tiistai 1. maaliskuuta 2016

Neemoja ja pallonivelisiä babeja

 Tämä postaus piti tulla jo ennen Yukiconia, mutta sain sen aikaseksi vasta nyt. Ajattelin myös, että tämän olisi voinut postata myös Yukiconin jälkeen, mutta en usko, että teen Yukiconista sen kummempaa erillispostausta, vaan liitän sen sitten jonkun toisen aiheen kanssa yhteen.

Nyt siis kasa nukkekuvia joita olen ottanut muutamana päivänä. Messissä Hitomi, Isara ja tämä uusi tulokas jonka nimeksi taitaa vakiintua Nyyti. Nyytin persoonasta en ole ihan varma, mutta yllättäen perus kiltiksi tytyksi ei kuitenkaan jäänyt vaikka ulkonäkö sanookin vähän muuta. Ensimmäiset kuvat otin eräänä tosi kalseana ja kylmänä päivänä. Tykkään tosin jotenkin noiden kuvien harmaasta säästä jostain syystä :D.

"Minä luulin, että täällä pohjoisessa olisi enemmän lunta"

"Kaikkialla vain jäätä ja harmaata. Missä ne kinokset ovat?"
"Asialle pitää tehdä jotain"

Siispä taikatarvikkeet esille (tulitikkutytön tapauksessa siis jättikokoinen tulitikku taikasauva?)

*epämääräistä manailua*

 Seuraavana viikkona sää olikin yllättäen muuttunut lumisemmaksi.

Hitomi: "Enpä olisi uskonut että tälläistä määrää lunta voi sataa muutamassa päivässä!"
Nyyti: "No en minäkään" *olikohan tämä vähän liioiteltua?*

Hitomi: "Katso nyt näitä vuoria!"
Nyyti: "..." *pitäisiköhän käyttää taikatikut huollossa.. Ei tämä voi olla normaalia*

Hitomi: "Täällä voi olla satoja luolia! Mennään tutkimaan, tule jo!"
Nyyti: "Äh, en minä osaa kiivetä sinne asti"


Hitomi: "Kuuntele, oliko tuo ihan oikea lumimiehen karjaisu?"
Nyyti: "Se varmasti oli pakkanen joka paukkuu. Tule nyt alas
ennen kuin satutat itsesi"

Hitomi: "Täältä näkee varmasti maailman loppuun asti!"

Nyyti: "Jos et tule alas tällä sekunnilla, niin minä lähden kotiin!"
Hitomi: "No minä hyppään, lumihan on ihan pehmeää!"
Nyyti: "No et varmasti muuten hyppää!" *tämän kanssa on ihan turha neuvotella*

Nyyti itku kurkussa: "Tämä on ihan tyhmää, minä lähden kotiin!"

Hitomi kapuaa alas: "Älä nyt suutu. Voimme jäädä vaikka tähän alas, ei sinun
tarvitse kiivetä tuonne ylös asti jos sinua pelottaa"
Nyyti: "Ei minua pelota.. paljoa.."
Hitomi: "Leikitään nyt yhdessä kuitenkin tässä" :)
Nyyti: "j-joo.."****
Tästä ei edes pitänyt tulla tarinaa mutta hups, nyt kävi näin :). Noita neemoja on tosi kiva kyllä aina posettaa. Otin ulkokuvia Isarastakin, mutta jostain syystä likka ei inspannut ja näyttänyt niin hyvältä kamerassa kuin olisin halunnut. Siispä vain yksi kuva.


Sen jälkeen päätinkin sisällä, että nyt sinä ja sinä (Alleria ja Isara) saatte vähän jotain uutta. Edelliset vaatteet jotka olin Allerialle vaihtanut eivät oikeen sopineetkaan. Vaihtelin siinä sitten randomisti silmiä ja vaihdoin Allerian silmät Isaralle. Ai että, uusi rakastuminen iski! Olin marmattanut itsekseni, että kylläpä likka näyttää tosi tummalta, että meh, ei oikein erotu mikään. Silmät pelkästään korjasivat jo paljon. Ilmeisesti likka tarvitsee tummuuteen ja kylmiin väreihin vaaleaa ja lämpimiä värejä tasapainottamaan.


Isaran meikki ehkä pitäisi uusia (ja monen muun nuken), mutta en jostain syystä saa oikein hankittua lakkaa. Monen nuken kohdalla uusi meikki tarkoittaa lähinnä vanhan upgradeamista, että mitään uusia ilmeitä en ole miettimässä vaan yleistä siisteyttä kohentamassa. Miettikääpä, Varianilla on vieläkin ihka ensimmäinen meikkinsä ja Farollakin vasta toinen meikkinsä! Molemmat olleet kuitenkin messissä jo monta vuotta!


Hyvin randomi asukokonaisuus, mutta haha, jollain tavalla tykkään siitä xD. Korjasin myös tuota Soomin rintsikka asustetta. Aikoinaanhan kun kuvasin metsässä Auroraa tässä Breccian asussa, hajosi tuosta kultaisesta koristeesta osia :(. Nyt sitten otin neulan ja siimaa käsiini ja ompelin koristeet paremmin kiinni. Siima ihan vain sekin takia, koska läpinäkyvä eikä varmastikkaan katkea yhtä helposti kuin lanka.


Minun pitäisi tehdä ylipäätäistä huoltoa muutenkin nukeille. Varsinkin Isara ja Varian tarvitsisivat kipeästi kiristystä. Tässäkin vain harmittaa se lakan puuttuminen, koska siinä samassa voisi koko kropan pestä ja päällystää uudelleen.
 

Sitten Alleria. Typylle vaihdettiin myöskin silmät. Mielestäni sopivat ihan hyvin tälle papittarelle (hah, ei tosin yhtään näytä siltä!) kun luovat vähän jotain mystistä katseeseen :). Myös Linnea vaihtoi silmiä samassa syssyssä mutta en ottanut siitä kuvia. Linnea tarvitsisi ihan kunnon silmät ja peruukin. Nyt sillä on lähinnä vähän, että mitä nyt sattuu päähän lentämään. Haaveilen Makon silmistä, mutta se tosiaan ehkä silloin kun on varaa pistää melkein satanen nuken silmiin.


Ja lähikuva. Jostain syystä nämä kuvat eivät näytä yhtään niin tarkoilta kuin kamerassani ja koneen katselutoiminnassa, tai sitten se olen vain minä tänään. Haluaisin kyllä niin kovasti lisää noita pupu pixietailseja. Ihanan nostalgisia.

Ensikerralla jos saisi kuvattua vaikka vähän con loottia ja näyttää vähän miten se Snow Halation Hanayo onnistui. Pitää myös tehdä (taas kerran) uusi taustakuva blogiin, kun en tuohon ole ihan kauhean tyytyväinen x). Tykkään vaihdella taustaa melkein ainakin vuoden aikojen mukaan.

4 kommenttia: