maanantai 31. heinäkuuta 2017

Nukkephotoja ja tuulahdus menneisyydestä

 Vaihdoin Harukalle taas peruukkia ja oli nätti iltapäivä jolloin kuvasin nämä photot. Haruka ei osaa kuin seistä ja istua, joten pönöttelykuvia. Pitäisi jaksaa noissa nuken vaatteissa myös viimeisellä kaulukset x).






Kuvausassistentti

En tiedä mitä tyttö tässä kertoo, mutta tärkeää asiaa näyttää olevan.


Kävin eräänä päivänä äidillä ja menin sitten järjestämään nukkevitriiniä (joissa hengaa muutamia barbeja ja bratzeja) ja huomasin, että kieltojeni vastaisesti Bratzeillani oli leikitty vähän liiankin rajusti. Ei-keräilijät eivät varmaan ymmärrä, miksei leluillani saisi leikkiä, mutta keräilijät varmaan ymmärtänevät arvon ja tunteen käsityksen eikä minun tarvitse tässä enempiä selitellä, miksei leluillani saisi leikkiä tuntemattomat hulivilit.

Onneksi Bratzieni korupusseja ei oltu huomattu ja onneksi kaikki pienet korut olivat tallella. Mutta koska Bratzeiltakin lähtee päät tosi nopeasti jos niillä ei leiki huomaavaisesti, niin päätiin evakuoida omat pallopääni tänne omaan kotiin. En vielä tiedä niille paikkaa, mutta suoritin putsaus/kampaus operaation ja laitoin nuo tuonne yhdelle hyllylle hengaamaan.



Päätin myös evakuoida siskon Harryn ja Ronin ja minun Hermioneni tänne myös. Harrylle pitäisi askarrella uudet lasit, vanhat kun hukkuivat joskus vuonna nakki. Minusta näillä oli hauska leikkiä. Jouluna kun saatiin niitä Pandan konvehtirasioita niin sieltä tulevan omasta mielestä pahat konvehdit päätyivät leikkeihin. Laitettiin niitä johonkin astiaan ja leikittiin sisällä olevan töhnän (ananas ja rommi konvehdit yleensäkin) olevan peikon räkää :D. Ai että.. Hermione on joskus kokenut jonkun kynsilakanpoisto-onnettomuuden kulmakarvaansa ja siksi on niin omituisen näköinen kun se on piirretty paikalleen uudestaan. Hermionen sauva on väärinpäin kuvassa, se kai pysyi paremmin noin päin. En halunnut että se hukkuu missään lasten leikeissä, joten sekin yksi syy miksi nappasin sen mukaan. Hermionen kädessä on magneetti jolla saa valot päälle hienoon potion settiin ja "nostatettua" liekit noidan kattilaan.


Ensimmäinen Bratzini oli Sasha, joka on ihka ensimmäisiä ilmestyneitä Bratzeja. Seuraavaksi taisi tulla Cloe. Taidettiin muuten kaveripiirissä tehdä niin, ettei kukaan ostanut samaa Bratzia. Sillälailla pystyi hyvin erottamaan omat Bratzit ja niiden vaatteet toisistaan. Jaden hankkimisen muistan. Se oli Riksun prismasta. Jadella on yksi parhaista vaateseteistä minun mielestäni (Xpress it oli muuten setin nimi). Olin tosi innoissani Jadesta kun sen kädet sai laitettua taskuun x). Meygan tuli ostettua samasta paikasta. Muistaakseni se oli aika kallis (ilmeisesti Funk-N-Glow sarjaa). Meyganille kuului cool takki jossa vilkkuivat valot kun nappia painoi. Nykyään patterit lienevät loppuneet kun valoja ei enää näy. Toisaalta, siellä on tasku johon patterin voi kai vaihtaa. Hmm. Tekisi mieli pukea Bratzini omiin vaatteisiinsa. Toisaalta sekalaisetkin lookit ovat hauskoja. Nyt kun googletteli ja katseli settejä, niin huomasi että aika moni vaate on reissussa hukkunut. Löytyisipä kirppareilta Bratzienvaatesäläpussi. Olisi kiva saada näille uusia vaatteita. Cameronin sain joululahjaksi ja Yasmin on pyjama settiä ja "uusin" Bratzeistani. Pyjamaseteistä en oikein muuten välitä, mutta mielestäni tämä Yasmin oli kivan näköinen.

Jossain vaiheessa pitäisi varmaan barbeillekin tehdä sitten siistiminen, mutta toistaiseksi saavat olla siellä äidillä. Niiltä kun on kaikki pienet kamatkin jo hukkuneet ;).

4 kommenttia:

  1. Hienoa että sait vanhat aarteesi pelastettua! Eteenkin Brazien yksityiskohtaiset pikkusäläsetit kokonaisena tai edes sinnepäin tulevat joskus tulevaisuudessa olemaan arvokkaita ja harvinaisia.
    Brazien vaatteita on kirppareilla hyvin tarjolla. Ostan itse niitä mielelläni kun sekä Azonet että Dalit ja Isulit voivat käyttää niitä.

    Nuo Harry Potter-sarjan nuket ovat tosi hienoja! voin kuvitella miten hyviä leikkejä niillä on saanut. Mukavaa että sait pelastettua koko päähenkilökolmikon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselin monen Bratzini setit netistä, ja osassa kyllä oli paljon sälää, joista muistaisin, että olisi vielä muutama vuosi sitten ollut tallessa. Nyt ei enää, valitettavasti jos ei noita isoja tavaroita lasketa ja melkein kaikkia koruja. Vähän meinasin iskeä Bratz kuume uudestaan, nämä ovat kivoja :). En tämän hetkisten uusien Bratzien meikeistä oikein sillälailla kuitenkaan pidä, että kävisin marketissa pyörähtämässä.

      Tykkään miten yksityiskohtaisesti noiden Harry Potter kolmikon vaatteet on tehty. Roniltahan hukkui kengät, mutta jonkun halppis steffin tjs kengät sopivat ihan täydellisesti, jos ei tuota valkoista väriä lasketa ;). Harmi, että molempien poikien taikasauvat ovat ajan saatossa myös hukkuneet. Toisaalta, nopeastihan jostain massasta tuollaisen tikun pyöräyttäisi :).

      Poista
  2. Bratzit on parhaita :D Etenkin noi vanhat :)

    VastaaPoista