torstai 9. marraskuuta 2017

Inhottava ylläri nukkehyllystä

 Kyllästyin kun Monster High nukkeni olivat kahdella hyllyllä jotka olivat niille liian matalia, joten päätin muuttaa monsterini korkeampaan hyllyyn, joka toimi lähinnä bjd proppieni tilana. Samalla päätin vaihtaa tytöille toiset asut. Koko hommassa meni kaksi tuntia kun puin, riisuin ja pesin muutaman monsterin tukkaa.

Siistit neidit jotka ovat valmiita hyllyyn.
 Olen vähän keikkunut, että pitäisikö monsteri kantaani vähentää, mutta toisaalta, tykkään melkein kaikista niin paljon etten viitsisi. Ottaessani monstereita hyllystä tein inhottavan löydöksen. Nimittäin parilla nukellani on ilmestynyt paha liimapää ongelma. Suurin osa nukeistani on ihan okei. Niillä taitaakin suurimmalla osalla olla ihan kunnolla rootatut hiukset ilman mitään liimoja. Rochelle paljastui vielä enemmän liimapääksi kuin aiemmin. Nyt melkein näytti, että osa hiuksista oli melkein vähän kellertäviä vaikka pesu auttoikin hiukan.

Liimapää ongelmaiset :(
 Rochellen tukka tuntui monen pesunkin jälkeen tosi ällöttävältä. Sellaiselta tahmaiselta. Tiedän, että yleensä liimapää ongelmaa ei voi hoitaa muuten kuin rootata nukke uudestaan. Se on vähän sääli, sillä tykkään nimenomaan, että Rochellen tukka on noin ainutlaatuinen ja raita hiuksissa on turkoosi eikä vaaleansininen mikä taisi olla yleisempi väri tämän basicin kanssa. En muutenkaan osaa rootata eikä minulla ole välineitä siihen. Saattaa olla, että lähetän tämän tytön (ja muutaman muun) jonnekkin parempiin osaaviin käsiin, jos jaksan. Tällä hetkellä tyydyin tupruttelemaan hiukset täyteen talkkia, joka ei Rochellella näytäkään kauhean pahalta. Eivätkä hiukset tunnu kamalilta. Kuitenkin tietoisena tästä ongelmasta pidän näiden liimapäiden hiukset erossa vaatteista.

Spectran liimapää ongelma on vielä aika minimaalinen, mutta hiukset näyttävät juuresta vähän kuin rasvaisilta. Operettan hiukset sen sijaan ovat ihan hirveässä kunnossa. Ennen hiukset tuntuivat vain tuollaisilta hamppuisilta, mutta nyt ne olivat sekä tahmeat että hamppuiset.

Kaikken pettynein olen Robeccan hiuksiin. Hänellä ei ennen ollut liimapää ongelmaa ja hiukset olivat sievät ja pehmeät, mutta nyt yhtäkkiä vuoden sisällä tukka on ihan tahmainen. Erityisesti ärsyttää, että Robecca paljastui liimapääksi sillä Robecca on aina ollut yksi lemppari monstereistani. Robeccan tapauksessa ei oikein tuota talkkia voida käyttää (vaikka laitoin nyt silti, koska parempi se kuin limatukka) kun hiukset ovat mustat. Mietin mitä tytön kanssa aion tehdä. Tosi ärsyttävää, että tuollainen ongelma puhkeaa tuollain yllärinä.


Otin kaikista monstereistani siis kuvat toisenlaisissa vaatteissa. Osalle oli tosi vaikea keksiä mitään yhdistelmiä.


Talkkipäät. Rochellella ei melkein koko ongelmaa edes huomaa, mutta tuo Robecca :(. Voi hitsit sentään.


Kaksi muuta liimapäätä. Kauhulla odottelen, että paljastuuko muistakin nukeistani liimapäitä. En ole varma onko Lagoonallani myös orastava ongelma. Saisi näitä tekevä firma kyllä panostaa laatuun. Onhan se liiman pursottaminen varmaan nopeampaa päähän, mutta voisi vähän keräilijöitäkin miettiä.


Avea kyllä kaipaa uutta meikkiä. En ole oikein ollut tyytyväinen tuohon sitten alkuunkaan. Pitäisi vain keksiä vähän, että illaista sitä kaipaisi. En myöskään uskalla avata tuota Jinafiren tukkaa. Pelkään että mitä sieltä mahtaa löytyä. Silloin kun sen ostin, oli takapahvi sen näköinen kuin jotain rasvaista oltaisiin heitetty siihen. Muuten tukka ei kyllä tunnu ällöttävältä käsiin.


Isabellaan ja Venukseen sentään voi luottaa. Ainakin hyvin hartaasti toivon, ettei kumpikaan aio alkaa purskauttelemaan liimaa päästään. Kyllähän jos pään nappaisi irti voisi suoraan tarkistaa pään sisällön, mutta en taida alkaa jaksamaan. Isabella on muutenkin made in china ja tuntuu ainakin omalla kohdalla, että nuo made in indonesiat ovat herkempiä tuossa liiman pursotuksessa.


En varmaan koskaan avaa tuota Frankien kampausta ellei ole ihan pakko. Ja nuo valokuvaus vaatesetin henkselit olivat jostain syystä löystyneet. Voi voi voi..


Janesta en ole oikein vieläkään varma mitä haluan siitä. Ihon väri on tosi kiva ja vaatteet, mutta tukasta en oikein pidä, tai pikemminkin sen värivalinnoista. Aikanaan ostin Janen kustomointia varten, mutta en ole ihan varma, että raaskinko. Siinä kuitenkin on tosi monta elementtiä, mistä pidän ihan tuollein normaalistikin. Aikanaan siis mietin, että Janesta olisi kiva kustomoida World of warcraftin night elffi. Saattaa olla, että jos Janesta löytyy joskus joku muukin versio, joka olisi halvempi, niin siitä voisi muokkailla. En ole pitkään aikaan ostellut monstereita. Mielestäni kovinkaan moni uusista ei ole ollut kauhean kiinnostava, tai sitten vaatteet ovat olleet niin tylsät. Tällein siis keräilijän silmin, nuo budjettiversiot ovat olleet aika meh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti