torstai 8. huhtikuuta 2021

Satoja takatalvia

 Kuvasin Shiraa joskus tammikuussa mutta ihan kokonaan unohdin postata nämä kuvat! Haha! Löysin nämä kamerasta kun siirsin kuvia Arasta koneelle. 

Olen tässä ollut nyt ainakin kuukauden kotona, muilla on ollut yhteisiä opintoja mutta itse olen ne suorittanut jo, joten saan olla vapaalla. Tosin, vähän on ollut ongelmaa siinä, ettei mikään ole kiinnostanut. Niinkuin ylipäätään tehdä mitään. Joten nyt kokeilen luonnollista tapaa nostella seratoniini leveleitä, elikkä syön ruokia jotka kuulemma nostavat seratoniinin tuotantoa. Jos sitä nyt riittäisi aivoihin asti. Voi olla lume-efekti aivoissa, mutta tuntuu hieman taas eloisammalta. 

Tekisi kauheasti mieli ostella jotain nukkekamaa, kuten Farolle uusi peruukki, vähän pojille kuteita ja Silwenille tukkaa ja uudet silmät (sekä vaatetta). Mutta kaikki tavarat mitä haluaisin ovat kaikki eri firmoilla. Lutsilta löytyisi tukat, alices collectionilta DD vaatetta ja Dollmorelta ständejä. Pyh, hankalaa.

Shiralla on vieläkin sama asu minkä sille puin aikanaan. Tykkään tästä lookista sen verran paljon. Purkin sisältö tosin vaihtui, ne puna-apilat homehtuivat :x. Nyt siellä on pieniä simpukoita, pari kristalli kiveä ja Bakun pari irtokynttä mitä silloin kynsiä terottaessa tipahteli. Kuukauden päästä olisi vuosi Bakun pois menosta, tuska kyllä tuntuu. Kirsikka kuitenkin onneksi on tehnyt silmuja, eli se on selvinnyt talvesta. Olen siitä iloinen.

Dis rakas toimi kuvausassistenttina, tosin oli niin viileä tuolloin ettei kauaa hengailtu ulkona, oli niin kylmää! Nyt tää rakas karvapallonen on pitäny mua pari yötä hereillä! Talvella pakkasilla nukkui nätisti yön sisällä hissuksiin, nyt kun kevät ja lämmin tulee niin ei millään malttaisi olla sisällä yöllä. Viimeyönä jäi hiiri jalastaan loukkuun ja se oli vika tikki niin nousin ylös. Meillä on hiirenloukku, mutta jos satun olemaan hereillä ja kuulen että loukku napsahtaa niin en millään viitsi antaa sen kuolla vaan menen vapauttamaan sen sieltä >_>. Disyä ei tippaakaan kiinnostanut, ei ilmeisesti roskiskaapin hiiret ole kyllin jännittäviä. Pitää varmaan hankkia tyttö kisu joka metsästäisi nuo ullakolle menneet tapaukset.

Karanteeni look on au naturel, niin että tukkaakaan välillä edes jaksa harjata!

Kävin eräänä päivänä äitillä koiravahtina ja nappasin sitten nuo mun vanhat barbit sieltä. Putsasin ja harjasin nuo, pitäisi vielä vaatettaa, mutta olen huono ompelemaan. Pitäisi napata joku barbie vaate lotti jostain. Osan haluaisin palauttaa niin alkuperäiseksi kuin suinkin osaan ja osan kustomoida (lähinnä vaatetukseltaan). Esittelen nämä tarkemmin jossain toisessa postauksessa kunhan saan noille jotain lookkia ja vaatetusta. Jotenkin pienenä ajattelin ettei minulla ole paljoa barbeja mutta nämä nähdessäni olen kyllä toista mieltä. Tuosta vielä puuttuu kadonnut kupla barbie ainakin.


4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Kotona oleminen koulun sijaan on kyllä kenkkua, nytten olen jo neljättä kuuta vaan kotona ollu, kun koulu on etänä. On kurjaa kun ei näe koulukavereita. Ja kaikki tapahtumat, kuten nukke- ja nukkekotimessut on peruttu. Tuo on tuttu tunne, että kun kaikki on peruttu, niin mikään ei huvita. Toivottavasti tää tautitilanne nyt pian helpottaisi! Tsemppiä sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite olen semmonen introvertti omassa rauhassa viihtyvä, että ensi viikolla alkava koulu lähinnä tuottaa semmosen nihkeän "äh, onko sinne pakko mennä" tunteen :D. Itseä harmittaa lähinnä ettei oikein voi tässä koronatilanteessa esim. siskoilla käydä tai kun ei viitsi lähteä hakemaan mitään tarvittavia askartelukamoja kaupasta koska haluaa olla vastuullinen ihminen. Olisi mukavaa vain käydä vaihteeksi jossain missä *itse* haluaisi ilman huonoa omaatuntoa ja pelkoa jostain tartunnasta! :c

   Poista
 2. Dis on niin ihana pallero :3
  Tuli mieleen kun sisko asuu "maalla" niin niittenkään tyttö cornish rex ei ole innokas hiirien metsästäjä.. kattelee vaan kun hiiret menee XD
  Mutta sitten meiän äidin tyttökissa.. se tuo kotiin.. hiiret, lintuja, päästäisiä.. ja ne ei oo aina kuolleita :D tietää aina siitä tietystä naukumisesta että noni nyt se taas toi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä osa kisuista sitten haluaa metsästää vaan jos on tylsää tai nälkä (mikä sitten harvoin on kun kuitenkin kotona saa aina ruokaa :D). Toisilla kai sitten vain hurja metsästysvietti että kaikkea mikä liikkuu jahdataan. Baku oli semmoinen että nappas hiiret roskiksesta ja toi ulkona välillä näytille mitä on saalistanut. Ehkä Dis on semmonen haaveilija sitten :)

   Poista