maanantai 6. lokakuuta 2014

Vähän cosplaysta ja Syksyisiä nukkeja

Siskoni päätti houkutella minut Love Live ryhmään jonka hän bongasi naamakirjassa.Alunperin siskon ajatuksensa oli mennä yksin Yukiconiin, mutta mieli ilmeisesti muuttui ja ryhmässä oli avoimia paikkoja kaksi, joten hän kysyi, että haluaisinko cossata Riniä tai Makia. Lisäksi hommassa oli se, että käytännössä kyyti ja majoitus olisi conin ajan ilmaista. Se oikeastaan taisi olla se viimeinen asia, minkä takia suostuin. Fellow cossaajiani ryhmästä en tiedä, kun en ole naamakirjassa, mutta sisko lupasi pitää ajan tasalla. Love liveähän olen tasan sen neljä jaksoa katsonut ja sitten se jäi jostain syystä katsomatta. Nyt siis syytä katsoa molemmat kaudet. Maki koitui osakseni, mikä ei haittaa ollenkaan (ihastuin Makin pianolaulu -kohtaukseen jo heti ekoissa jaksoissa). Enempää en hahmoon ole tutustunut, mutta tsundere tyttö vissiin on, vähän kuin minä selkeästi.

Tämä puku
 Ylipäätään cossi näyttää kivalta ja varmasti on sitä myös päällä. Yksinkertaisuus on myös plussaa. Ainoa minkä koen haastavaksi on tuo hattu, sillä en netistä oikein millään löytänyt mitään. Kokeilin felt hat, wool fedora ja tuollaisia, enkä oikein siltikään löytänyt sitä oikeaa. Samanlainen kuin pokémonin Serenalla. No, jään sitä mietiimään.

En olekaan kirjoittanut tänne, mutta tuossa pari viikkoa sitten tänne saapuikin pieni uusi hartsinen pallero. Kun Soom Lilid ilmestyi tiesin heti, että se on nukke jonka haluan. Kasvot olivat yksinkertaisesti söpöt ja sitä ennen olin taistellut Soomin Necyni naaman kanssa, koska en ollut saanut siitä sellaista kun halusin (vaikka myöhemmin tilauksen jälkeen asia korjaantui ja meikki onnistui). Alunperin Lilidin pää oli vain tarkoituksena jäädä minulle Necyn pääni tilalle, mutta kun Necyn meikki ongelma korjaantui, Lilidistä kehittyi ihan oma hahmonsa.
Lilid tottelee toistaiseksi ainakin nimeä Rrabbit. Rrabbit on Varianin unilapsi joka on hankittu, niin tylyä kuin se onkin, vain pitääkseen kulissia puhtoisesta kiltistä miehestä. Variania eivät lapset oikeastaan kiinnosta mutta unilapsen kanssa pitää viettää aikaa että sielu vahvistuu ja pystyy elämään.

Väri vertailua vuosi sitten saapunen Necyn kanssa. Celesten ilme selkeästi on "öö?"
Tytöstä vähän kuvia mitkä postasinkin jo hartseihin. Paljon kuvia.


Kävin kuvaamassa toisena päivänä Rikaa ja Aileenia. 


Tein myös eräänä päivänä tylsyyttäni itsestäni dreamselfien. Ei kai sen kummempaa, nyt pitää vain sulattaa ajatusta että a) olen ensimmäistä kertaa menossa talviconiin b) teen kaksi pukua talven coneihin.

Kuppi kuumaa ja mietitään sitä.

6 kommenttia:

 1. Ui, ompa nättejä syksykuvia nukeista! Onko siellä jo noin oranssia, miten en ole huomannut :D

  Ja googlettelin pikaisesti ja ebaysta ainakin löytyi tuontapaisia hattuja nimellä "pork pie hat"
  ...porsaspiirakkaa siis etsimään! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuo hakusana olisi ikinä pälkähtänyt päähänkään! Kiitos, googlailemaan sitten vain :D. En ylipäätään ikinä tiedä muutenkaan minkään vaatekappaleiden nimiä xD.

   Meillä on tasan yksi puu, tuo pihan vaahtera jossa on noin ihanaa väriloistoa. Muut ovatkin sitten tuollaisia ruskeita.

   Poista
 2. Onneksi olkoon uudesta nukesta! Ihania syyskuvia <3 ja ihana syysleppis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiituksia ^^ Viimeinen pikkupikku leppis ennen kuin kaivautuvat talviunille (luulen siis että ötökät uinuvat talviunta?). Nopeasti piti mennä kuvailemaan ennen kuin kaikki lehdet tippuvat maahan ja muuttuvat ruskeiksi :)

   Poista
 3. Kärsitkö ostaa hatun? Niinkin lähellä kuin Seppälässä on syksyn kokoelmassa tuollaista matalakupuista huopahattua. Kävin sovittelemassa taannoin sen mustaa versiota hautajaisia varten.
  Jos päädyt huovuttamaan hatun niin tarvitset sopivan kokoisen hattutukin tai voi tulla hankalaa. Huovuttaminen on kivaa puuhaa mutta märkää ja hattu on ensimmäiseksi työksi hankala jollet ole aiemmin tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin ihan ostaa, ei nimittäin eka kertalaiseksi ihan taidot riitä hatun huovuttamiseen. Oikeastaan en ole tainnut huovuttaa ikinä, hassua. Jotenkin hämärä muistikuva että edes josku kässän tunnilla jotain sellaista oltaisiin kokeiltu? No joka tapauksessa :3

   Poista