sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Prinssi ja Prinsessa

Viime postauksesta onkin aikaa, ja ajattelin tässä tehdä kahden nuken synttäripostaukset samaan aikaan. Elizebeth ja Varian ovat kuitenkin pari, niin miksikäs ei.

Elize ja ensimmäiset asukokeilut
Tosi luttana Varian
 Aloitetaampa Varianista. Aikoinaan pohdin, että nukkelaumani loppuisi Rikaan ja olisi täydellinen. Olimme siskon kanssa vähän miettineet, että hänen suunnittelemansa hahmo L, olisi nukkatarinoidemme pahis. Kului aikaa, eikä hahmoa L voitu hankkia, joten aloin suunnittelemaan omaa pahistani. Olen suunnitellut monia hahmoja, ja suurin osa ei ole toteutunutkaan, mutta joidenkin hahmojen osia on yhdistelty nykyisiin hahmoihin. Varianin luonteenpiirteitä oli helppo miettiä, kun olin nähnyt Soomin julkaisevan Obsidiuksen. Tiesin, että tästä tulisi se pahis joka olisi hieman narsistinen, paha, eikä välittäisi juuri kenestäkään. Valta olisi ainut asia joka Variania kiinnostaisi. Myöhemmin ajattelin yhdistää pienen merenneitosuunnitelmani ja Varianin pariksi. Ainut heikko kohta Varianille olisi hänen leidinsä, jota hän rakastaisi ja joka yhtälailla olisi Varianille uskollinen ja palvelisi tätä. Pieni merenneitohahmo olikin kauan suunnitelmissa ja keksin jo ulkonäköäkin hänelle. Alunperin merenneidon oli tarkoitus olla ystäväni nuken merenneitokaveri. Merenneito alkoi elämään omaa elämää ja ulkonäkökin oli suunniteltu, mutta sitten julkaistiin Soomin Clozel ja Elizebethin hahmo syntyi. Elizebethin kasvot ja koko eivät sopineet merenneidolle, joten suunnittelin ihan uuden hahmon. Prinsessan, joka oli mennyt naimisiin Varianin kanssa, joka taas näytteli maailman ihaninta puolisoa. Totuuden valjettua Elizebeth joutui häkkiprinsessaksi, joka ei voinut paljastaa Varianin oikeaa luonnetta, koska keijukansalle olisi käynyt muuten huonosti.


Elizebeth ylipäätään on hyvin kasvatettu neito, jolla on myös hieman kipakka luonne. Jotta Elizebeth ei olisi niin vakava, suunnittelin, että hän ei puhuisi yleiskieltä kovin hyvin, vaan ns. "Hoono soomi". Yleensä hahmoni kehittyvät aina jonkin verran kun kirjoitan niistä tarinaa. Elizebethistä ja Varianista on niitä vain pari, joten toistaiseksi hahmot ovat pysyneet aikalailla lähtöviivoissaan. Suunnitelmia on molemmille ja paljon ja osa onkin jo toteutunut.

Lilojen silmien kokeilu
Elizebethistä ja Varianista on myös yksi tarina, jossa Elize karkaa Varianin luota heti alussa, mutta Varian saa tämän kiinni. Sitä tarinaa en julkaissut koskaan vaikka kuvatkin sitä varten tuli otettua.Molempien hahmojen ulkonäkö on pysynyt hyvin samana alusta asti. Varianin halusin olevan melkein saman näköinen kuin Obsidiuksin myyntikuvissa. Elizen ulkonäkö tapahtui ehkä enemmänkin kokeilun halusta. Alunperinhän merenneitohahmo oli ollut mustalla kiharalla tukalla varustettu neito (jonka ulkonäkö selkeästi siirtyi Isaraan), ja sekin kävi mielessä, mutta sitten hyppäsin leeken kimppaan ja sinisenturkoosi peruukki saapui suunniteltuna Elizelle. Elizebethin alkuperäinen sukunimi oli Korpinkutri (joka on nyt Isaran sukunimi), mutta Elizen taustan kehityttyä, se ei enää sopinut. Alunperin tarinassa Elizen äidillä oli ollut mustat hiukset, jotka olisivat periytyneet Elizelle, mutta myöhemmin tuon ihanan värisen peruukin bongattuani keksin, että äidin hiukset olisivat olleet mustat ja lapsien värikkäät. Jotenkin se ei siltikään sopinut, joten siirsin sukunimen myöhempiä aikoja odottamaan.


Elizellä oli alunperin myös lainassa kaverini Soomin kroppa (joka, hassua kyllä, oli ensin minun ja myin sen siskolleni tarpeettomana joka myi sen kaverilleen tarpeettomana :D), mutta minulle riitti Isaran ja Auroran Soomin kropat joten halusin jotain muuta. Googlailin hybridejä ja Doll Factoryn kroppa oli ihan hyvä vaihtoehto. Se oli sekä lyhyempi, että ensimmäinen kroppani jossa jointti oli suoraan rinnan alla. Ylipäätään se oli hyvin erilainen käsitellä kun Soomin kropat. Elize oli myös ensimmäinen nukke, jonka omistin kauan vain päänä.


 Kuten suurimman osan nukeistani, myös Varianin ostin second handinä. Varian onkin ainut nukke, jonka olen noutanut miitistä. Se fiilis kantaa isoa nukkelaatikkoa ympäriinsä Helsingistä Hyvinkäälle..

Oman kropan kanssa ekaa kertaa yhdessä
Kummankaan nuken ostoa en kadu. Kaikilla nukeillani tuntuu olevan paikka tarinassa vaikka se olisikin juuri keksitty. En osaisi enää kuvitella tarinaani ilman Variania, kun se on jo niin iso ratas siinä. Eniten mietityttää Varianin kohtalo ensimmäisen osan jälkeen tarinassani. Jos siis joskus saan sen valmiiksi, kun sivuhaaroja tulee vain koko ajan lisää :D.


Näiden kahden jälkeen jäljellä on enään Seuraavalla kerralla saatan postailla hieman cosplaystä, Warlods of Draenor -lisäristä ja Love Live School Idol Festival kännykkä pelistä. Katsotaan!

En pelannut koko yötä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti