lauantai 26. syyskuuta 2015

Winter is coming

Onneksi vielä on lämmin syksy. Tänä syksynä minulla tulee olemaan paljon tekemistä. Pitäisi järjestellä ensimmäistä kertaa halloween pippaloita, tehdä cossia, raidata, käydä harjottelussa, meikkailla siskon nukkea, käydä joka toinen ilta lenkillä, jne. Yleisin arki rutiinini menee niin, että lähden harjoitteluun, pääsen sieltä, teen ruokaa, kerkeän vähän aikaa chillailla ja joko a) valmistaudun raidia varten tai b) lähden lenkille. Raidien (btw, HFC 3/13 M) ja lenkin jälkeen olen yleensä ihan puhki ja  varsinkin raidien jälkeen pilkin sen verran, että saan iltapalan syötyä ja iltarutiinit tehtyä ja sitten takaisin pehkuihin. Ja toisto seuraavana päivänä. Siksi olenkin tosi iloinen viikonlopuista, että akkuja saa latailla ihan rauhassa. Yleensä kyllä pitäisi tehdäkin jotain, mutta jotkut viikonlopunpäivät menevät ihan vain siihen että olen enkä lähde suihkimaan minnekkään ylimääräiseen.

Soon!
Ylipäätään tulevaisuuden suunnitelmista sen verran, että Yukiconiin olisi tarkoitus päästä, mikäli onnistun nappaamaan lipun tästä toisesta erästä, joka tulee myöhemmin. Cosplay siihen olisi (tättärä räää!):

Valitsen sinut, Rin!
Love liven Rin. Rakastuin noihin ninja asuihin heti kun ne julkaistiin, ja ilmeisesti myös moni muukin, koska löysin Twitteristä ryhmän joka kaipaili muita hahmoja. Maki olikin jo mennyt, mutta Rin oli yksi jäljelle jääneistä hahmoista. Olen haaveillut Hanayon ja Rinin cossaamisesta ihan vain koska lyhyet peruukit on niin iisejä hoitaa ja pitää päässä. Rin on LL tytöistä neljänneksi lemppari, joten kävi hyvin. Olen muutenkin jo ennen harkinnut Riniä, koska Rinillä on mielestäni kivoja pukuja. Minusta oli tosi mielenkiintoista huomata, että muutama ilmoittautui ryhmässä tekemään tyyliin kaikille jonkin tietyn asun osan, että niistä tulisi mahdollisimman yhtenäisiä, mikä ilahduttaa minua ainakin suuresti. Nyt odotellaan tarkempia tietoja kankaiden laadusta, ja sitten tässä joku päivä metsästämään. Ihanaa on myös se, ettei tämä cossi ole ihan hirveän työläs, mutta toivon totisesti, että ompelukone suostuu yhteistyöhön tälläkertaa. Pitäisi huollattaa se, mutta viimeksi huollon jälkeen se sylki varmaan kaksi kuukautta sisuksistaan öljyä = valkoinen kangas nopeasti pilalla ja kaikki valkea värjääntyy vähintääkin harmaaksi.


Ilmoittauduin Zombies, Run! 5k virtual raceen. Ihan ensimmäistä kertaa jotain tälläistä teen, joten saas nyt sitten nähdä, että millainen kokemus tulee olemaan :). Tämän kautta tuli myös invi Rofflenet foorumille jossa voidaan hypettää ZR:ää ihan niin paljon kuin halutaan. Ihana tunnelma siellä ja kaikki tosi ystävällisiä ja iloisia. Törmäsin siellä myös sitten ihan ZR! 5k applikaatioon, joka periaatteessa olisi pitänyt pelata ennen perus Zombie Runia. 5K applikaatiossa nimenomaan harjoitellaan, että pystyttäisiin juoksemaan se koko viiden kilsan lenkki. Koska kuulin, että siinä saa tietää vähän lisää hahmoista sun muuta, niin hain moisen playstoresta. 5K:ssa on kahdeksan viikon harjoitteluohjelma, jonka pitäisi tosiaan valmentaa siihen, että se koko viiden kilsan lenkki tulee juostua. Koska en vieläkään pysty yhteen putkeen hölkkäämään koko lenkkiäni, niin totesin tämän hyväksi harjoitteluksi. Eilen sitten tein kaksi ensimmäistä 5K missionia putkeen, koska yksinään nämä ihan alun tehtävät eivät tuoneet haastetta. Varmasti olisivat olleet haastavampia silloin kun aloitin ZR:n käytön. Mutta tosi hyvää harjoittelua varmasti, kunhan pääsen siinä applikaatiossa pisteeseen jossa nyt olen. Tosi mukavaa yleisesti huomata, että itse on kehittynyt ^^. Aion tehdä niin, että joka toinen kerta teen normaalista Zombies, Run! appista missionin ja joka toinen kerta ZR 5K:sta. Näin pääsen nauttimaan harjoittelu harjoittelusta ja myös tarinasta. Tätä on varmaan turha sanoa, mutta rakastan Zombies Run!ia ihan älyttömästi. Tuntuu hyvältä olla Runner 5, ja hahmot ovat tosi ihania ja uskottavia. On tosi kiva pitää itsestään huolta kun on tälläinen appi joka motivoi niin paljon. Ottaen vieläpä huomioon sen, että yleensä olen inhonnut liikuntaa, koska siitä tuli paha olo, se sattui ja oli ällöttävää olla hikinen. Tuntuu vain niin uskomattomalta huomata miten paljon on pelkkä hengittäminen ja hölkkäilyjen pituus on kehittynyt. Painon tippumisesta en välitä, koska lihakset painavat myös aika paljon, mutta jos onnistun kiinteytymään ja kaventumaan vähän fiksumpiin mittoihin, ei sekään ole pahaksi :). Harmi vain, etten tiedä ketään tuttavapiiristäni, jolla olis tämä appi ja olisi yhtä innoissaan siitä. Olisi niin hauskaa, jos olisi joku jonka kanssa jutella missioneista ja hahmoista. Mieheke totesi, että kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, mutta hän ei voi polviensa kanssa millekkään hölkkälenkille lähteä.

Hanayo, sinua varten aion yrittää!
Ylipäätään olen släkkäillyt love liven eventtien kanssa viimeisen Maki eventin jälkeen. Honokasta sain juuri ja juuri napatuksi yhden kortin ja Umi eventin kanssa en edes jaksanut vaivautua (kuulemma korttikin oli aika heikko, joten en jäänyt juurikaan mistään paitsi), koska desync ongelmat ottivat päähän. Minun piti tehdä 10+1 nosto tämän Umi eventin jälkeen, mutta huomasin, että seuraavaksi olisi Riisi Jumalatar eventti, eli Hanayo. Hanayo eventtiin aion ehdottomasti panostaa, joko tier yhteen tai kahteen. Synkki ongelmatkin tuntuivat helpottavan tämän Umi eventin päätyttyä tai sitten vain kuvittelen niin. Sen sijaan, etten saanut edes sitä yhtä kopiota Umista, peli päätti selkeästi lohduttaa (jos siis oikeasti olisin halunnut sen Umin) ja laittoi minut tuhlaamaan 10k friend pointseja, että saisin sen uuden N kortin ja antoi sen sijaan varmaan viisi R Umia peräkkäin! Kivaahan olisi ollut jos minulla ei olisi ollut niitä kaikkia R kortteja jo valmiiksi. Varsinkin kun Snow Halation setistä vieläkin puuttuu aika monta korttia.

Zeron mukana tulevat jutut
Preorderasin tämän Snake figuurin miehekkeelleni salaa, hihi :D. Mieheke on ollut MGS fani niin kauan kuin muistan ja myönnämpä itsekin, että kyllä ovat kivoja pelejä. Hitsit kun se Quietin hyminä on pyörinyt päässä varmaan kolme päivää peräkkäin. Kiva korvamato. Quietia voisi olla kiva cossata, jos olisi vähän paremmassa kunnossa. Tosin sukkisalkkari alaosa on vähän.. No hmm. Tänään itseasiassa pitäisi figu hakea postista, hihi. Siitä pistän varmaan erikseen kuvia seuraavaan postaukseen.
Preorderasin myös Project Zero 5: Maiden of Black Waterin gamestopista. Kivaa, että niinkin läheltä saa sitten julkaisupäivänä käydä omansa hakemassa. Siinä onkin sitten pelattavaa. Ja koska LE niin siinä tuleekin kivoja juttuja mukana. Ja vaikka on LE, niin ei se kyllä juurikaan enempää maksa kun normi pelitkään, Jei!


Kävimpä myös katsomassa pikkusiskon kanssa Inside Out leffan ja vaikka oli tosi kiva ja hauska, niin sai monessa kohtaa kyllä pidätellä kyyneleitäkin ;_;. Tämän hankin kyllä varmasti omaksi kun ilmestyy. Hyvin pystyi samaistumaan Rileyhin, koska itsellänikin oli samassa iässä muutto edessä (muutenkin tuli muutettua tosi useasti lapsena) ja tuntui että muutuin iloisesta höhelöstä lapsesta synkäksi ja kuoreeni sulkeutuvaksi. Leffa pisti tosi monia mietteitä pyörimään päähän ja pohtimaan omia fiiliksiäni miten erilaiseksi ne ovat lapsuuden yksinkertaisuudesta muuttuneet monimutkaisemmiksi. Jännittävää. Lempparihahmojani olivat Ilo, Pelko ja Inho. Inho ja Ilo varsinkin :D. Löytyi myös tälläinen mielenkiintoinen artikkeli elokuvasta, mutta se hieman paljastaa myös elokuvasta juttuja http://nyt.fi/a1305981598279   että ihan omalla vastuulla.

12 kommenttia:

  1. Jee, mahtavaa, että cossaat Riniä! Katselin Love Live animen kesälomalla ja omaksi lempparitytöksi nousi juurikin Rin ^^ Tuo asu on myös ihan mahtava valinta! Pidän peukkuja, että saisit lipun Yukiin!

    Mukavaa, että muutkin ovat menneet katsomaan Inside Outin, kun kyseessä kumminkin on varmaan yksi vuoden parhaimmista leffoista. Mullakin oli leffan aikana vaikeuksia pidätellä kyyneleitä. Yleensä laitan vedenkestävää ripsaria silmiin, jos tiedän leffan surulliseksi, mutta tämän leffan koskettavuus tuli kyllä ihan puun takaa, enkä ollut yhtään osannut valmistautua! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toivotaan ettei se lipun hankinta ole sellainen verilöyly :D! Yukicon kuitenkin on minusta ihan kiva con ja nyt kun se järjestetään uudessa paikassa niin on helppo körötellä suoraan junalla sinne.

      Inside Out oli ehdottomasti paljon tunteikkaampi kuin ajattelin. Eka luulin, että se olisi perinteinen hupikuva, mutta sitten siitä paljastui paljon muutakin. Väh niin surullinen ;_;

      Poista
  2. Hehe määki tota love livee alkanut pelaa kun näin sun siellä conis pelaavan :3 en kyl oo saanu ku huonoi korttei siin.. viel paljon pelaamista vaatii..
    Iik project zero, pelkäsin sitä kolmostaki pelata :_D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hienoo! Pistäppä mulle sun ID niin lisään sut kaveriksi :D Olettaen tietenkin, että pelaat enkku versiota.

      Kolmonen oli ihan kamalan pelottava.. Mielestäni pelottavin kaikista. Mitä vitosen playtroughtin katsoin, se ei ole kyllä yhtä pelottava, mutta kiva tunnelma siinäkin.

      Poista
  3. Voin myöntää että itseltä löytyy Zombies run 5k, mutta tasan kerran olen käyttänyt kun siinä juostiin liian vähän aluksi.. ja koska mieheke valitti kun minulla oli kuulokkeet päässä ja en kuullut mitään mitä hän yritti sanoa juoksulenkillä :D varmasti toimii paremmin jos käy yksin. Nettisivulla oli kyllä kiva seurata miten eteni ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoo, Kis! haha, joo kieltämättä vaikeaa seurustella toisen kanssa kun on kuulokkeet päässä. Ja olen ihan samaa mieltä, että tuo alku on oikeasti kyllä tosiaan ihan alottelijoille, sellaisille joiden pitää alkaa vasta rakentaa jonkinmoista kuntoa. Kuitenkin haluan itse kuulla kaiken ylimääräisen, joten en ala skippaamaankaan. Mutta tein itse niin, että juoksin sekä kävelykohdat että itse juoksu kohdat kun ensimmäiset 15 sekunnin juoksut oli ehdottomasti liian vähän :D

      Poista
  4. Oh gosh, I can't wait for Project Zero to be translated @o@ I played Zero #4 entirely in Japanese with just a translation patch for the text...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. yey, another PZ fan <3 I love the series. I didin't have modded wii so I never played 4, but watched playtrought from youtube :D. 4 is so much different, as it's look like western style atleast for me. Maybe I should have summary of my text in english at the end, I feel so rude to talk just only in finnish when I know theres people who cant understand :o

      Poista
  5. Oi vitsi en malta odottaa, et pääsen näkemään sun Rin cosplayn!! Siitä tulee varmaan niin söpö! <3
    Hitsi täytyy varmaan käydä kattomassa toi Inside out kun sitä on nyt niin moni kehunu maasta taivaaseen. Mulla on ollu otenki tosi epäröivät ennakko-odotukset siitä niin se on sitte jääny kattomatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että cossi onnistuu :)! Olen tosi innoissani siitä!
      Yllättävän hyvin Inside Out sopi vanhemmallekkin porukalle. Se mitä pienemmät lapset siitä ymmärtään on selkeästi vain pinta raapaisu ja löytyy aiheesta enemmänkin pohdinnan aihetta ainakin minun mielestäni :D

      Poista
  6. Oi hienoa, halloweenpippalot! Otapa sitten kuvia niistä ja laita blogiinkin~ Rakastan halloweenia ja halloween-teemaisia juttuja yli kaiken. ^^

    Zombies Run kuulostaa tosi kivalta ja olen pohtinut jos itsekin alkaisin kokeilla tuota sovellusta. Luin siitä jo joskus ajat sitten ja se on aina kummitellut mielen perukoilla, mutta en ole saanut aikaiseksi tutustua siihen. En tosin ole kyllä mikään hölkkäihminen mutta tuo helpompi versio voisi olla sitten hyvä aloittelijalle. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan saanko aikaiseksi kirjoitella blogiin pippaloista :D. Ajattelin ainakin videokuvailla ihan vain huviksi. En olekaan ennen mitään vastaavaa järkännyt, hui, mutta onneksi mieheke, veli ja veljen tyttöystävä ovat mukana hommassa.

      Kannattaa ainakin kokeilla :)! Ensimmäinen missioni 5K ja ZR:ssä ovat samoja, joten pelkästään ilmaisversion ekaa missionia voi kokeilla, että olisiko se kiva juttu. Jos kiinnostaa niin 5K:ta vain sitten perään vain, sillä ainakin saa kivasti sitten kuntoa nosteltua :). Olisi ollut itsellekin hyvä, jos olisin huomannut 5K appin eka xD. Olisi varmaan ollut vähän vähemmän tuskainen alku xD. (Kiva huomata, muuten että olet taas täällä netin puolella!)

      Poista