keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Doll wishlist

Safir haastoi minut tähän memeen joka onkin jo pyörinyt monissa blogeissa. Ensin ajattelin, että teen sen ihan tekstin mukaisesti, mutta sitten ajattelin, että teempä sen mielummin niin, että mitä kaikkea nukkeihin liittyvää haluaisin, koska itse nukkehaaveita ei minulla ihan älyttömästi ole tällä hetkellä :).

Aloitetaan isoimmasta pienimpään. Ihka ensimmäisenä nukke jonka kanssa olen trapetsitaiteillut eitä ja juuta monenmoista vuotta.

FOC Yeru The Soul - Peak's Woods
Eli Yeru The Soul. Tämän nuken oli kauan sitten tarkoitus oikeasti saapua ensimmäisen viiden nuken jälkeen. Tämä oli se neiti merenneito, Varianin rakastettu mustilla hiuksilla hyvin hyvin kauan. Ylipäätään Peak´s Woodsin nukkejen meikit ja kasvot ovat minusta tosi ihania. Tästä nukesta jaksan aika ajoin haaveilla, mutta saa nähdä jääkö ikuisesti haaveeksi vaikka monta vuotta toivomuslistalla onkin ollut.

[AUG] Serin & Rico - The Little Mermaid - Dollsoom
Soomin Rico on yksi niistä nukeista joihin ihastuin ensi silmäyksellä. Sehän julkaistiin vasta muutama kuukausi sitten, ja nyt on niitä alkanut jo omistajilleen saapuilla. Raksutan merenneitoja ja Ricossa koko potti oli jotenkin täydellinen. Vaikka kuvan värit ovatkin vähän onnettomat kiitos bloggerin taasen, silti tykkään hirveästi tuosta kuvassa näkyvästä turkoosista peruukista ja oranssista pyrstöstä. Olin juuri ennen tämän julkaisujaksoa ostanut Soomin Lilidin, eli Linneani, joten rahaa ei yksinkertaisesti ollut yhtään tähän. Jäin nuolemaan näppejäni ja ikuisesti kaiholla muistamaan tätä pientä merenneitoa, jonka olisin niin kovasti halunnut u_u. Ja tietysti kiroamaan Soomia, että pistivät tälläisen ihanuuden heti perään. Olen tosin melkein kaikki Soomilaiseni ostanut second handina, joten varmasti on mahdollista löytää myös Rico ehkä sitten joskus, vaikkei ehkä haluamallani setillä. Aika näyttää tuleeko tätä ikinä tänne talouteen.

Sitten siirrytäänkin hartsisista toisenlaisiin materiaaleihin.


Pullip Lunatic Queen - Groove

Pullipit alkoivat tosissaan lumoamaan minua harrastukseen vasta tämän vuoden puolella. Olin ollut tietoinen näistä hyvinkin kauan, mutta jotenkin vasta myöhemmin ne iskivät salakavalasti. Tutkin ja etsin erilaisia Pullipeja ja että olisiko niistä mikään minua varten. Sitten löytyi Lunatic Queen joka oli kaikinpuolin täydellinen. Ihana asukokonaisuus, punainen tukka, sydän silmät jne. Tämä ei oikeastaan enää kuuluisi Doll Wishlistiin, koska tilasin tämän itselleni joululahjaksi jonkin aikaa sitten :D. Saa tosin nähdä kerkeekö jouluruuhkien takia vielä tämän vuoden puolella.

Ja viimeisenä nukkena löytyy supersöpögraalinmalja.

Kinoko Juice Chiika - Azone
 Tätä Chiikaa olen kuolaillut ikuisuuksiin. Tässä nukessa on kaikkea mistä pidän; suloisen väriset silmät, ihana tukka, söpöt vaatteet ja yleisilme. Näitä tapaa netissä aina silloin tällöin, mutta hinnat ovat niin suolaiset että olen joutunut jättämään väliin. En ole valmis maksamaan tästä tällä taloustilanteella kolmin, nelinkertaisia hintoja u_u. Metsästys kuitenkin jatkuu kaikesta huolimatta, jos joku ei olisi niin ahne ja laittaisi niin suurella hinnalla.


Sitten le oheiskrääsä mitä olen toivonut. Standien lisäksi toivon lähinnä silmiä ja vaatteita ja ehkä peruukkejakin nukeilleni. Peruukkeja en ole sen kummemmin laittanut ylös, mutta muita vähän olen.Mako eyes
Näitä ihania silmäpareja olen kuolaillut Makolta. Yhdessä vaiheessa melkein kerkesin jo pistää tilauksen tulille, mutta juuri silloin Mako oli pienellä tauolla. Tarvitsisin silmät varsinkin Linnealle, Elizelle, Celestelle ja ehkä Isarallekin. Omistajakuvien perusteella nämä ovat juuri sellaisia mitä toivoisin.

Oli kuinka mielikuvituksetonta tahansa, olen ihastunut Dollheartin Fer asukokonaisuuksiin ja kuolaillut eri värejä pienen ikuisuuden. Kaikista eniten kuitenkin olen pitänyt aikalailla viimeisimmistä väreistä, luumusta ja mintusta. Mintussa on vain se huono puoli, että pidän pitkistä Fereistä enemmän kuin lyhyistä. Nämä ovat väriltään sellaisia, että voisin kuvitella monen nukkeni pitävän näitä värejä.

Plum Fer - Dollheart
Mint Fer - Dollheart
Sellainen oli minun lyhyt nukkelistaus. Jätin tästä myös pois Lorna McNessien joka on Monster High nukke ja Ever After High Lizzie Heartsin joita odotan innolla näkeväni livenä, jolloin voin tehdä lopullisen päätelmäni haluaisinko ne vai en. Toki on myös paljon sellaisia nukkeja jotka ovat ihan kivoja, mutta eivät silti ihan toivelistalle asti pääse.


En tosiaankaan ymmärrä miten blogger heitti suurimman osan kuvista värit ihan huonoiksi :'D Off with their heads!

3 kommenttia:

 1. Kiva oli lukea vastauksiasi :) Ihania haaveita sinulla, tuo merenneitotyttö pysäytti hetkeksi minutkin kun merenneitofani olen, mutta totesin sitten että tuo pyrstön jointitus voisi olla parempi ja jään odottelemaan SG-merenneitoa T3T

  Tunnustan myös kuuluvani tähän porukkaan joka tuota Chiikaa himoitsee... Se myytiin loppuun minuuteissa ja harmillisesti sen hinta tuskin tulee jälkimarkkinoilla koskaan olemaan "edullinen" :/ Ebayssä oli juuri yksi jonka aloitushinta oli järkevä, mutta vastahuutaja oli näemmä valmis maksamaan ja tuo nousi yli 300usd... Ja FB:ssa oli yhdellä kanssa myynnissä 350usd u.u Olen itselle laittanut tuon kohdalla kipurajaksi 200e, saa nähdä tulenko siihen hintaan koskaan löytämään XD Onnea sinullekin etsintään, sekä tietysti myös muiden nukkehaaveiden toteutukseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin kanssa yhden Chiikan joka oli about 180 euroa lähtöhinta, mutta valitettavasti se sitten huudettiin lähes muiden tasolle samantien :/ Minunkin kipurajani on tuo 200, suurin osa tuntuu myyvän sitä ainakin 250 tai enemmän hinnoilla u_u. Ehkä sitten joskus TAI voidaan toivoa että jos Azone tekisi tästä vaikka toisen version kun siitä meido Yuzuhastakin tekivät (ja siitä yhdestä chiikasta jopa kolme versiota kaikkine pienine eroavaisuuksineen).

   Poista
 2. Hello from Poland. Beautiful dolls and photos ^.^
  Hugs and kisses. : )

  VastaaPoista