maanantai 22. lokakuuta 2018

Mennä saa ja tulla/mennään suojaan Tuula

En edes liiemmin pidä tuosta biisistä mutta olkoon :). Olen tässä lähinnä raidannut elikkä pelaillut Wowia iltaisin ja piirrellyt, pelaillut Love Nikkiä ja Bandoria jonkin verran. Elämä mennyt vuoristorataa, mutta tässä viimein postaus.

Piirtelen arttia ja mainostan törkeästi tässä Instaani johon niitä postailen linksu

 Ostin pienemmältä siskoltani K:lta hänen nukkensa Dollmore Sonan polkuhintaan. Hän ei ollut tehnyt sillä paljon mitään ja halusi sen vain pois pyörimästä ja sanoin hänelle, että jos päädyn sen myymään, saa hän sitten tietysti rahaa siitä. Näin tehtiin. Minulle saapui uutuuttaan kitisevä nukke joka oli kuin suoraan firmalta tullut. En ollut suunnitellut Sonaa itselleni joten vähän pohdin, että mahtaisinko bondata sen kanssa. Aloin siis työskentelemään tytön kanssa. Ensiksi tein sille uuden meikin vanhan tekemäni tilalle. Meikki oli aika hutaisten tehty, mutta meni siihen tilanteeseen mitä hain. Minulla ei myöskään ollut msd peruukkeja hirveästi, joten kokeilin taas tehdä yhden. Se onnistui ihan ok:sti, mutta sanotaanko etten ole kovin etevä leikkaamisessa :). Peruukki kuitenkin oli tosi pehmeä ja aion tehdä varmaan vastaisuudessa uuden tuosta langasta.


 
Tein Sonalle myös paidan kun Rikan maanläheiset sävyt ja Aileenin pastelliset eivät oikeen tälle sopineet. Halusin tytölle vähän surullisen ilmeen. Harmi että ripset näyttävät jotenkin tosi kauheilta tuossa kuvassa. En oikeen käsitä mitä niille tapahtui. Tosi kiva tyttö ja posettaa ihanasti tällein uutuuden karheana. Mutta totesin vain, että ei ole minun nukke enkä halua nukkeja joita en itse valitse, varsinkin kun minulla on niitä niin monta. Sonan erityisen ärsyttävä piirre on sen tosi ahdas pää. Omien tinyjenkin pään sisältö on isompi ja silmiä mahtuu helposti vaihtamaan, mutta Sonalla ei oikeen meinaa mahtua sormet päähän kun s-koukku ja narut vievät niin paljon tilaa jo ahtaasta tilasta. En saanut päätä myöskään irti, koska narut olivat niin tiukalla ja pää tosi ahdas ettei solmut päässeet hujahtamaan kaula-aukon läpi.


Kylläpä blogger muuttaa kuvat oudoiksi. Noh, annoin sitten Meitalille, toiselle pikkusiskolleni nuken vaihtona hänen Dollmore Momoonsa jonka kanssa hän ei oikein bondannut. Vähän epäröin ottaa kolmatta Momoa (Rika on tan ja Aileen normaali ja tämäkin olisi normaali), mutta totesin, että kokeilen tuota Momo päätä tuohon merenneito kroppaan ja olkoon se siinä vaikka väliaikaisena päänä.



Yllättävän hyvä värimätsi noilla onkin. Dollmoren pää on vähän keltaisempi ja Soomin kroppa on minun standardeillani aika pinkki, mutta aika huomaamaton väriero kuitenkin. Minun pitäisi kiristää tuo merenneito kroppa jotenkin uudestaan, se on aika lötskö. Toisaalta, sen posetus on tosi minimaalinen, uskon että nuo lantio evät estävät aika paljon liikkumista, varsinkin istuminen on tällä nukella hankalaa (voisi olla helpompaa jos nukke olisi kireämpi) ja askartelin tälle tytölle vitriiniin ihan oman tuolin.



Kädessä random pisara kun laitoin tuota peruukkia aiemmin. Tytöllä on siskon entisen hahmon meikki jonka tein sille joskus. Kelpasi minulle tuollaisenaan ainakin väliaikaiseksi meikiksi.


Vähän häiritsee että jaksanko nyt kolmattakin samaa mallia. Pitää katsoa miltä tuntuu ajan kanssa. Pitäisi muutenkin tehdä nukeilleni jotain uniikkeja vaatteita kun vähän tuskastun tuosta miten normaaleilta ne näyttävät vaikka pitäisi olla jotain vähän erikoisempia hahmoja :).

6 kommenttia:

  1. Kauniita neitejä molemmat. Merenneidon silmät ovat kauniin sävyiset. Ihana kontrasti tuohon pyrstöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Noilla silmillä saa surffailla vähän aikaa, kokeilen eräitä toisia mikäli joskus saapuvat, mutta kontrasti väri niissäkin pyrstöön verrattuna :)

      Poista
  2. Mietin että saiko noita sormien asentoja muutettua- huono muisti ^^''

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei saanut tällä, mutta sellasia nivellettyjä sormia on olemassa noilla :)

      Poista
  3. Sopiipa tuo pää hienosti Soomin kroppaan. Itse asiassa mietin tässä taannoin Soomin kroppaan tulevaa hybridiä ja näitä sopivuusasioita. Dollmoren päät ja kropat tuntuvat sopivan yhteen aika monen firman kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo muistaakseni joku joskus laittoi Unoa päänkin dollmoren kroppaan ja se näytti ihan fiksulta. Yllättävän monipuolisesti näitä pystyy hybrittämään, liekö sitten toi väri tai koko :)

      Poista