lauantai 22. kesäkuuta 2019

Ritasta muutama räpsy

Tykkään kuvailla pullippiani Ritaa, mutta jostain syystä minun on ihan hirveän vaikeaa keksiä pullipilleni luonnollisen näköisiä asentoja :D. BJD:illä ei ole tätä ongelmaa, mutta voi tietty olla, että tuo stock kroppa on sen verran tönkkö posetuksessa (verrattuna bjd:hen tai pureneemoon) sekin aiheuttaa vähän pään vaivaa. Pitääkö tässä jossain kohtaa ruveta obitsua hommaamaan xD. Minulla on jonkin sortin nukke kuume, laitan alas pari kuvaa mitkä tällä hetkellä olisivat mieluisia.

Nämä kuvat ovat ottamisjärjestyksessä, enkä sen kummemmin jaksanut alkaa niitä säätelemään. Pitäisi Ritalle tehdä varmaan vähän uusia vaatteitakin jossain kohtaa, näillä samoilla menty jo aika kauan. Toisaalta tekisi mieli hommailla jotain pureneemo kokoisia vaatteita niin neemot ja Rita voisi vähän vuorotella noita.


Taisi olla virhe muokata kuvat jpg tiedostoiksi, olisi pitänyt vain tallentaa png:nä, oh well, tietää sitten ensi kerralla. Jonkun näistä saatan pistää ig:hen jossain kohtaa. Mutta sitten ne haaveet:


Elikkäs, toinen pullip jossain kohtaa voisi olla kiva. Pullip Calliesta tykkäisin, vaatteet ihan sievät, mutta lähinnä eniten tykkään tuosta meikistä ja chipeistä. Tulee vähän mieleen joku korea tyylinen meikki. Peruukki on myös ihan ok, tykkään että se on lyhyt, mutta voi olla, että se vaihtuisi jossain kohtaan, riippuisi varmaan siitä, että mimmoista laatua se on.


Ringdoll Jade B. Tästä kokonaisuudesta tykkään ja olisi kiva jos olisi vähän tummempi nukke, teemaltaan siis. En tiedä mistä tämä pyllähti yhtäkkiä eteeni, mutta ihastuin siihen ensisilmäyksellä.

Tämmöstä tälläkertaa, hyvää juhannusta ! (tämä toivotus tosin vanhentuu jo huomisesta lähtien xD)

2 kommenttia:

  1. Obbarilla saa kieltämättä enemmän vaihtelua poseihin:) ittekkin aluksi aijoin pitää vaan stock-kehoja mutta siinävaiheessa ku se alko hajoilemaan nii ostin sit obbarin enkä kyl oo katunu. Mutta kuniita kuvia oot saanu Stock kropallaki^^ toi pääkoriste on tosi ihana =3!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Joo oon miettiny obitsua, mutta vielä toistaiseksi olen jänistänyt, en haluaisi repiä tuota peruukkia pois, pelkään että se menee sitten pilalle kun siinä on tuo kampauskin :D

      Poista