torstai 25. joulukuuta 2014

Vielä kerkee!

Postaamaan siis joulukuvia ja tunnelmia. Eikös vasta Loppiaisena kuulukin joulukuusesta hankkiutua eroon? Voitin myös Puchi Puchi Popin Give Awayssa, ihana yllätys! Olen osallistunut kahteen Give Awayhin ja voittanut molemmissa. Voiko muka oikeasti olla niin hyvä tuuri? ;_; Arpaonni joskus edes suosii!

Tämä joulu on ollut hirveän erilainen kuin edelliset, lähinnä siksi, että nyt asun omassa kämpässä, enkä enää äidin luona. Vaikka osa joulusta vietettiin äidin luona, silti tuntui tosi kummalta tänään kirjoittaa tätä postausta, joulupäivänä siis. Yleensä siis jouluna olen vain palloillut ympäri kämppää, pelaillut ja jutellut ihmisten kanssa ja syönyt. Ja syönyt. Ja syönyt. PALJON SUKLAATA. Joka tapauksessa, eilen mentiin äidin luokse ja siellä pyörittiin ja syötiin, mutta kyllä se tuntuu erilaiselta viettää siellä viisi tuntia, kun ennen vain hengasi koko ajan. Tänään käytiin uudelleen syömässä, mutta jostain syystä minulla ei oikein ole tänä jouluna ollut kunnon joulufiiliksiä. Johtuu varmaan siitä, ettei naamalle ole koko ajan tyrkytetty joululauluja sun muita. Noh, uutta vuotta odotellessa.

Kuitenkin, sopivasti aaton aattona soi ovikello ja yllättäen posti toikin Pullipini näin nopeasti! Olin ihmeissäni, että miten nopeasti se saapui, varsinkin kun luvattu aika oli 2-6 viikkoa. Hui. Aion siis käydä läpi myöhemmin yleisesti fiilikseni pallerosta. Mutta näin ensiksi aion heitellä vähän random kuvia mitä olen tässä parina päivänä ottanut.


Tein Hitomille uutta vaatetta = Mekon ja hiuspannan.

Aave pitää vahtia

Öm, niin mitähän tähänkin sanoisin. Lapsuuden poni "Perhoponi" jonka päätin aaveen kanssa ottaa ulos kuvattavaksi
 Kokeilin myös vaihtaa nukeilleni peruukkeja. Auroralle ja Isaralle löytyi muutama mukava vaihtoehto.

    


 Ensimmäinen ylhäällä on Varianin peruukki. Olen sitä mieltä, että Isaralle sopisi tuon pituinen tukka ja tuo värikin kivasti. Oikea ylhäällä on Allerian nykyinen peruukki. Vasen alhaalla on random ylimääräinen jonka sain Isaran mukana anteeksipyyntönä myöhästyneelle postitukselle. Oikea alhaalla on Allerian vanha ja Auroran nykyinen peruukki. Tuosta punaisempi sävy ei oikein Isaralle sovi.


Vasemmalla ollut peruukki tuli Allerian mukana. Sitä ei ole juuri kukaan pitänyt sitten sen jälkeen kun Alleria sai peruukkinsa. Oikealla oleva on Auroran vanha peruukki. Se on tosi kauniin värinen ja ihana, mutta jotenkin tuntuu, että Aurora on kasvanut hahmona siitä vähän jo yli.


Tappelin, että jättäisinkö tämän blondin Auroran vai Isaran päähän ja Aurora voitti. Jostain syystä pidän tästä peruukista yhtäkkiä, vaikka olen ennenkin kokeillut sitä nukeilleni. Nyt ilmeisesti aika oli kypsä.


Myös Alleria ja Elizebeth saivat kokeilla peruukkeja. Tuo turkoosi vaaleansininen peruukki on vähän ehkä liian lapsellisen näköinen Allerialle kun miettii hahmoa. Ilman klipsejä tai yhden klipsin kanssa se saattaisi mennäkin. Elizebeth näyttää minusta hauskalta tuossa peruukissa, mutta siniset kulmakarvat piti peittää otsatukalla. Saatan harkita tätä vaihtoehtoa joskus. Kunnon vaihtareita kun molemmilla tytöillä toistensa paidat.

Faron ja Allerian romanttiset treffit takan äärellä.
Jouluvalojen laittoa




 Koska olen laiska, enkä jaksa isoa määrää kuvia laittaa toiseen järjestykseen, tulee tähän väliin se "Pullip kohtaus".


Kuten kerroinkin jo ylhäällä, postisetä toi minulle paketin odotettua aiemmin. Laatikosta kuoriutui Pullip Lunatic Queen.


Isoja kuvia, koska muutenvain. Paketissa monsteri. Ylipäätään laatikko oli pahvilaatikossa hyvin pakattuna eikä kolhuja ollut syntynyt. Violetti ulkopaketti näytti kauniilta ja sisäpuolikin oli ihanan värinen.



Sitten alkoi availu. Loppujen lopuksi kesti jonkin aikaa saada neiti ja tavarat pois laatikosta, kiinnikkeitä tuntui olevan hirveästi! Surullista oli, että osa jutuista oli liimattu taustaan kiinni, eikä niitä saanut siis siististi irti ilman että taustapahvi olisi revennyt.


Neiti ja kamat pihalla. Nuken kädet ja jalat oli suojattu muovein ja sukat olivat jo värjänneet jalkojen muoveja hieman. En halunnut ottaa riskiä että nuken jalat muuttuvat tulevaisuudessa violeteiksi, joten riisuin likalta vaatteet, hain valkoista kangasta ja neulan ja aloin ommella alusvaatetta.


Tein valkoisen paidan mustanpaidan sisälle ja valkoiset sukkahousut sukkien ja jalkojen väliin. En tiedä pitäisikö nuo sukat pestä muutamaan otteeseen, kun vaikuttavat olevan samaa verkkokangasta kuin pikkusiskoni nuken sukat jotka värjäsivät siskon nuken jalat violeteiksi. Onneksi ne sentään sai hartsita pestyä suhteellisen vaivattomasti pois.. Ensikerralla tietää paremmin. Yhteensä meni kaksi, kolme tuntia, että sain nuken kamoineen valmiiksi jos lasketaan laatikon avaushetkestä.


Nuken sormessa oli myös pieni ruhje, joka näyttäisi siltä, että sormi olisi jossain vaiheessa mahdollisesti katkeamassa. Kannattaako näin pienestä ilmoittaa myyjälle ja pyytää vaihtokättä? Varmaankin. En halua olla heti kohta ostamassa uutta kättä, jos sormi katkeaakin. Tai ainakin voi aina kysyä. Tuon kokoinen peukalo jos hukkuu jonnekin, niin sitäpä ei hirveän nopeasti löydä.

On se vaan söpö!
 Aion kirjoittaa ihan rehellisen mielipiteeni nukesta ja sen mukana tulleista vaatteista ja tavaroista. Ylipäätään meikki ja ilme on todella sievä. Erikoiset chipsit olivat varsinkin se, mikä oli yksi asia sulattamaan sydämeni tälle. Valitettavasti peruukki ei ollut yhtä ihana kokemus, sillä jo laatikossa siitä sojotti hiuksia sinne tänne ja osaa ei pääse korjaamaan kampauksen takia. Yritän tehdä jotain taikoja veden tai jonkin muun aineen kanssa.


Jatketaan asusteisiin. Nuken mukana tulivat korkokengät ja kruunu vaatteiden lisäksi. Kruunussa ei ole minulla mitään valittamista, mutta kengät olivat hiukan isot, mikä ei haittaa lainkaan, koska lisäsin nukelle ne sukkahousut, joten istuvuus on täydellinen. Paita ylipäätään on sievä ja herttakuningattaren korttiteemasta pidän. Laatua voin verrata vain monstereihin ja yhteen Azoneen, eikä heti ensimmäiseksi sojottanut langanpätkä paidasta nostattanut laadun tunnetta. Hieman kismittää myös vähän liian isoina olleet hameet. Sekä siis hame, päälihame että vannehame ovat vyötäröltä isot. Ymmärtäisin, jos nukke olisi pidempi, että nämä laskeutuisivat lanteille, mutta vannehame ei millään pituutensa vuoksi voi olla niin alhaalla. Isoin miinus nukessa mielestäni on juuri vannehame. Luin kirjoituksia siitä, miten omistajilla on rusetteja irronnut ja olen samaa mieltä laadusta. Rusetteja ei irronnut yhtään, mutta heti yksi kohta vannehameesta meni rikki kun olin sitä pukemassa. Liima tietysti auttaa, mutta kiinnityssysteemi (hakanen kiinni oudosti ommeltuun langanpätkään) oli turhan säätämistä. Lisäksi hameeseen on laitettu ketjut ja rusetit epäloogisesti hieman vinoon toisistaan toispuoleisesti toisin kuin ilmeisesti kuuluisi firmakuvista päätellen. Pieni vika, mutta minusta laadun takia mainittava.

Imma kawaii bitches. Hyi blogger, kuvan laatu D:
 Ylipäätään nukke on kaunis ja ihana, mutta en siltikään ole oikein varma laatu/hintasuhteesta verrattuna esimerkiksi Azonen pureneemoon tai monsteriin. Monsterissa voin olettaa että 20-40e nukke pystyy toimittamaan hommansa leluna. Olen toki nähnyt kidutetun näköisiä monstereita, mutta omassa väännössäni en ole onnistunut rikkomaan mitään vaikka vaatteita usein vaihtelenkin. Monstereilla toki on omat tukka liima ongelmansa ja asut välillä ommeltu miten sattuu ja maalit joskus hassusti, MUTTA ylipäätään monsterit joita olen ostellut, ovat olleet sen 20-40 euron väärti (tarkkailen laatua kovasti kaupassa leluhyllyn edessä :DD). Azonen pureneemoissa taas yllätti laatu ja panostus erittäin positiivisesti. Materiaali tuntuu mukavalta käsissä, vaatteissa on upeita yksityiskohtia ja ne on hyvin ommeltuja. Azone siis on nostanut vaatimukseni nuken laadusta ja vaatteista korkealle. Entäs sitten tämän yhden Pullipin perusteella tehty havainto? En edes muista mitä maksoin tästä kokonaisuudessa posteineen, mutta se oli 120-130 euron luokkaa. Mielipiteeni siitä? Sanotaanko, että laatu/hintasuhde ei ole ihan kohdillaan minun mielestäni. Hinnasta voisi tiputtaa mielestäni sen 20 euroa jotta suhdanne olisi enemmän kohdillaan. Nuken vaatteissa on ihania yksityiskohtia, eikä se selkeästi ole mitään monster high tasoa, mutta silti voisin sanoa, etteivät nämä nyt hirveän laadukkailta vaikuta. Tiedän, että tämä nukke on enimmäkseen tarkoitettu vitriinikäyttöön, eikä koko aikaiselle hipeltämiselle, mutta jo yhden vaatevaihtokerran, niin että saa käsistä muovit pois ja jo silloin paidasta irvistää naru? Olen silti onnellinen, että hommasin tämän nuken sillä se on kuvauksellinen ja valloittava ilmestys.

Sitten vielä loppuun vähän kuvia. Vein Auroran ulos kun satoi lunta hurjasti! Sitä ei kuvista tosin oikein huomaa :D.




Olin ihan suhteellisen kilttityttö ja sain joululahjaksi mm. pari kirjaa ja söpöläisiä:

Amiibo Peach ja huva tarkennus
Amiibo Pikachun ja muumipeikko lautasen ja mukin. Värit on ihanat!

Pullip otuksen ja Katy Perryn hajuvettä. Such Royal. Very smell.
Ai juu, en ole vielä keksinyt painajaiskuningattarelleni, eli tälle Pullipille edes nimeä :). Odotan kunnes löydän kohdalle sopivan.


Otin jouluna Hitomin mukaan tapaamaan siskon nukkeja.. öö.. Unohdin kokonaan tämän Alisan nimen.. Oliko sillä jotain erikoista nimeä? o_o'' Noh Yuuria ja tätä Hitomin bestistä jonka nimeä en muista (ehkä se oli vain Alisa.. vai joku muu..?). Yuuri parka näyttää syrjityltä. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kuitenkin!

Off with their heads!
Ensikerralla kirjoittelen projekteista mitä on tullut vastaan, kuten Tiny Tina cossin etenemisestä ja eräästä pokémon lotista.

4 kommenttia:

  1. Heh, Pullipeille ei ole saatavissa vaihtokäsiä. Hauskaa kuitenkin että sait ensimmäisen Pullippisi ennen joulua.
    Tuo mitä huomioit niiden laadusta on niin totta! Luulen että firmakin tietää, että useimmat Pullipit kustomoidaan ja ne saavat vähintään uudet vaatteet, niin eivät vaivaudu oikein panostamaan stock-laatuun. Vaatteista voisin sanoa että perusvaatteet ovat järjestään laadukkaampia kuin nämä fantsuhärpäkkeet. NIistä osa voi olla sellaisia joita ei voi kerran riisuttuaan pukea enää takaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaista vähän minäkin olen kuulut, että joitain osia ei saa mitenkään fiksusti välttämättä enää takaisin jos sen on irroittanut. Tuo laatu juttu hieman ehkä vähän mutristaa suuta, mutta ainakin tiedän jatkossa, että hommailen sitten vaikka MIO kitin jos vielä enemmän näitä palleroisia haluan :). Harmi ettei näille itsessään ole ostettavissa eri käsiä. En kuitenkaan haluaisi alkaa heti obitsuttamaan, tuntuu, että siinä menisi rahaa hukkaan kun on kuitenkin toimiva kroppa. Mutta oikeesti, nuo kropan jalat ovat kyllä niin anorektiset tikut kuin olen kuullut puhuttavan :D Onneksi sukkikset vähän lisäävät ulottuvuutta.

      Poista
  2. Vähänkö söpö tuo mekko ja panta mitkä teit Hitomille <3 Nukke harrastuksen myötä on vähän alkanut harmittamaan, että valitsin koulussa aikoinaan aina veiston kässän sijaan (mukavan miesopen takiaköhköh). Hyvä kun osaan edes napin ommella kiinni, joten itse en osaa oikein nukeilleni vaatteita tehdä :')

    Aloitin itse nukkeilun Azoneilla, joten en oikein ole tajunnut näköjään arvostaa niiden laatua vaatteissa. Luulisi oikeasti että, jos nukesta maksaa yli 100 euroa, niin vaatteet olisi tehty kunnolla o_o
    Mutta onhan tuo söpö! Rakastan tuota hiustenväriä ja silmiä ja asukin on komia <3 Onnea uudesta perheenjäsenestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiituksia! Oma ompelu on aikalailla itse opittua, emme oikein ikinä kässän maikan kanssa tulleet juttuun, kun halusin ajatella vähän luovemmin, mutta piti niin kauhean kaavan kankeasti tehdä ja suunnitella kaikki :DD.

      Tykkään tarkastella asioita tarkkaan ja tutkia niitä, että voin sanoa haluaisinko suositella juttua tai asiaa muille. Tässä asiassa minä olen vähän kahden vaiheilla. Lumoavan ihana nukke, mutta hintalaatu suhdanteensa takia, en välttämättä tätä niin kovasti suosittelisi. Toisaalta kuten Turre sanoi ylempänä, normivaatteiset tapaukset voisivat olla enemmän hinnalta ja laadulta enemmän kohdikkain. Onneksi kuitenkin on tosi monia erilaisia nukkeja eikä tarvitse vain yhden tyyppiseen tyytyä. Kaikissa on omat vahvuutensa ja heikkoutensa ja ominaisuuksia mistä pitää.

      Poista