lauantai 23. heinäkuuta 2022

Aurorasta ja Elizebethistä kuvia

 Eli Arasta ja Elizestä kuvia. Tuntuu että elämä on ollut kyllä yhtä vuoristorataa tunteiden kanssa, melkeimpä ärsyttää. Olen vähän ollut väsynyt ja tuo pelikanava on vienyt aika paljon aikaa (mutta tykkään pelata pelejä ja on hauskaa että niistä on jotain videoita. Leikkaaminen on kivaa mutta muun editoinnin haluaisin kyllä melkein ulkoistaa jollekin :D. Tuo hahmojen laitto ja tekstittäminen on kyllä toisinaan tosi puuduttavaa hommaa). Koulujutuillehan nyt sitten kävi niin, että käyn suorittamassa yhden opintokokonaisuuden tässä syksyllä. Harmiksi ei saa pätkittyä  tuolta yhtä kurssia jostain että sen 8osp saisi vaan pitää käydä koko kokonaisuus lävitse. Onneksi ainakin yhden aineen saan suorittaa etänä. Toivoisin itse, että voisin koko homman tehdä etänä ja käydä tekemässä vain näytöt koululla, helpottaisi aikataulutusta suunnattomasti kun ei tarttisi miettiä kyytejä ja eväitä yms.

Reipastuin ja parina päivänä otin kuvia nukeistani. Elize oli yksi joka tartti tosi kipeästi uutta profiilikuvaa (ja samoin Kelppi) joten varmaan tämän postauksen jälkeen päivitän niitä foorumille. Ensimmäisenä oli Aurora, koska halusin kovasti kuvata häntä saniaisten vierellä (anteeksi, blogger syö taas laadun näemmä). Postailin instaan muutaman kännykällä otetun jo aiemmin. Nämä on otettu kameralla.Löytyi kivasti joku männyn raato johon nojailla :)
Tykkään tästä iplen peruukista, mutta inan verran häiritsee tuo wigcapin näkyminen tuosta edestä jakauskohdasta. Jos olisi rahaa, hommaisin aika monelle nukelle uuden peruukin, vähän parempilaatuisen.

Elizen kanssa ei ehkä inspiroinut niin paljoa kuin Aran kanssa, mutta ihan ok settiä tuli.  Taivas näytti aika makeelta

Päivänkakkaroita


Otin tuommoisen mini arkun istuinaluseksi

Photobombaava heinäsirkka

"Moi!"

Tää taitaa olla mun lemppari, mukavan omnious

Kelpin kuvat jätän seuraavaan postaukseen (jonka postaan joko tämän jälkeen melko samantien tai sitten parin päivän päästä tai sitten unohtuneena pitemmän ajan päästä, kohta nähdään :D).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti