tiistai 18. lokakuuta 2016

Ugly to beauty

Intouduin pitkästä aikaa pelaamaan sims 4:sta. Siihen minut innoitti netissä näkemäni haaste jossa "rumasta" simistä tehdään kaunis. Tykkään muokata simejä, joten päätin päivitellä nelosen kondikseen ja kävin töihin.


Simssin omasta galleriasta löytyy helposti muokattavia simssejä kun laittaa hakusanaksi ugly. Viitaten tietenkin haasteen nimeen. #uglytobeauty toimii kai joissain tilanteissa. En paljoa kestänyt kun aloin nauramaan kun näin ensimmäisen uhrini :'D. Ihana psyko ilme. Muokkasin tätä paljon. Mm. anorektikko kädet ja jalat vähän lihakkaimmiksi, tissit riippumasta navasta, kehoa puupölkystä yms. Nenälle ja suulle ei loppujen lopuksi tarvinnut paljoa tehdä. Päätä tarvitsi kaventaa ja jo näytti vähän fiksummalta. Yhdistyneet kulmakarvat täytettiin vähän paksumpiin, mutta muuten pohja sama koko naamassa mitään kohtaa valitsematta uudelleen.


Seuraavat olivatkin jo vähän vaikeampia palauttaa ennalleen. Tämä mummeli muuttui italiaano mammaksi. Tissit saivat silarit ja suu vähän hymyä ja leukaluut kyytiä. Valitettavasti pinkki väri sai muuttua mustaksi ja iho sairaalloisesta päivittyneemmäksi. Tämä muori satsasi paljon plastiikkakirurgiaan joka ei voinut muuta kuin yrittää parhaansa. Faktana muuten, tämä simi meinasi tosi paljon näyttää mieheltä. Jätin aika isot korvat, koska ne ovat minusta aika hurmaavat :'D.


Peuraernu eli Deernu. En tiedä mitä tämän modelin mahalle on oikein tapahtunut kun noin pullottaa. Tämäkin naama oli aika vaikea saada fiksun näköiseksi. Halusin kuitenkin säästää tälle simille veistosmaisen nenänsä kuten myös ylemmälle simille. Koska Deernu on peuraernu, pitää hänellä olla sarvet (ja bilemeikkinä onkin peura meikki, josta valitettavasti ei ole kuvaa). Deernu on kova tyttö pitämään koruja ja siksi hänellä onkin sormet sormuksia täynnä lookissa kuin lookissa. Deernu on iloinen ja ulospäin suuntautunut murmeli joka pitää seuraa Fileminalle (yllä oleva simi) ja Shylingille (alla).  Lisänä kuva juhlalookista kun Deernulle sopii niin hyvin tuo Day of the dead meikki.


Viimeisenä muttei vähäisempänä Shyling joka muuttui varsin miehekkäästä tapauksesta ujoksi typyksi. Tämän kanssa saikin säätää vähän pidempään. Joitakin naaman osia saa vaivata ihan kunnolla ennen kuin saa ne ns. "alkuperäis asetuksille" joista on helpompi vääntää. Shyling on naapurintyttö, joka joutui noloon tilanteeseen heti uuteen kotiin muutettuaan (joo, simi kävi vessassa ja jostain syystä vieraat seurasivat sitä sinne ja nolo tilanne oli syntynyt). Shylingin elämäntoive on olla itse ilkimys ja kostaa kaikille häntä kiusanneille laittamalla heidän kätensä lämpimään veteen kun he nukkuvat. Miten pirullinen suunnitelma!!!

Että tälläistä :D. Minulla on tosi paha tapa ladata kaikkea muiden pelaajien tekemää sisältöä koneelleni, että simeistä saa kivemman näköisiä, ja yleensä simssin pelaamiseni alkaakin uusien hahmojen tekemisellä. Hirveän harvoin jaksan jatkaa jotain vanhoja perheitä, ellei niiden peluussa ole jokin jippo. Niin kuin kerran tein kahdeksan erilaista simiä ja niiden kaikkien piti asua talossa jossa huoneista toisiin siirrytään uima-altaan läpi (paitsi vessaan, pitäähän jokin raja nyt olla). Simeillä oli oma Hell's Kitchen ja jumppasali ja taidekeskus ja niissä piti tehdä päivärytmissä asioita. Valitettavasti muutama simi menehtyi traagisesti kun väsymys oli liian kova uima-altaassa. Toisesta en muista miten simi menehtyi, mutta kumminkin. Loppujen lopuksi talous taisi olla yksi iso big brother ja ulos ei päässyt. Muistaakseni siellä sitten oli jotain kolmio draamaa ja taisi yksi lapsikin syntyä :D. Pitäisi varmaan kokeilla jotain sims haasteita, jos sillä saisi pelaamisesta vähän enempi irti.

2 kommenttia:

  1. Mulla ei oo vielkään sims 4 vaikka kuinka oon yrittänyt saada aikaseks hommata ittelleen sen XD Etekinkin ku näkee näit haasteita et luodaan hahmoja teemast tai muokataan ne siedettäviksi :D Noh ehkä jouluna jos pukki ois oikeen kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että pukki on kiltti :D Itse olen aika huono loppujen lopuksi pelaamaan näitä "hiekkalaatikko" pelejä joissa saa itse tehdä mitä huvittaa, puuttuukohon itseltä vain mielikuvitusta sitten?

      Poista