maanantai 4. toukokuuta 2015

Vappu tuli ja meni

(tämä on sillisalaattipostaus!)
Oliko teillä mukava vappu? Meille tuli kaverit käymään Porista jo torstaina ja pidettiin hauskaa koko viikonloppu. Sunnuntaina sitten olikin melkein tippasilmässä kun pitojen täytyi lopulta loppua ;_;.

Ennen vappua oltiin miehekkeen kanssa eräänä iltana äidilläni hengailemassa ja kun oltiin lähdössä, isovelipuoleni kysyi, että hei meillä olisi tuolla vitriinikaappi, että haluatteko sen lainaksi koska muuten se olisi mennyt kellariin. Kysyttiin tietysti, että kuinka kauaksi lainaksi ja meille kerrottiin että nyt ainakin kahdeksi vuodeksi, että katsoo sitten myöhemmin jos ne onnistuisi muuttamaan isompaan kämppään jonne se mahtuisi. Kuulosti hyvältä. Siinä ajassa saisi sitten vaikka myös hankittua oman sitten jos olisi tarve. Saatiin kaappi seuraavana päivänä. Ohjeita kaapin kokoamiseen ei ollut, mutta kyllä tuo sitten saatiin kasaan. Vanhoista kaapeista sai lisää tilaa kirjoille ja tuohon yhteen nyt sitten kaikki BJD:t.


Kokonainen yksi kolo ihan tyhjä. En oikein keksinyt mitä sinne laittaisin ^^'. Kaapitkin ovat toistaiseksi tyhjiä, mutta ajattelin laittaa sinne softikset ja muut jotka eivät kangaskaappiin mahdu. Hirveästi nukkehuonekaluja ei minulla ole, mutta kyllä noista ihan kivoja pieniä koloja tuli. Pikkuisilla ylhäällä käsin nikkaroitu sohva ja geishapaketti suorittaa pöydän virkaa. Isot Soomin naiset pääsivät lasitetulle puolelle. Eivätpä ainakaan tipu tai pölyynny niin kamalasti. Toisilla SD:illä on myös omat teekutsut ja MSD:illä alhalla hieman pieni divaani ja pöytä joka oikeasti on korulaatikko.


Ompas huonolaatuisia kuvia tullut räpsittyä.. Mutta eiköhän noista sen perusidean saa.


Postista tuli myös karvat seuraavaan Elin cossiini. Aion siis heittää seifukun päälle Hypeconiin ja elin korvat ja hännän. Sellainen suth kasuaali helppo cossi jossa voi pyöriä ympäriinsä.

Kasumi ja Phase 4 kannessa, äwww :3
 Tilasin myös puolenkuunpeleistä Dead or alive 5: Last Roudin. Minulla oli vain Dead or alive 5, mutta koska paljon uutta lisäsisältöä päätin hankkia tämän Last Roundin. Olin jättänyt DoA5 ultimaten välistä silloin aikoinaan. Dead or alivethan ovat siis tappelupelejä näin perusinfona. Tappelupelit ovat minusta ihan kivoja ja ensimmäisen kerran Dead or Alive 3:sta kokeillessani ihastuin sarjaan. Sitä ennen oli tullut pelailtua Mortal Kombattia ja segalla joskus aikoinaan Fighting Vipersia. Doassa viehätti hahmot ja aloittelijaystävällisyys. Tuntuu, että monissa tappelupeleissä pitää tietää ja osata paljon comboja että niihin edes pääsee sisälle. Doan taisteluliikkeet myös ovat mielestäni mukavan meneviä ja virtaavia. Doaahan on kovasti arvosteltu naishenkilöinen rintavuudesta, mutta itse en näe juurikaan mitään eroa muihin tappelupeleihin siinä suhteessa. Doa 3:een tutustuessani ei tosiaankaan ollut mielessä, että "Oho, kato tissit!". En nähnyt peliä mitenkään yliseksuaalisena. Ainoastaan ehkä Helenan storymoden viimeinen video oli selkeästi fansaabisua, mutta ei kai siinä mitään jos nainen tykkää uida delfiinien kanssa.

Niin hyvä kännykkäkuva ^^ Marie ja Momiji feat funny hair
 Doa Ultimaten (ei siis Doa 5 Ultimaten) kohdalla ehkä heräsi sellainen selkeä fansaabisu aspektin huomaus, kun lukemattomien pukujen seurassa oli myös uikkareita. Nämä seikat eivät ikinä kyllä ole estäneet minua nauttimasta pelistä, ja hankimpa silloin aikoinani Doa xtreme beachvolleyball pelitkin, jotka siis nimensä mukaisesti ovat näin tiivistettynä Doa tytyt pelaamassa lentopalloa ja muita minipelejä. Toki ymmärrän japskien tirkistelytarpeen ja koko pelihän antaa siihen mahdollisuuden, mutta itse nautin lähinnä haaveilusta, että oispa tuollaisia bikineitä/uikkareita tosielämässäkin, pitäisin noista niin kovasti! Koska ihan kuin simssissäkin, tykkään pukea hahmoja. Doa vitosessa tämä fansaabisu on mielestäni ponnahtanut ihan uuteen ulottuvuuteen ja sen kyllä pelissä huomaakin. Toisaalta, jos siihen ei halua keskittyä, että tyttöjen tissien pomppimista voi säätää tai että siellä taas on niitä bikiniasuja, niin peliä voi kyllä ihan pelata vain pelaamisen halusta. Eniten ehkä harmittaa kuitenkin se, että kun tässä on järjestetty jo muutama puvun ideointi kilpailu (siskon kanssa osallistuttiin siihen Halloween aiheiseen muuten!), niin yleensä sieltä on niitä karseimpia voittanut, eli niitä joissa eniten näkyy tissit ja perse. Syytän tästä suoraan japanilaista fanikantaa, koska siellä äänestäjiä on ehdottomasti eniten.

Tästä Halloweenkisan voittajasta tosin tykkään kovasti. Äänestinkin tätä ^^ Kuvassa Nyotengu
 Ylipäätään Doa on mielestäni hyvin tehty peli. Fanservicestä voi nauttia, mutta ei ole pakko, eikä sitä mielestäni tungeta pakosta silmille. Pukujakin tätänykyään on moneen makuun. Tykkään Doan hahmoista, tarinoista ja pelityylistä, joten se on minulle "se" tappelupeli. Lempparihahmot btw ovat Kasumi, Hitomi, Ryu, Marie, Ayane ja Momiji (koska ninjat on jees?). Olen toki kokeillut Soul Calibureita, joita hyllyssä on pari kipaletta ja Tekkeneitä, mutta kummatkaan sarjat eivät ole herättäneet juurikaan mitään tunteita (eikun ompas. Soul Calibur hirveää ragea kaikenmaailman typeristä jutuista). En oikeen tykkää tappalupeleissä siitä, että siinä voi tehdä oman hahmon. Varsinkin Soul Caliburissa tämä toiminto on lähinnä turha, sillä tappelutyyli valitaan valmiin hahmon tyyleistä (se kun valkkaat jonkun mieshahmon pelityylin naishahmollesi.. argh, ne mies elkeet!) ja yleensä hahmollensa ei voi pukea mitä haluaa koska "huonot statsit!". En myöskään tykkää tappelupelistä omien vaatteiden ja kokonaisuuksien kasaamismahdollisuuksista (Virtua Fighter esim.), sillä mielestäni osa hahmoja on myös niiden vaatekokonaisuudet. Esimerkiksi Kasumin selkeä tavaramerkkivaate on se sininen puku, joka on pysynyt pelistä toiseen. Mielestäni hahmojen persoonien tyyliset vaatteet ovat osa hahmoa eikä minusta hirveän hauskaa ole nähdä esimerkiksi tyttömäistä ja kilttiä hahmoa missään kiiltävissä mustissa domina haalareissa varsinkaan kun hahmo ei missään nimessä sellaista ikipäivänä pitäisi. Harvemmin myös tykkään vierailevista hahmoista. Esimerkkinä Soul Calibureiden Star wars, Assassins Creed ja muut vierailevattähdet. Miksi nämä hahmot ovat tälläisessä ulottuvuudessa herää ensiksikin kysymys? Miksi nämä tappelisivat joistakin super miekoista kun toisella on ties mitä härpäkkeita ja toisilla lasermiekat? Ja Doa 5:n Virtua Fighter virailijat, sepä vasta oma luku kerrakseen. Hommahan olisi voinut olla ihan hauskakin, jollei Virtua Fighter hahmot nyt ylipäätäänkin olisi niin kankeita palikoita vanhentuneine enkkudubbeineen. Dubeillehan ei varmaan voi juurikaan mitään (ei voitu äänittää uudelleen?), kun edellisestä pelistäkin on vaikka kuinka kauan aikaa. Harmittaa vain, että vaikka Virtua Fighter hahmot voi valkata Doassa niin, etteivät ne valikoidu random nappulaa painaessa, ei niitä voi kokonaan pelistä ottaa pois päältä. En halua pelata millään miestenhakkaaja Sarahilla vain siksi, että saan pelin acheja suoritetuksi, möh :(. Virtua Fighteria kerkesin pelata pari päivää ja palautin sen sen jälkeen kauppaan. Never again. Toivottavasti tätä vierailija virhettä ei toisteta tuleviin Doa peleihin. Periaatteessahan myös Momiji ja Rachel ovat vierailijoita, mutta mielestäni näiden kahden tapauksessa homma on erilainen, sillä molemmat tytyt ovat Ninja Gaiden pelisarjasta jonka päähahmo on Doan Ryu.

Pelasin siis Doa 5:sta saapumispäivästä lähtien viikonloppuna. Koska en omista xbox1:sta niin hommasin pelin pleikka neloselle. Mikä moka. Nimittäin ohjaimen kannalta. En tiedä pidänkö ohjainta jotenkin väärin, onko se omille käsille liian suuri vai mitä, mutta onnistuin hankkimaan itselleni keskarin nivelen kohdalle hienon hankauman ja nyt sormen kohta on tuntunut puutuneelta ja kihelmöivältä monta päivää xD. Tein sen taas. Pitänee siis hankkia joko keskariin pelisormikas tai hankkia itse ohjaimeen lisättäviä pehmopaikkoja. En juurikaan ikinä ole pitänyt pleikkarin ohjaimista, sillä ne eivät vain omaan käteen istu. Xbox 360 ohjaiment taas sopivat minun käteeni parhaiten ja siinä käsien asentokin ja ote on ihan erilainen kuin pleikka nelosen ohjaimessa. Yksi valituksen aihe pleikan ohjaimissa on aina liian lyhyt latauspiuha. En minä nyt pleikkaa huvikseni aio pitää päällä ellen pelaa. Ja kun pelaan, en halua olla metrin päässä yli 40'' telkusta. Ei näin. Piti siis hommata pitempi piuha. En ylipäätään ymmärrä muutenkaan pleikkarien johtojen pituuksia. Jo pelikka ykkösen aikaan ongelmaa oli, kun halusi pelata. En halua nököttää ihan naama kiinni telkussa ja tykkään pitää konsolini hyllyssä enkä lattialla. Tälläsiä "worldfirstproblemseja" :D.


Nyt kannattaa myös Love Live! School Idol Festival peliä pelaavien hakea ilmainen UR Nozomi. Tbh, kun "come fly with me" äänestyksen voittajaksi valikoitui Nozomi, tiesin TASAN millainen kortti sieltä tulisi. Tiesin, että siellä olisi pelikortit tissien välissä ja niinhän se olikin. En ylipäätään tykkää suurimmasta osasta Nozomi korteista, sillä ne keskittyvät yleensä tissivaon näyttämiseen (luulisi että pystyisin tähän suhtautumaan neutraalisti Doan jälkeen, mutta ei xD). Parhaita Nozo kortteja ovat ne, missä tisseihin ei keskitytä. Kuten se yhden tulevan eventin talvitakkinen Nozo. Ja huvipuisto Nozo. Jaksan myös nurista UR Nozosta, koska se on Cool kortti. Ai miksikö?


Eli ples! Säästin love gemejäni kahden eventin ajan ja nyt sitten nostin taas kortteja. Edellisellä kerralla oli tullu cool Eli. Nyt tuli TAAS cool Eli. Smile tiimini kärsii, miksei peli voi antaa siihen kortteja D:. Ja nyt vielä se UR Nozomi. Haluan Smile kortteja, en Cool kortteja! Jaksan purnata Elistä senkin takia, että tyttö on Top Muse listallani nro 8. Ainostaan koen Umin vielä vähemmän kiinnostavaksi hahmoksi (nro 9). Olisin niin iloinen jos peli antaisi Makeja, Nicoja ja vaikka Kayocchineja ja Rinejä! Honkers ja Kotorikin kelpaisivat hyvin! Mutta tunnetusti RNG:ni tässä pelissä on onneton x). Periaattessa turha kai valittaa kun pelaa F2P?

Jaksoin viimeisimmässä eventissä hankkia sen idolisoidun Hanayon (sekin tosin oli sellainen, että vasta puolessa välissä eventiä päätin hankkia sen xD Ei hyvä!). Seuraavat eventit voikin ottaa rennosti. Seuraavan kerran tier kahteen olen tähtäämässä vasta Kotori ja Nico eventeissä. Harmi myös, että Nico ja Maki eventit ovat peräkkäin. Miten sitä jaksaa pelata? 


8 kommenttia:

 1. Oih onpa ihana tuo vitriinikaappi! ♥

  Pitäisi testata jotain DOA peliä~ Tekkeneitä ja Soul Calibureita on ollut hauska rämpyttää ja muutenkin tykkään taistelupeleistä, niin kumma ettei ole tullut aiemmin pelattua mitään DOA-peliä ^^; Meillä on kyllä kieltämättä ollut Sargin kanssa hauskaa kun on tehty Soul Caliburiin näköisversioita omista hahmoista ja pistetty ne taistelemaan vastakkain XD

  Toi on muuten ihan totta pleikkarin piuhoista, en ymmärrä miksi niiden pitää olla niin lyhyitä... Kai ne olettaa että sen "akun" kesto riittää, mutta jos paljon innostuu pelaamaan esim. lomien aikana niin ei kyllä riitä X'D Silmät menee jos pitää toljottaa telkkaria liian läheltä...

  Nyyyh Nozomi miun lemppari, miksi siitä tehdään aina tuollaisia tissikortteja ;___; Mutta kiitos kuitenkin tiedosta, että tämmöinen eventti on meneillään! Täytyykin nyt sitten kirjautua peliin joka päivä, jotta edes jonkun UR Nozomin saisi kun en ole jaksanut pelailla niin paljoa että sellaisia olisi eventeistä yleensä saanut XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kylläpä kuulostaa tuo minun blogimerkintä hirveeltä valitukselta kun näin uudestaan luki ^^' Oh lol.
   Doa peleistä voisin suositella 3 ja 5:sta. Ne ovat ainakin omat lempparit :). Haha, joo itselläkin tullut tehtyä oma hahmo Soul Caliburiin, mutta ei sitten sillä varustuksella pärjännyt haastavimmissa paikoissa xD.
   Luulisi että jo tähän mennessä olisivat ymmärtäneet laittaa pitemmät piuhat pleikan mukaan :D. Ei meinannut onnistua pelaaminen kerrossängystä pleikka kakkosen aikaan xD! Hitsit!

   Ilmasia love gemejä, jei! Ehkä kun Nozo on ainut, jolla on isot bosat, niin sen takia sitten joutuu uhriksi kaikenmaailman tissijuttuihin ;_;

   Poista
 2. Onpas pätevänoloinen vitriinikaappi, kelpaisi tännekin! Nimimerkki Lundian hyllyssä hengaa nuket mangan ja kaiken muun tavaran seassa xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tosi iso ja vakaanoloinen kaappi :D Mutta oli se hiton painavakin, kun oltiin laitettu vain alaosa ja sitten siirrettiin sitä, niin huhhui! Itellä kanssa oli joku random hylly vain, ennen kun tuon sain. Siellä kanssa mangojen seassa istuksivat :D.

   Poista
 3. Hauska kuulla että teillä oli kiva vappu!
  Tuo vitriinikaappi on hieno ja nuket on oikein upeasti aseteltu esille. Pääsevät ihan oikeuksiinsa. Awww noita Teenieitä rivissä ylähyllyllä~ x3 <3

  Minun nuket vaan istuskelee kuka missäkin kaapinkulmalla... xD Välillä vaihtelen paikkoja ja osa on standeissa seisoskelemassa mutta kaipaisin jotain "pysyvämpää esilleasettelua" niille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluisin niiiin standeja varsinkin noille isommille nukeille. Satsina vaan hyvälaatuiset standit vissiin maksavatkin jonkin verran (pakkoko niitä vähintään on se kolme kerralla saada?). Toisaalta on hirveän ikävää, että kun nuo hyllyssä istuksii niin harvemmin vain extemporee käy nappaamassa syliin paijjattavaksi. Tässä tietsikkapöydällä hengaavat Lunatic Queen ja Hitomi, eli Koron. Niitä sitten saa laittaa ja leikkiä niillä.

   Poista
 4. I love your dolly display! ~ I like how you used the different sized shelves for different sized dollies ^^

  Also yay for DoA's designs, they're so sexy and awesome x333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I'm so glad that this vitrine has movable shelves :). It was so easy decide where I was gonna put wich doll x). And if I don't like this situation after few days, I can change it easily.

   Poista