perjantai 16. lokakuuta 2015

Olihan mulla niitä poikanukkejakin

Postaus kerran kuussa pitää lääkärin loitolla ;).

Hommasin miehelleni (joka on ihan järkky Metal Gear Solid fani) Snake figun, koska vain voin. Pre-orderasin ukkelin joskus heinäkuussa varmaankin. En ole oikeastaan ennen pre-orderannut mitään, joten tämä oli eka kerta. Miekkonen tuli Amiamilta. Valitettavasti en ole saanut otettua mitään hirveän informatiivisia kuvia, joten saatte tyytyä vain yhteen. Snakessa on vain se vika, että se oli niin kiva, että haluisin kyllä Quietin sille kaveriksi. Tällä hetkellä seuraa Bossille pitää Hitomi.

Laukkuvaras
Ei olisi kannattanut
***
Love Liveä on tullut taas vaiheeksi hakattua, ja sain hommattua Hanayo eventistä kortin johon viittasin viimeksikin :). Kivaa saada lisää idolisoituja kortteja pakkaan.


Kävi myös ihana tuuri 10+1 nostolla ja sain elämäni toisen UR kortin! Joka on:

 
Tän tän tää, karuselli Hanayo! Ihanaa, koska Kayocchin ja tosi iso plussa myös siitä, että tyty on scorettaja, saipahan heikoin tiiminikin boostia! Vielä kun saisi pure tiimiin UR kortin niin olisi tosi hauskaa :). Sain myös yhden biitsi Kotorin edellisestä Kotori eventistä. Tosin sijoituin siinä jo silloin tier ykköseen ja sain siis yhteensä kolme korttia, joten tämä oli neljäs.

My pure, cool and smile team. Event Rin menee varmaan tuon happi Honkersin tilalle

 Otin myös kuvan tiimeistäni millä pelailen. Noiden kolmen lisäksi on vielä healer/perfect lock tiimi ja "nää kaikki on mun lemppareita" -tiimi. Olisi tosi kiva saada lisää idolisoituja kortteja! Alunperin en ollut varma, että jaksanko tähän Rin eventtiin panostaa, mutta totesin, että smile tiimini kaipaa kyllä lisää idolisoituja kortteja. Lisäksi Rin Rin Rin biisi on tosi söpön kuuloinen biisi. Haluaisin lisää Nico kortteja näin sivuhuomautuksena.

****
En ollutkaan kuvaillut nukkeja pitkään aikaan ja vielä pitempään aikaan poitsujani, Faroa ja Variania. Mokomat jäävät likkojen jalkoihin :c.


Ulkona oli kiva halla käynyt eräänkin yön aikana ja nappasin kameran ja poitsut kainalooni ja menin ulos. Totesimpa samalla, että pitääkin huoltaa jäpiköitä. Molemmat kaipaisivat päivitettyä meikkiä ja Varian varsinkin kiristystä! Mokoma on ihan lötskö spagetti!


Farossa on kyllä sitä jotain. Se on mun oma mussu pussu poika. Faro suostuu useimmiten kuvauksissa yhteistyöhön. Hirveet muuten nuo vuonna nakki tekemien vaatteiden saumat mitkä tossa näkyy :'D Huhhui.


Varian on vähän hyljeksitty, kun se on ainut kunnon "pahis" talossa. Varianille vain pitäisi saada arvoisensa vaatetus. Nämä jättävät miekkosen vähän varjoon. Varianista jos on jotain valitettavaa niin sen kädet on liian neitimäiset omaan makuun tai pikemminkin hahmoon. Saisi olla jossain toisessa asennossa ehkäpä? Minulla on myös se obsidiuksen miekkakäsi, mutta, noh, ei sillä oikein voi muuta tehdä kuin pitää miekkaa.

"Mitä meinaat senkin alhainen olio? Olen upea ilmestys!"
 Upea ilmestys lainaa Auroran viittaa. Ainakin muistelisin että tein sen Aralle? Tosi moni on sitä kyllä käyttänytkin, kiva perusruskea viitta.


Mummum myrtsipoika. Farolla ei ole kenkiä, koska demonit ei tunne samalla tavalla kylmyyttä kuin muut tarinani hippiäiset. Joku joka on lukenut tarinoitani voikin ehkä muistaa, että Faro oli menossa ilman kenkiä lumisena päivänä ulos, mutta Alleria antoi Farolle tennarit. Hih. Minusta on ihanaa miten Faro istuu tuollaisessa lysy asennossa niin nätisti aina. Tosi artsy viimeinen kuva :D

SPOILERI GIFFI PZ5:STÄ videon alla (eräälle henkilölle joka ei halua spoilaantua, tämä kohtaus ei tainnut olla trailerissa?)


Uuh, en malta odottaa, se on niin lähellä jo! Aion varmasti pelata molemilla kielillä :). Japanin olen tosin kuullut jo niin enkku taitaa joutua ensimmäiseksi uhriksi.

Jos en kirjoita tekstiä ennen Halloweeniä, niin hyvät pyhäinpäivät sinne vain!

//English: Ordered Snake for my boyfriend, played Love Live SIF too much and took some pictures of my boys, Faro (Luts Abadon) and Varian (Soom Obsidius). And Project Zero 5 is almost here!
 

7 kommenttia:

 1. Haha, ihana tuo laukkuvaras :'D Komioita poikia sinulla ^^ Kauniin kuuran olet myös saanut vangittua kuviin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiituksia! :D Se oli tosi yhtäkkinen tempaus tuokin kuvausreissu. Heräsin, katsoin että ompa valkea maa! Ja piuuum! Voisi enemmänkin harrastaa näitä hetken mielenvammailuja ja vain mennä yhtäkkiä sinne ulos kuvaamaan :)

   Poista
 2. Hahah voi ei laukkuvaras XD Ei näytä Hitomi suhtautuvan hyvin mokomiin... Sarg tilasi kanssa tuon figun, ite tykkäisin Quietista mutta siitä ei näytä olevan vielä mitään kivoja figuja olemassa >3<

  Täällä on vähän samanlaiset fiilikset miesnukkejen suhteen, tuntuu aina että ne jäisi tyttönukkejen jalkoihin ^^; Komeat pojat kyllä sinulla, kunpa kuvaisit enemmän heitä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukkuvaras selkeesti mieltyi pikku myyhyn ja kauniiseen ruskeaan väriin~ Katselin myös Quietia, mutta tosiaan, tuntuu, että sen naama on jotenkin tosi hassun näköinen :D Voi voi.

   En sitten tiedä, onko itsellä esimerkiksi se, että tyttöihin on helpompi samaistua ja jotenkin miesten kanssa en vain tiedä miten ne ajattelee ja miten niitä kuuluu miesmäisesti posettaa! :D
   Kiitos kehuista! Pitäisi kanssa näitäkin huomioida enempi *3* Faro on niin mussukka ja Varian reppana

   Poista
 3. Hei nyt pakko kysyy kun katon joskus sen viden missä tehtiin niinku noi eri kokoonpanot love lives et kaikki on curee, pure ja smile.. ni en tajunnu et miten niitä kannattas käyttää millonki.. ja en oikein viel tajuu et mitä merkitystä niillä curel, purel ja smilel on niihi biiseihi o.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä kaikissa biiseissä on värit, joiden mukaan kannattaa käyttää tiimejä :3. cooliin sininen group, smileen punainen group ja pureen vihreä group. Väri väriin :)

   Poista
 4. Hii, saisit tosiaan kuvailla poikiasi useammin! Oikein komeita ovat he! <3 Minulla on taas ihan päinvastoin, mies/poikanuket on enemmän se oma juttu ja ne harvat nais/tyttönuket jäävät vähän syrjään, rassukat. (ähh nyt alkoi käymään niitä sääliksi, pitää mennä antamaan niillekin huomiota...)

  Varsinkin Faro on minusta ihana, tykkään tuollaisista kierresarvista tosi paljon. Viimeinen kuva on suosikkini, siinä on niin kiva tunnelma... hyvä idea kuvata jäisessä maassa, tuo sopivasti fantasiahenkeä kuviin.

  Tekemäsi viitta on kyllä hieno, kelpaisi minunkin nukeille~ :33

  VastaaPoista