lauantai 19. toukokuuta 2018

It's alive

 Blaaaa, olen herennyt blogikuolleisuudesta. En ole kirjoittanut blogia moneen kuukauteen, koska meh, bleh ja en halua. Nyt kuitenkin lähdin tuossa muutama viikonloppu sitten (aijai, kylläpä aika kuluu nopsaa taas) kuvailemaan nuksuja. Aika moni on saanut vähän freshimpää lookkia lähiaikoina, joka innosti kuvaamaan. Tuntuu vähän kuin olisi uusia nukkeja. Olen tällä hetkellä ollut aktiivisempi twitterin ja instagramin puolella (löytyvät sivusta). Tänne rantautui Soomin Rico merenneidon vartalo joka odottaa päätä ja muuta kaikenlaista. Hänen nimensä on projekti Sushi. Tässä postauksessa tosin on vain Rikaa ja Aileenia. Rikalle tein joskus jonkin aika sitten uuden peruukin langasta. Minulla oli ylimääräinen kerä joka on ollut valehtelematta varmaan ainakin viisi vuotta kaapissa, enkä ole siitä mitään aikaan saanut joten päätin sitten koklata peruukin tekemistä. Kuituja olisi pitänyt vähän enemmän sellaisella harjalla ottaa ja silittää, mutta noita nyt ei ollut käsillä tähän hätään, joten on nyt tämmöinen. Tuota oli tosi kiva ja helppo tehdä. Tein tuon tämän tutoriaalin mukaan (ish, vähän sooloilin). Aikaa ja lankaahan tuohon menee, varsinkin jälkimmäistä meni melkein kokonainen lankarulla tähän peruukkiin. Mutta juh, peurajumalan tyttären vuoro (jestan minkä näköisiksi blogger nämä vetää..):


Äh, olen vähän pettynyt miten karseilta nämä näyttävät bloggerissa. Koneella näyttivät kivemmiltä u_u. No jooh, sitten vähän Aileenia, jolle yhtäkkiä kasvoi kissankorvat. Aileenilla on päässään sd-kokoinen peruukki joka on parilla pistolla pienennetty.

Meillä kukki aika varhain sinivuokot.

Tästä kuvasta tykkään ehkä eniten koko setistä. Aileenille sopisi myös kokonaan tuollainen pinkki peruukki.Minulla on vielä vähän harukan ja Isaran kuvia, mutta ne joutavat seuraavaan postaukseen!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! En ollut huomannutkaan tätä, anteeksi hitaasta vastauksesta!

      Poista