sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Otsikko olisi hyvä muistaa postatessa!

Hirveesti taas kerennyt tapahtua juttuja tässä välillä.

Oli Halloween bileet, jotka meni tosi kivasti ja kaikki vieraatkin saatiin paikalle keitä pyydettiin :). Ylipäätään ihka ensimmäiset bileet mitkä ollaan miehekkeen kanssa järjestetty, joten tosi hyvä että isoveli ja hänen tyttöystävänsä olivat järjestämässä niitä meidän kanssa. En kauheasti ottanut kuvia koristelusta ja ne kuvat jotka otin niin niissä on henkilöitä, enkä tiedä haluavatko he näyttää naamaansa netissä :). Kaiverrettiin myös ihka ekaa kertaa kurpitsoita, ja HYI että ne haisee!

Mmm, sisälmyksiä..
Oli myös hiukan etovaa kaapia sisältöjä kurpitsasta, tuntui vähän kuin joltain sisäelimiltä :D. Mutta itse veitsellä taiteilu oli tosi kivaa vaikka tosi hasardia paikka paikoin!

Miehekkeen kurpitsa, kuva otettu kännyllä :(
Ja minun kurpitsa
Oli kivaa leikkiä wannabe cosplayta, kun melkein kaikki olivat nätisti noudattaneet pyyntöä pukeutua. Mässytettävää oli vaikka mitä, kun mentiin nyyttäri meiningillä. Minä leivoin jotain pieniä random omenapiirakoita joille tuli lempinimeksi rintaimplantit. Lisäksi oli kaikenlaista ihanaa, mokkapaloja, pitsaa, lihapiirakkaa, sormikeksejä (joissa manteli kyntenä, yäk! :D), seittikakkua, sipsuja ja jotain outoja leivonnaisia? Seittikakkua, sormikeksejä ja outoja leivonnaisia lukuunottamatta mikään ei ollut erityisen halloweenmaista, mutta eipä se haitannut ja aika hyvin kaikki sipsejä lukuunottamatta menikin juhlien aikana.


Ohjelmaakin oli jonkin verran. Ekaksi meillä oli mini esittäytyminen, koska kaikki eivät tunteneet toisiaan ennalta. Seuraavaksi meillä oli "Iltakävely" navetan halki pareittain pimeässä jossa piti tehdä muutamia tehtäviä. Parit arvottiin kaikkiin ohjelmanumeroihin niin pääsi ihmiset tutustumaan vähän enempi toisiinsa. Ensimmäiseksi iltakävelyssä piti selvittää kirjekuoren sisältö, eli koota palapeli. Seuraavaksi etsittiin huoneesta kirjaimia UV valossa ja niistä piti selvittää salasana seuraavan huoneen läppäriin. Läppärin salasanan laitettua seuraavaksi aukesi arvoitus. Arvoituksen ratkaisun jälkeen vieraat saivat kokea pienen jumpscaren. Oltiin ilkeitä ja kolisteltiin kova äänisesti ja laskettiin jättikokonen hämähäkki vieraitten päähän. Reilukerho. Annettiimpa vielä videokamera kävelyn ajaksi, joten pääsin minäkin kurkkimaan sitten myöhemmin ihmisten reaktioita ja ilmeisesti osa pelästyikin ihan kunnolla, 10/10.

Oma pukeutuminen oli joku random kisukoulutyty :D
Iltakävelyn jälkeen pidettiin musavisa jonka aiheena oli lastenohjelmat. Oli tosi hauska katsella muiden ilmeitä kun tuttuja säveliä soi korviin :D. Ne tyhjät ilmeet ja ilon virneet kun tiesi tai ei tiennyt biisiä. Yllätyin kuitenkin miten hyvin porukka tiesi biisejä. Paras tiimi sitten tietenkin sai palkinnon. Musavisan jälkeen lähdettiin ulos leikkimään poliisia ja rosvoa. Olin tosi iloinen, että ilma oli lämmin ja ulkonakin pystyi touhuamaan. Rosvot lähtivät piiloon ja poliisit tulivat hetken päästä etsimään taskulamppujen kanssa. Oli kyllä aika kuumottavaa siellä pilkkopimeässä mennä taskarin kanssa xD. Ensimmäinen kierros loppui aika nopeasti ja osat vaihtuivat ja rosvoista tuli poliiseja. Minun parini oli Vixenia ja loppujen lopuksi meillä oli koko pelin paras piilo. Silmätkin tottuivat pimeään tosi nopeasti. Ensimmäinen pari taisi kiertää taloa ja heidät saarrettiin ja seuraava pari, mieheke ja Meital olivat katolla piilossa ja kestikin aika kauan että heidät löydettiin! Minä ja Vixe olimme kaivon takana olevassa syvänteessä heinikossa makaamassa takkiemme päällä xD. Kesti ihan kauhean kauan ja meidän piti loppujen lopuksi antaa äänimerkkejä että meidät löydettäisiin. Se oli hurjan hauskaa ja jännää kun taskulamppujen valokeilat menivät aivan vierestä, mutta meitä ei spotattu! Poliisin ja rosvon jälkeen mentiin sisälle pelaamaan ihmissutta (ihmissuden säännöt löytyvät täältä ). Yllätyin miten monta kierrosta ihmiset halusivat pelata peliä, mutta joka kerta ihmissudet voittivat. Kerran meinasivat kyläläiset voittaa. Joskus puoli yhden aikaan yöllä vieraat alkoivat lähteä (jos ei oteta huomioon yöpyjiä ja paria muuta). Vähän ennen kuutta illalla aloitettiin joten kyllä vähän päälle kuusi tuntia jaksettiin pärräillä. Olin tosi iloinen siitä, miten hyvin ihmiset lähtivät kaikkeen mukaan. Oli tosi ihanaa kuulla kehuja että olipa kivat juhlat ja että tekemistä ja hengailua oli sekaisin sopivasti. Pitää siis ehkä järjestää toisekin kekkerit joskus :).

Kaveri ja sisko olivat ihan törkeitä ja salakavalasti molemmat pukeutuivat hahmoiksi Project Zerosta! Oli niin kivat puvut että olin vähän kade xD Sae ja Yuuri
 Project Zero 5 myös julkaistiin kivasti ennen halloweeniä perjantaina, mutta sitä en ole kerennyt pelailemaan kuin aika ajoin pari pisaraa silloin tällöin, koska tavallisten juttujen lisäksi tuli myös yksi projekti lisää, josta en vielä tosin mainitse mitään kummempaa :). Project Zerosta saatan tehdä ehkä pientä pohdintaa, koska siinä on paljon asioita jotka pistävät hieman miettimään.

***

Olin pari kolme vuotta pitänyt erästä potilasta ikkunalaudallani ottamassa aurinko hoitoa ja tänään päätin, että tämä riittää.

En ollut tehnyt tosi pitkään aikaan mitään kikkaroita, joten noista tuli vähän rumat :D
Tässä siis Streaky, joka on yksi lemppari ponskuista mitä tiedän. Tykkään tosi paljon ponskun värimaailmasta ja kuvioista. Tuo valkoinen otsan kiehkura kuuluisi olla pinkki, mutta koska Pussycat pinkki tykkää haalistua niin..


Ompas muuten tosi suttuinen kuva. Kuvassa näkyykin haalealla tussin jälkiä (mm, kyljessä, silmänympärillä, naamassa ja sarvessa), mutta edistys on tosi iso, kun miettii, että nuo kaikki jäljet olivat täysin mustalla permanenttitussilla tehtyjä, eivätkä ne lähteneet millään hinkuttamisella tai muullakaan. Ponin maalit kuitenkin olivat tosi siistit, enkä hirveästi suosi customointi ajatuksia G1 poneista jos niitä yhtään voi pelastaa.

***

Yukiconiin olisikin nyt sitten parit suunnitelmat kun Ninja Rinin lisäksi pyydettiin yhteen ryhmään Snow Halation Hanayoksi.


Lyhyet peruukit on aina tosi jees!


//English: We had a Halloween party, I have some plans for Yukicon, gave sunbath for a pony and played some Project Zero 5.

6 kommenttia:

  1. Olipas mahtavan kuuloiset kekkerit, olisi ollut mukava päästä messiin. Tuollaiset teemapippalot on aina kivaa vaihtelua perinteisiin istuskelubileisiin ja erilaiset tehtävät auttaa jos porukka ei tunne toisiaan ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä seuraavalla kerralla ole menossa risteilylle tjs seuraavana päivänä :D!
      Päässä on jo muodostunut kaikkea hassua, että millaisia teema bileitä voisi pitää! Pukeutumispakko tietenkin voisi olla jatkossakin voimassa, koska se tuo hieman hauskuutta peliin :D.

      Poista
  2. Kylläpä kuulostaa kivalle noi teiän Halloween-kekkerit! Minä ainakin olisin saanut elinikäset sätkyt jos olisi hämis laskeutunut päähän XD Tuosta Project Zerosta olisi tosiaan kiva kuulla ajatuksiasi sitten kun pääset sitä pelailemaan~ Vähän harmittaa kun tuosta ei ole pleikkariversiota niin ei itse oikein pääse pelailemaan, mutta tykkään kovasti noitten pelien ideasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siskolla vieläpä on araknofobia joten "olen tosi otettu että räätälöitte tän pelästyksen just mulle..." xD Ei me edes ajateltu sitä silloin.
      Minustakin on vähän hassua, että Project Zerot on niin eri masiinoille. 1, 2 ja 3 olivat pleikalle ja xboxille, 4 vain wiille ja vitonen vain wii U:lle. Mutta toisaalta ymmärrän, että vitosen kohdalla tuo wii U ohjain sopii niin hyvin kameraksi, ettei se ehkä olisi toiminut niin hyvin toisilla konsoleilla.

      Poista
  3. Hui siistit juhlat teil :3 aikas paljon olitte panostanu.. yleensä meiän juhlis vaa jtn höpötellään et se tekeminen ois kivempaa vaihtelua.
    En jaksa odottaa et nään sun cossit >.<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, teema bileisiin keksii vähän niihin sopivia juttuja selkeästi helpommin kuin vain tavallisiin pippaloihin :3!
      Pääsispä jo väkertämään! Kangasostoksille ens viikolla

      Poista