sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Tuuli ja pullip ovat hankala yhdistelmä

Selkeästi aina inspaa eniten mennä kuvailemaan ulos kun siellä tuulee. Tai sitten hyvien kelien kanssa tulee tuuli mukana. Kaikista nukeista päätin napata Ritan mukaan. Ei siis hartsista, joka olisi voinut pysyä painonsa takia paremmin paikallaan. Vaan juuri se, jota on vaikein saada pysymään pystyssä. Tuulen lisäksi vielä kissakin päätti haluta juuri sillä hetkellä huomiota ja töni ja puski Ritaa ja minua. Loppujen lopuksi kun olin laittamassa nukkea posettamaan, päätti kissa hurjistua ja vihastua kun en kaikkea huomiota antanutkaan sille vaan kävi makaamaan huutaen maahan ja tarttui kynsillään jalkaani "leiki mun kanssani etkö sä näe mua!". Pari ihan ok kuvaa kumminkin sain otettua ennen kun lähdin sisälle. Oli pari seisomiskuvaakin mutta ne eivät näyttäneet kivoilta. Joten pönötyskuvia siis.
Melkein kaikkia kuvia muokkasin vähäsen, mutta tässä kuvassa oli kivan dramaattinen valaistus.


Varjot kyllä hyppivät joka kuvissa erilailla tuulen johdosta.

Prinsessa maalaismaisemissa. Pitäisi saada uskaltautua mennä metsäänkin asti, varsinkin kun vielä ei ole hyttysiäkään (ah, tämä ininätön ilma!). Jostain syystä haluaisin kuitenkin inspiroitua ennen kun menen päättömästi vaeltelemaan metsikköön.

2 kommenttia:

  1. Ihana tyttö <3 Ihanat silmät <3 Ja tuo peruukin kaunis sävy tulee hienosti oikeuksiinsa kun aurinko osuu siihen. Saisit kuvailla häntä useammin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Turre :) Olen tosi tyytyväinen että Rita on säilynyt stockina noinkin hyvin vaikka onhan se kauan jo talossa majaillut. Pitäisi joo varmaan kuvailla enempikin xD. Tuntuu, ettei vain aina viitsi melkein samoilla vaatekerroilla kuvailla uudestaan ja uudestaan. Tälle kun on vain yksi oma vaatekerta ja yksi itse tehty. Muut vaatteet se lainailee neemoilta :D

      Poista