maanantai 21. lokakuuta 2019

Soom Onyx Astrologist

Huhhei, uutta nukkea pukkaa! En olekaan vähään aikaan ostanut nukkea suoraan firmalta :). Soom julkaisi heinäkuussa ihanaisen uuden version Onyxistä ja minä ihastuin varsinkin sen meikkiin. Tilanne näytti jo pahalta, mutta miehekkeeni totesi että jos haluan kerta sitä niin paljon niin hän ostaa sen minulle T_T. Awww! Sitten iloisesti minä ja siskoni ostettiin sama nukke molemmille :D. Hirveen kivaa! Tullit tosiaan kyllä eivät olleet sitten niin kivat, semmoiset 200e, että hyi.

Olen siis nyt opiskelemassa taidetta (joku voisi sanoa että hölmö, ei tommoisia turhuuksia, mutta olen sitä mieltä, että ihmisellä on tämä elämä ja miksi tehdä monta vuotta jotain mistä ei nauti kun voisi olla tekemässä sitä mistä nauttii?) ja tällä hetkellä vielä osittain syyslomalla, mutta harmikseni valoa ei ole ollut kuvaamaan nukkea. Tilattiin ne siis menemään siskolle kun hän asuu suurinpiirtein postin vieressä niin on nopeampi hakea sieltä. Tulivat siis viime viikolla, mutta pääsin vasta torstaina omaani availemaan :). Tuossa pari päivää sitten sain pari kuvaa otettua kun aurinko sen verran kehtasi käydä kylässä. Tässäpä siis boksin avauskuvia ja muutama muu (joista osan olen laittanut instagramiini).

Also! En ole muistanut esitellä kesällä saapunutta DIM doll flowne päätä jonka siis nappasin DIM dollin loppumyynnistä, joten tässä postauksessa myös esiintyy Shira ja pieni merenneitoni joka on saanut nimekseen Silence. Päivittelen ne tuonne nukke sivulle jahka kerkeän. Hartseihin ja Doaan ne kerkesin jo päivitellä. Mutta itse kuviin:

Joku amiami mainostus taustalla
Goodies. Pää, sarvet, kädet ja jalat olivat erikseen paketeissaan. Ihan hyvä ettei mitään mene rikki matkalla

Hieno certifikaatin sensuuri
Ruumis
Kasaa oma nukkesi vauhdissa. En olekaan tätä uutta kroppaa nähnyt ennen tätä livenä
Toin omat peruukit mukana, mutta yksikään ei ollut hyvä. Niimpä sain siskolta (lainaan?) tämän :)


 Silmät onneksi löytyivät omasta varastosta. Olen pitkään pohtinut että kenelle nämä sopisivat ja tälle uudella ne näyttävät ihan kivoilta :). Huomattiin molemmat tällei kun firman meikkejä vertaili että ovat jännällä tavalla erilaisia. Siskon nuken naamassa viivat näyttävät ohkaisemmilta kun taas omani näyttää vähän enemmän siltä, ettei se ole ollut ensimmäisten meikattavien joukossa. Laatu ei erityisemmin ole tipahtanut, mutta huomaa esim että kulmakarvat ovat aika erilaiset ja omallani on uneliaampi ilme, mikä ei haittaa, koska se sopii hahmooni :). Sanotaanko näin, että saatiin juuri oikeat nuket meille kahdelle.

Meikeissä omallani on vähän enemmän peach pink siinä missä siskon nuken meikissä on enemmän tummepaa pinkkiä

Tässä siis uusi nukkeni, nimeltään 'Envia' Soo-yun. Demoni ja töissä sielujen välityksessä :.D. Neidin kynnet pitäisi vielä maalailla, mutta teen sen kun kerkeän. Jännä myös, nuo sarvet näyttivät mustilta ja vasta tuona päivänä kun otin noita kuvia, ne olivatkin tuommoiset siniset valoa vasten.
Sitten pari kuvaa jotka otin illalla huonossa valaistuksessa ja pistin instaan.
 Sitten vielä kuvia tosiaan Shirasta joka on DIM flowne dollmore kropassa. Korpan varmasti vaihdan jossain kohtaa, mutta pää saa nyt olla väliaikaisena tuossa.
Ja Silencesta vielä pari kuvaa tuon paremman peruukin kanssa

En tiedä onko blogien ja foorumien aikakausi siirtymässä kun hiljaista tuntuu olevan joka puolella ja osa foorumeista lopettaakin. Noh, toivotaan nyt että joku siellä on sentään lukemassa tätä :)

2 kommenttia:

  1. Kauniita molemmat nukkelot ja ihanat meikit niillä! Ja Shirakin on suloinen! >.<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sori että huomaan tämän vasta nyt ><! Mutta kai parempi myöhään kun ei milloinkaan :)

      Poista