lauantai 15. toukokuuta 2021

Arasta kuvasia

Nappasin Aurorasta kuvia joskus viime kuun puolella, mutta en jaksanut muokkailla niitä ok:n näköiseksi tämän aiemmin. Tässä ekan osan kuvat. Alkoi olemaan jo vähän hämärää niin kuvat saattavat olla vähäsen rakeisia.

Auroralla on taas vanha peruukkinsa jonka otsatukan leikkasin suoraksi (jos joku tietää jonkun joka myy Breccia korvia tai vastaavia, niin saa vinkata ;-; En ole vieläkään löytänyt niitä). Olisi kiva hommata kaikille nukeilleni jotkut kivat uudet vaatteet, mutta en oikein ole löytänyt firmaa joka tekisi monenlaisia vaatteita. So far tata vaikuttaisi parhaalta vaihtoehdolta, ainakin noille, joille sopii normi vaatteet. Osittain mietin että olisi kiva stailata joitan nukkejani uudestaan, miettiä ihan kunnon asu kokonaisuudet ja yksityiskohdat. Yleensä itsellä tyssää kaikki askartelut sun muut siihen, ettei minulla ole tarvikkeita. Ehkä pitäisi jostain askartelu tukusta tehdä joku pien koriste / nauha tilaus. Uudet kankaatkaan eivät olisi pahitteeksi, se on toinen kompastuskiveni kun suunnittelen nukeille asuja. Mennessäni kangaslaatikoille huomaan ettei minulla ole mitään sopivia kankaita. Huoh.










 Ajattelin tehdä pehmoleluistani postauksen. Vähän että keitä täällä asustelee ja mistä he ovat tulleet jne. Barbieiden kunnostus on kesken, koska tein barbille paitaa kaavoilla, mutta ei kyllä ollut barbien kokoinen yhtään niin meni moti :D. Tekisi mieli ostaa joku barbievaate lotti niin pääsisi helpommalla. Se että mistä sitä lähtisi metsästämään on eri asia. En jaksaisi kirjautua mihkään toriin tai huutonettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti