lauantai 31. tammikuuta 2015

Snow Halation!

Nyt sain vihdoin muokattua kuvia joten laitampa meidän shootista muutaman kuvan tänne. Kuvat ovat aika järjestyksessä. Omapärstä kuvia tietenkin hieman enemmän koska oma blogi yllättäen. Kuvat on ottanut Elluuhh.

Maki - Minä itse
Nozomi - Pret-Ty
Umi - Meital
Hanayo - Sanni Viertola

Oma lemppari
Tunsin itseni hieman lyhyeksi
Pientä ongelmaahan meille hahmot tuottivat, koska paikalla olleet eivät ihan hirveästi ole keskenään muuten tekemisissä kuin Musessa. Kaikki hahmot melkein ovat eri luokaltakin :D. Ainoastaan Hanayo ja Maki ovat samaa vuosiluokkaa.

Anteeksi, kuvan muokkaus meni vähän yli. Le hohde


Gimme all of your money
Doink somethink :D

Gangsta duckface. Lovetan tota huppua maailman loppuun asti
Kiitoksia katselusta


7 kommenttia:

 1. Noi puvut on vaan kertakaikkiaan ylisöpöjä ;___; Tuli kova tarve kuunnella Snow Halationia XD Tullut itekin vähän mietittyä että voisi olla hauska cossata jotain Love Live hahmoa kun nuo puvut ei mitään super vaativia olisi... Olisi niin hauska jos saisi kasaan täyden ryhmän jossa vielä osattaisiin nuo biisien tanssitkin ;___; A girl can dream.. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos :D. Olen yllättynyt miten yhtenäisen näköiset noista tulikin vaikka muutamat yksityiskohdat ja parit kankaat ovatkin eri. Love Livessä onkin älyttömästi eri pukuja, siitä vain valitsemaan lemppareita ^^

   Olen katsellut youtubesta videoita missä tytöt cossaavat ja tanssivat biisin mukaan cossit tietenkin biiseihin valiten. Näyttää kivalta :D. Itse harmi vain, olen ihan älyttömän huono koreografioissa u_u en muista niitä millään ulkoa (t. girls generation ja gee). Tosin Musen tyttöjen koreografiat eivät ole hirveän vaativan näköisiä, vaan aika yksinkertaisia.

   Poista
  2. Joo ainakin Snow Halation löytyy ihanana cossitanssina Youtubesta! <3 On nuo huomattavasti yksinkertaisempia verrattuna Girls Generationin tansseihin XD Vähän ehkä parapara-maisia että kädet heiluu ja jalat vähän pomppii jonnekin suuntaan.

   Poista
  3. Sit niissä on kans sellasia liikkeitä mistä oon että "Mitä ihmettä.. onko noi nyt olevinaan kanoja vai mikä tämä liike on?" o_o :D Ei voi tietää. Oon kyllä huomannut että noissa tansseissa on outoja pauseja, siis iha animen tansseissa. Että yhtäkkiä ne on kun ne ei muistais että mikä liike tuleekaan seuraavana :D

   Poista
  4. Olen itsekkin haaveillut tekeväni ryhmä cossin love livestä, mutta huomasin vasta sen teidän ilmoituksen yukiconista ja olisin juuri sopivasti halunnut cossata nicoa :3 tiedätkö olettejo te tekemässä ryhmä cossin jonnekkin tulevaan coniinkin? :)

   Poista