maanantai 18. syyskuuta 2017

Hyvin nukkeisa postaus

 Olen pelannut Overwatchia betasta asti (viime talvena hieman enemmän tai vähemmän aktiivisesti), joten ei paljoa tarvitse sanoa, että olen fani. Olin ihan innoissani, kun ensimmäinen Overwatch nendoroid Tracer julkaistiin. Nendoja minulla ei ennen ollutkaan, joten tästä olisi kiva aloittaa. Pre-orderasin Tracerin Amiamista hyvän hintansa vuoksi ja edellisellä viikolla sitten Tracer sitten saapuikin postissa.



Minusta tämä Tracer nendo on tosi söötti. Tykkään eniten tuosta suu auki -naamasta.


Boxista en ottanut enempää kuvia. Jostain syystä oli kiire saada tyty boxista. Tracerista tykkään hahmona myös kovasti, että ihan sarja sokeana en päättänyt häntä hankkia. Sen takia nendo Mei ei mennytkään tilaukseen koska jostain syystä nendo versio ei kolahtanut. Sen sijaan ensi vuoden tammikuussa ilmestyvä Mercy meni samantien myös pre-orderiin.


Lisäosia oli kaksi lisä naamaa, kahdet lisäkäsiparit, ulti pommi ja tuollainen koukistuva jalka, jotta Tracer voi tehdä victory posensa.


Olen vieläkin yllättynyt miten käteviä nendon mukana tuleva teline on. Kannattelee tyttöä tosi hyvin ja tukevasti neidon painavasta päästä huolimatta. 



Vähän suttuinen kuva tämä
"Ever get that feeling of déjà vu?"

Oltiin myös eräänä iltana pelaamassa siskolla Dungeons & Dragonsia ja käytiin hakemassa kaupasta vähän jotain snäcksiä. Siellä samalla huomattiin cittarissa, että oli joku poistolelulaari ja käytiin ronkkimassa sitä sitten. Matkaan sieltä tarttui Monster High accesories setti (jonka olinkin halunnut) eurolla ja kiva karkkiteemainen Sasha viidellä eurolla! Siis olipa kiva löytö! Vitonen Bratzista! Siellä oli pari muuta, mutta ajattelin nostalgian vuoksi ottaa tämän Sashan matkaani.



Tähän settiin kuului myös Cloe, Jade ja Yasmin, mutta heitä ei laarista löytynyt tälläisinä versioina.


Avasin sitten Sashan samantien paketista. Tosi hauskaa saada taas uusi Bratz kokoelmaan. Asun korujen värivalinnat olivat vähän outoja minusta ja olisi ollut parempi jos keltaiset osat olisivat olleet vaikka kultaisia. Itsessään tykkään Sashan meikistä ja hiuksista eniten. Hame oli vähän tuollaista kangasta, että se tahtoi purkautua huolittelemattomasta reunasta. Mutta ehkä reunan voi polttaa.


Tein myös vähän vertailtua uuden ja vanhimman Sashan välillä. Olikohan tämä uusi 2015 vai 2016 vuoden Sasha ja vanhempi siis ihka ensimmäinen ilmestynyt Sasha. Vanhempi on selkeästi jämäkämpi rakenteinen kuin uusi. Kun vanhalla leveys painottuu yläkroppaan niin uudella tyypillisesti lantion alueelle, kuten tämän aikakauden nukeilla on tapana. Uuden Sashan jalat ovat myös huomattavasti kapeammat kuin vanhan. Sen sijaan kenkien koko on suurentunut aika paljon vanhaan verrattuna. Uudempi Sasha on ihan vähän korkeampi ja pää hitusen verran isompi. 


Vanhan Sashan meikki on suhteellisen maanläheinen. Hiuksien värissä on myös pientä eroa. Uudemman hiukset ovat vähän ruskeammat väriltään.


Uudemman meikki on huulian lukuunottamatta aika hillitty. Silmien väri on pysynyt Sashalla aika samanlaisena vuosien saatossa. Isoimmat erot uuden ja vanhan välillä ovat silmien ja kulmakarvojen muoto. 


Yllättäen tosin uuden Sashan kädet ovat isommat kuin vanhan. Erillään oleva etusormi on kiva, mutta ylipäätään tykkään vanhemman käden pyöreydestä enemmän.


Nilkkojen paksuuden ero ja miten palloiksi jalat ovat muuttuneet. Tykkään noista liioitelluista uusista jaloista, vaikka ilman kenkiä voi kuvitella miten oudon näköiseltä jalka näyttää x). Jalkojen tapit olivat myös hieman erikokoisia, joten voi olla, että kenkiä ei voi vaihdella näiden kahden kesken. Sitä en edes tajunnut kuvatessa katsoa.


Vanha ja uusi toppi. Tästä näkee miten iso ero rinnan kohdalla on. Epäilen että uuden Sashan vaatteet sopisivat hyvin monstereille ja toisin päin. Uuden Sashan toppi ei mene vanhalle, mutta alaosat menevät molemmille kumminkin päin.

Näiden lisäksi tein vihdoin "Doll Changes" memen, joka on odotellut koneeni syövereissä ties kuinka kauan. Ideanahan on laittaa firman kuva ja minkä näköinen nukke on sinulla.

Dollmore Momo, Iplehouse Freezia, Luts Abadon

En ole oikein ikinä tykännyt Dollmore Momon firma kuvista. Minusta ne kaipaisisivat hieman "updateemista". Iplehouse Freeziaahaan ei edes enää myydä. Hirveä harmi, koska tykkäsin näistä vanhoista YID:istä ja olisin halunnut muutaman muunkin niitä. Lutsin Abadon sen sijaan näyttää ihan kivalta minusta firmakuvissa.

Soom Breccia, Dollmore suntan Momo, Soom Obsidius
 Varian taitaa olla ainut jonka halusin jonkin verran muistuttavan firma versiotaan, koska ihastuin nimenomaan tähän stailaukseen. Auroralle olen yrittänyt kerätä fullset osia pikkuhiljaa. Enää puuttuisi limited peruukki, silmät ja korvat. Peruukki ja silmät eivät niin kovasti kiinnosta, mutta voi kun löytäisin Breccia korvat jostain. Tykkään niistä niin hirveästi.

Soom: Taco, Clozel, Migma
 Elizen kohdalla ihastuin myös aika paljon Clozelin stailaukseen. Tykkään Clozelin default meikistä kuvissa ainakin. Toisaalta tykkään tuosta tyylistä mihkä olen Elizebethin stailannut. Isarasta on vanhakuva, tällä hetkellä Isaralla hyllyssä on ne vihreät perhossilmät ja blondi lyhyt peruukki. Mutta jos mietin Isaraa hahmona niin defaulttina päähäni tulee kuva mustatukkaisesta Isarasta.

Soom Necy and Lilid. Musedoll Erato
 Alunperin en ollut edes suunnitellut näitä kahta Soomin pikkuista, mutta kun nämä ilmestyivät, ei voinut asialle enää mitään ja ne oli pakko tilata. Necyn kohdalla enemmän ehkä elukkaosta kiinnostivat, söpö nassu oli vain plussaa. Celestelle pitäisi tehdä kyllä uudet blushit korviin ja tassuihin. Lilid oli rakastuminen kirkkaalta taivaalta. Rakastan tuota nassua ja minusta Soomin default meikkikin on tosi suloinen. Linnealla on sama peruukki kun noissa firman kuvissa. Harukahan oli ihan ylläripylläri ostos kun kohdalle sattui. Haruka ei hirveästi muistuta tyyliltään firman Eratoa. Tuo limited puku olisi varmaan ihana metsästää joskus jostain, mutta tuskimpa löytyy. Minulle kävisi kumpi vain, tämä Eraton beige tai Thalian pinkki.

Tälläistä tälläkertaa. Kirjoittelen vielä Traconista tässä jossain vaiheessa kunhan jaksan. Pahoittelen mahdollisia aivopieru tekstejä, olen ollut tässä nyt viikon jos conrutossa :D.

4 kommenttia:

  1. Tervetuloa Nendokerhoon! Ne ovat kyllä tosi suloista ja ilmeikästä porukkaa. Valitettavasti osalla on taipumusta varistella pienempiä ruumiinosiaan pitkin maisemaa mikä on eteenkin ulkona kuvatessa ihan tappavan stressaavaa.
    Overwatch on itselleni ihan vieras sarja (vai pelikö se on?) mutta tämä Nendo on ihanan värikäs ja hyväntuulinen.

    Näin muuten nyt ekaa kertaa uuden ja vanhan Bratzin vertailukuvat rinnkkain. En ole tajunnutkaan että uuden version pää on noin paljon vahaa suurempi. Kun sekin tuntui aikanaan niin suurelta. Nyt on selvästi tullut vähän toleranssia...

    On muuten jännä nähdä miten suurin osa nukeista on paremman näköisiä omistajakuvissaan. Näitä on aina hauskaa katsella. Olen tosi huono katsomaan firman kuvien taakse jos kuva itsessään antaa nukesta ihan kökösen vaikutelman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo, itsekin mietin, että pitää hyvin tarkkaan katsoa osien perään :D. En tiedä uskaltaako viedä ulkoilemaan, mutta jos vien, niin varmasti johonkin sellaiselle alustalle, josta helposti näkee, jos jotain tippuu :D. Juu, Overwatch on Blizzardin tekemä peli. Tykkään aika paljon eri Ow hahmoista :).

      Minäkin oikeasti luulin (jos noita ohuita sääriä ei lasketa) että nuo ovat aika saman kokoisia. Vaatteet riisuttuani sitten olivatkin aika erilaisia!
      Itse olen samaa mieltä! Omistajakuvat useimmiten tuovat esille nukkemallit paljon paremmin ja eri kuvakulmista. Siksi onkin aika kamalaa ihastua limited malleihin, joista on vain ne firman kuvat. Onneksi jotkut firmat laittavat sentään blankoista naamoistakin kuvat. Ne helpottavat vähän. Tietyt meikit ja peruukkiyhdistelmät aika usein huijaavat omaa silmää.

      Poista
  2. Ihana Bratz Sasha sweet style! Bratzit on kivoja, itelläni niitä on montakymmentä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bratzit on kyllä ihania! Vanhat nukkeni ovat vielä tallella, mutta joskus haaveilen semmoisista seteistä mitä minulla ei koskaan ollut.

      Poista