torstai 28. tammikuuta 2016

Viimein postia!

Huh, olen viime viikonlopusta asti kytännyt lähetysten seurantaa, nukkepaketti nimittäin surffasi Suomen tulliin viikonlopuksi. Nyt sitten viimein tänään torstaina tuttu postimies toi paketin kotiovelle :) (se on hauska postisetä. Näyttää vähän joltain merikarhulta ja on mukava xD). Tilasin siis Hitomille uuden kehon, vaatekerran ja The Little Match girl Chiikan. Valitettavasti kamerani akku kuoli ennen kuin sain edes ensimmäistäkään kuvaa otettua, joten kuvasin kuvat kännykällä, jonka laatu tietenkin on vähän.. noh mitä on. Lisäksi päivänvalo oli hiipumassa joten osa kuvista on vähän tärähtäneitä :D.


All the goodies. Hitomi on asustellut jalkapuolena Pikku Myy kupissa (lähinnä siksi että osat pysyisivät tallessa ja yhdessä paikassa).


"Näyttääpä rujolta :(" Vaihdoin heti ihan ekaksi Hitomille kroppansa. Outoa kyllä, Hitomi on tainnut vähän "kellastua" koska kroppa näytti jotenkin tosi pinkiltä :D. Ero ei ollut mitenkään iso eikä sellainen että sitä tuskin edes huomaisi, mutta jotenkin iski silmään, varmaan koska on tottunut tiettyyn väriin ja uutuuttaan hohtava kropake.


Äh, en pääse vieläkään yli siitä miten ihania nuo pikku vetskarit sun muut oikeen ovat ;_;. Nalle tytölle nalle huppari :).


Tyty paketissaan. Olin vähäsen pettynyt ettei nukke tullut noilla kynttilä käsillä, koska ne ovat tosi söötit :D.

Tulitikkutytön korissa olikin ihmisen käsiä?! Millainen neito tämä oikeen on?
 Kaikki tavarat tulivat mukana ja osaan kyllä kuvitella miten paljon on voinut harmittaa jos tämä söötti kori ei ole tullut mukana :(. Hieman kenkku tuo kori on, mutta eipä tuo minua lainkaan haittaa :).
 

Tämä oli jokin tosi randomi kuva. Tosi kätevää että tuo yksi käsi pitää tuota koria niin helposti ^^.
(joo, ne on nerffi patruunoita tuolla taustalla :D)

"Pieni Tulitikkutyttö" "Ai sekö joka polttaa taloja?" - Yotsuba
 Minulla on Pikku Myy boxi näille neemojen ja pullippien tavaroille, nyt tosin alkoi tuntumaan siltä että alkaa olemaan vähän ahdasta jo :D. Ostin yksi päivä kaupasta extemporee Lalaloopsy hepon. Olen aina tykännyt Lalaloopsyen tyylistä, mutta en ole ikinä hankkinut mitään siihen liittyvää. Tämä poni iski silmään kaupassa. Ihan kuin joku suklaadonitsi päällystettynä kuorrutteella ja nonparelleilla, pakko hankinta. Tästä tulee selkeästi maskottini.

Vaikka Chiika onkin tosi ihana, niin ihan täydellisen tyytyväinen en ole. Oletin nimittäin että tyttö olisi ihan vähän vaaleampi. Mutta kyllä tuo pinkkeys varmaan ajan kuluessa karisee. Ylemmästä kuvasta värikkyyttä ei oikein huomaakkaan. Vaikka myös yläkuvassa tukan väri näyttää olevan melkein sama kuin Hitomilla niin se on kyllä vaaleampi. Oletin myös että se olisi tummempi, mutta eipä se kyllä haittaa, kivaa että tytöillä on eriväriset hiukset. Pahoittelen ettei neidistä ole parempia kuvia, kaikki lähikuvani olivat tärähtäneet. Mutta eiköhän tule kuvailtua lisää myöhemmin :).

En ole muuten keksinyt Chiikalleni vielä nimeä. Myy tai Mymmeli olisivat tosi sööttejä, mutta saas nähdä nyt kumminkin :D. Minusta tälle sopisivat jotkut muumi nimet niin hyvin. Kuten vaikka Nyyti. Pitääpi pohtia. 

******


 Otin kuvan myös cossikengistäni. Mukavuusjärjestyksessä vasemmalta oikealle. En osannut päättää oliko koulukengät vai valkoiset lolitakengät mukavemmat joten laitoin samalle riville. Seuraavana tulevat random sandaalit(ish?) joita aion hyödyntää mahdollisesti Cosvisionin varapuvussa josta kerron enemmän lähempänä itse tapahtumaa :). Ruskeat kengät ovat Snow Halation Hanayotani varten. Mukavat ja helppo kävellä. Mustat saappaat olivat Miss Fortune cossissani. Tähän väliin voisi vetää melkein viivan josta seuraavat kengät ovatkin hieman epämukavia.

Mustia nilkkureita käytin Kasumissa ja voin suoraan sanoa, että nämä kengät olivat tuskalliset jalassa. Pehmusteidenkin kanssa jotenkin tosi kovat. Mutta toisaalta nämä onkin jostain Prismasta tai jostain ostettu (tosin niin on nuo ruskeatkin ja silti ne on paljon mukavemmat). Valkoiset saappaat olivat Snow Halation Maki cossissani. Näiden kenkien kanssa piti istua aika paljon ja loppupäivästä olikin jalat tosi muussia. Mustat korkkarit olivat joskus vuoden nakki heräteostokset. Tosi kivat, mutta valitettavasti kokoa liian isot pohjallistenkin kanssa joten klonksuvat jalassa. Seuraavat kengät olivat Ahri cossissani ja muuten ihan kivat, mutta jotenkin vain tosi lepsut ja tuntuu kuin ne aikoisivat koko ajan hypätä pois jalasta xD. Muttä nämä lilat kengät.. Ovat ehdoton inhokkini. Pelkästään hetki jalassa saa jalat huutamaan tuskasta. Nämä kengät pitäisi selkeästi dumpata jollekin tutulle joka pitää jotain kirppispöytää tai jotain. Ostin nämä jostain Seppälästä kai. Sitä ei ikinä kyllä kenkien sovituksessa osaa arvata että vaikka jalassa tuntuvat ok:lta niin pitemmän aikaa jalassa pitäen eivät välttämättä tunnu yhtään ok:lta. Hyh.



5 kommenttia:

  1. Jee, postipäivä on paras päivä! \o/ Onnea kaikesta uudesta ja ihanasta! ♥ Nuo pörröiset eläinkorvaiset fleece-setit on kyllä tosi söpöjä, tekisi mieli kerätä kaikki värit. :'D Hitomille tosiaan sopii tuo nallehuppari, hihi. x3 ♥

    Ja joo, minäkin huomasin että oman tulitikkutytön väri oli aika pinkki. Nämä uudemmat nuket on olleet jotenkin pinkimpiä kuin esimerkiksi nuo Komorebimori sarjan eläintytöt. :S Mutta toisaalta minulla on muutama vanhempikin yksilö (esim. Nostalgic Story Collection Alisa), joiden väri on tosi pinkihtävä. Taitaa olla batcheissa jonkin verran vaihtelua Azonella.

    Senkin puoleen odotan innolla sitä uutta Sahra's a la Mode sarjaa, kun saa valkoisena sitten noita tyttöjä. ;u; Tykkään kovasti Azonen valkosesta sävystä, se on itseasiassa aika lähellä Volksin DD:n normal skiniä. xD Azonen NS on aika tumma DD:n verrattuna, haha...

    VastaaPoista
  2. Voi ei jalkapuoli-reppana :/ Mulla on yks Picconeemo-kroppa mennyt hajalle just samasta kohtaa ja oon parilta muultakin kuullut, että tuo kohta oli altis hajoamiselle. Mutta hienoa kun sait hommattua tytölle uuden kropan! Onneksi kropat ei erillisinä niin hirveästi maksa, jos vahinkoa pääsee tapahtumaan. Nuo eläinasut on supersöpöjä~ ♥

    Tämä versio Chiikasta on kyllä niin suloinen! ♥ Minullekin tulee jotenkin Muumi-hahmot tästä mieleen, Myy/Mymmeli/Nyyti sopisi hyvin nimeksi~

    Ihana cossikenkäkokoelma D: Tuo on kyllä niin totta, että välillä kengät tuntuu sovittaessa jalassa ihan mukavalle, mutta sitten pidemmän päälle jalat huutaakin hoosiannaa - vaikka olisikin lättäkengistä kyse!

    VastaaPoista
  3. Jei, Hitomi! ♥ Mullakin on mennyt m-koon keho samasta kohtia rikki, kun menin tiputtamaan nuken parvekkeen betonilattiaan... -_-;

    Joo meikälle ei tullut tuota koria mukana ja pikkasen pänni, kun Hobby Search ei suostunut tehdä asialle mitään muuta kuin lahjoa HS pointseilla! Onneksi Safir tuli hätiin ja näillä näkymin tulen saamaan korin suoraan Azonelta :)

    VastaaPoista
  4. Yaaay, onnittelut uutukaisesta!! Ja voi vitsit toi Hitomin uus puku näyttää niin lämpimältä ja pörröseltä ja suloselta! Haluan ehdottomasti tollasen ihmiskoossa myös!! (/>w<)/

    VastaaPoista
  5. Ai tämä on nyt se joka polttaa taloja ? :D

    VastaaPoista