkea  sinulla on?

- Riippuu mistä nukeista puhutaan :D. BJD:itä on 11, 12 (toisen omistan puoliksi), neemoja juuri tällä hetkellä yksi, monstereita 13 ja pullippeja yksi. 

10. Mitä suunnitelmia sinulla on tälle vuodelle ?

- Huh, tämä on aika vaikea kysymys. Toisaalta hirveästi inspaisi jatkaa kuvatarinaani nukeista (muistaakohan sitä enää kukaan? :D) ja ottaa enemmän kuvia nukeista ja touhuta niiden kanssa taas vähän aktiivisemmin.

11. Jos saisit mahdollisuuden teetättää nuken jollain  firmalla tai artistilla, millä/millaisen nuken teettäisit ?

-  Hitsi kun tähän olisi niin paljon ideoita! Olenkin samantyyppiseeen tainnut vastata aikasemmin, mutta ninjanukke mustissa ninjapuvuissa kaikkine aseineen (shurikenit ja kunait ja miekat) olisi makee ja nukke ihanassa hörhelö lolitassa myös! Teran elinin tyylinen vartalo olisi kanssa kiva ja vähän saman tyylisiä taitaakin Dollpammilla?


*****

Tässäpä tämä ensimmäinen osa, seuraavaa kirjoittamaan! Kiitos kauheasti vielä awardista!

4 kommenttia:

 1. Nyt kun mainitsit tuon eläintenkesyttäjän niin itellä muistui mieleen, että sama haave oli mullakin lapsena! Ja halusin myös kovasti eläintarhaan töihin (mutta päädyinkin lopulta lastentarhaan tenavia kouluttamaan eli aika lähelle pääsin unelmaani...) X3

  Yukiconiin on muuten tulossa luento tuosta Zombies, run!-pelistä. Aattelin mennä ehkä kuuntelemaan, kun vaikuttaa mielenkiintoiselta tuo ^^

  Kiva, kun en oo ainoa, joka kammoaa verta ;.;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, melkeimpä lähelle, eikös lastentarha ole melkein kuin eläintarha, eikun ;D. Minäkin muuten olen halunnut eläintarhaan töihin. Melkein jo hainkin kesätöihin sinne, mutta sitten totesin että matkustaminen tulee liian kalliiksi enkä ole tavoitettavissa melkein vuorokauden ympäri niin.. Mutta aina voi haaveilla ^^

   Juu, itsekin bongasin kyseisen ohjelman ja toivon että pääsisin kuuntelemaan sitä vaikka tuttua juttua varmaan suurin osa sitä "pelaavalle" :).

   Veri on yh, meinasin joskus yläasteella pyörtyä kun puhuttiin suonista ja kuinka veri kulkee siellä.. vieläkään en voi ajatella kyseistä aihetta ilman että tulee ällö olo..

   Poista
 2. Kivaa että vastasit! Minusta on aina niin kivaa sekä vastailla tällaisiin että lukea muiden vastauksia.
  Heh, minäkin halusin eläintenkesyttäjäksi. Nykyään sekin on sen verran nähty että pitää todeta äidin olleen oikeassa: ei siitä saa kuin mielipahaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tiedä mitä ajattelin silloin lapsena. Taisi eläinten kesytys olla joku hieno idea kun haaveilin että menisin kesyttämään afrikkaan leijonia tai jotain :'D. Tai sitten halusin ajatella että eläimet hienosti sitten muuttuvat kilteiksi kun vähän komennan niitä tai jotain haha!

   Poista