keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Aurora Borealis

Oikeastaan minun piti kirjoittaa tämä jo viime perjantaina, mutta asioita tapahtui (mm. uusi sohva, kangasostokset, kyläilyä jne.) ja sain nyt aikaiseksi vasta tänään.

Aurora on siis viettänyt nelisen vuotta talossa, joten raapustelen vähän muisteloita.
Aurorakin oli hahmo jota en ollut miettinyt ollenkaan etukäteen. Siihen aikaan julkaistiin upeita isoja Soomilaisia ja olin ihan niiden pauloissa (toisaalta, eipä se näytä nykyäänkään laantuvan :DD). Tiesin, että ne maksoivat julmetusti, mutta kävin töissä ja pystyin pistämään sivuun rahaa. Aurora ylipäätään on kallein nukkeni, mutta se on myös ainut nukke, jonka olen hankkinut lähes pala palalta.

Auroran eka look
Doassa (Den of Angels, kansainvälinen nukkefoorumi) joku myi Soomin Breccia päätä Cass kropalla ja pitkän harkinnan jälkeen tiesin, että se olisi se iso Soom naiseni jonka halusin. Breccia kokonaisuudessa oli jotain niin ihanaa. Rakastin (vaikka puhun menneessä muodossa sisältää se myös nyky päivän xD) kauniita muhkeita huulia, vähän koukkuisaa nenän päätä ja isoja lempeitä silmiä. Breccian edellisen omistajan meikki ja viininpunainen peruukki olivat mielestäni upea yhdistelmä.

Talven leidi. Ulkoiluttamassa neitoa ekaa kertaa
Ei aikaakaan kun postissa oli odottamassa se thö nukkeni. Olin ostanut erikseen toiselta harrastajalta myös Breccia jalat. Auroran nimi tuli ideana miehekkeeltäni. Tiesin silloin, että neidosta tulisi kettu/susi demoni ja kysyin, että mikä tälle sopisi nimeksi. Aurora Borealis joka tarkoittaa revontulia, oli ihan täydellinen nimi pohjoisten metsien sinisusikettudemonille. Alunperin Auroran oli tarkoitus olla paha ja havitella voimaa, mutta kuten suurin osa pahiksistani (mm. Faro) muuttui suht hyväksi. En vain ilmeisesti osaa pitää nukkejani pahana (Varianin kanssa yritän kuitenkin ihan tosissani).
Myöhemmin tiesin, että haluan myös Breccialle oman erikoiskroppansa, eli sen iso tissisemmän. Myin vanhan kropan pikkusiskolleni ja ostin Doasta iso tissisemmän kropan. En ole katunut tiippaakaan ostoksiani. Paljon myöhemmin ostin Hartsilapsista vielä Breccian limited asun ja kynsikädet. Neitoni oli täydellinen ja melkein Fullset. Yksi asia minkä vielä haluan neidolleni hankkia joskus on Breccia korvat. Ne täydentäisivät susikettu lookin.


Taustatarinansa puolesta Auroralla on ollut vaihteleva elämä (yksityiskohtaisempi sepustus omien nukkejeni profiileissa tässä blogissa). Lapsuuden hän kasvoi kuuliaisesti äitinsä toivomuksia ja etikettiä noudattaen. Aurora on ylpeä vanhemmistaan vaikka onkin puolirotuinen. Hänen äitinsä ollessa taitava taikojen osaaja kettu ja isänsä voimakas ja kunnioitettava susi. Teini-iän myrskyissä Aurora muuttui kapinallisemmaksi. Myrskyisä käytös tietenkin johti useaan riitaan äitinsä kanssa ja lopulta aikuisuuden kynnyksellä Aurora karkasi kotoaan. Aurora vietti varsin kevytkenkäistä elämää jonkin aikaa bailaten öisin ja riekkuen muiden taikaolentojen kanssa pitkin kyliä, joista yksi parhaimmista ystävistään oli Isara joka oli myös puoliverinen. Isaran kanssa tuli seikkailtua monet kerrat ja olivatpa he hetken hieman ihastuneita toisiinsa. Kyllästyttyään synkeään elämäntapaansa ja kasvettuaan hieman hän päätti tehdä jotain muuta. Hän lähti etsimään rakkaudensa kohdetta, erästä yhden yön tapausta, mutta matka päättyi lyhyeen, sillä hän kuuli isoäitinsä joutuneen ketunrautaan. Aurora palasi kotiin ja sai kuulla raivostuneilta vanhemmiltaan että suvun arvokas reliikki oli kadoksissa meren pohjassa. Aurora lähti hakemaan tätä ja kommellusten jälkeen hän saikin sen takaisin ja sai lepytettyä vanhempansa. Seikkailun ansiosta Aurora sai uuden positiivisemman näkökulman elämälleen ja muutti omaan pesäkoloonsa. Siellä hän onkin kestinnyt muutamia muita hahmojani.

Olin ihan ihmeissäni kun likka pysyi näi itsekseen. :D

 Ensimmäisenä hän tapasi peurajumalan tyttären Rikan jonka kanssa hän solmi sopimuksen jota kumpikaan ei loppujen lopuksi voinut pitää. Heistä kuitenkin tuli ystäviä tapahtuman jälkeen. Myöhemmin Aurora tapasi Novan joka oli eksyksissä hänen reviirillään. Nova viipyi Auroran luona kevääseen saakka jonka jälkeen oli heidän aikansa erota. Huhutaan, että tuohon ystävyyssuhteeseen liittyi myös hippunen romantiikkaa. Ylipäätään Aurora pitää sekä miehistä että naisista. Myöhemmin kuvioihin tuli lohikäärmeen poikanen Eclipse jonka Aurora otti pieneksi palvelijakseen.

Kaikennäköistä sitä onkin päälle laitettu :)
Tulevaisuuden juonikuvioita en aio kertoa, mutta Auroralla on jonkinmoinen osa isossa tarinassa. Myöhemmin tulevaisuudessa (nyt puhutaan sadoista vuosista) Aurora hankkii miehensä kanssa lapsen, Celesten joka on myöskin äitinsä tapaan puoliverinen.

Yksi lemppari shooteistani
Talvi taitaa olla lempi vuodenaikani kuvata Auroraa. Erikoisjaloillakin on helppo pysyä pystyssä hangessa :). Ja jos nukke kaatuu niin ei ole niin riskialtista että jotain hajoaisi. Eniten olen tainnut neitoa kuvata vuosina 2011 ja 2012.
 Aurora on ollut yhteensä aika monessa kuvatarinassa.

Tarinassa jossa Varian esiintyi ensimmäisen kerranTarina Novan kanssa
Ja toinen
Useissa tarinoissa Rikan kanssa
Tarinassa Eclipsen kanssa
Shootissa Celesten kanssa
Lisää Eclipsen kanssa turinointia
Ja Isaran kanssa
Aurora kuuluu ehdottomasti yhtiin lemppari nukeistani, jos pitää valita. Aurora ylipäätään on tuntemattomia kohtaan suhteellisen kylmä ja asiallinen, mutta lämpiää sitä mukaan kun tutustuu.

Aurora tänään

Aurorasta voisi sanoa oikeastaan sen, että se oli se nukke joka kasvatti rakkauden Soomeihin. Auroran hankkiminen myös rohkaisi, että kyllä niitä Soomeja saa hankittua kun vain tarpeeksi kovasti haluaa (siihen aikaan taisi olla sellainen ajatusmaailma, ettei kukaan tavallinen tallaaja voi saada ostettua Soomilta mitään, koska ne olivat silloin niin kalliita).

Auroran ulkonäkö ei ole muuttunut sitten edellisen tarinan jälkeen juurikaan. Tulevaisuudessa pohdin, josko jossain vaiheessa saisin neidon meikkiin jollekin. Ainoa onnettomuus koko jutussa on se, että haluaisin lähes täsmälleen samanlaisen meikin mitä neidolla nytkin on, koska suorastaan rakastan tätä meikkiä u_u. Homma vain on niin, että nykyinen meikki alkaa olemaan paikka paikoin hieman kulunut (korvien päät, nenä ja leuka). Monikaan artisti tuskin moiseen hommaan haluaa lähteä mukaan. Varsinkin vasemman puolen savulohikäärme taitaa olla haasteellinen. No, ehkä sitten joskus.


Ensi kerralla varmaankin kirjoitan cossi jutuista ja niiden etenemisestä~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti