maanantai 4. elokuuta 2014

Korkeasaareen

Ajattelin nyt vihdoin pistää kuvia reissusta Korkeasaaressa joka olikin jo jonkin aika sitten. Hitomi, pieni Azonen Koron tuli mukaan reissuun. Vaikka päivä oli hirveän kuuma, selvittiin silti kolmessa tunnissa paikasta ulos. Jos olisi ollut viileämpää, olisi voinut eläimiäkin varmasti bongata enemmän. Pientä eläin ihkutusta, näin varoituksena. No mutta, aloitetaans.


Hitomi matkusteli paikan päälle laukussa. Yllättävän paljon liikkeellä oli lapsiperheitä, myös niinkin aikasin kun lähdettiin sinne. Oltiin joskus kymmenen yhdentoista aikaan paikalla. Koko päivä oli hullun helteinen, varmaan yli kolmekymmentä auringossa! Onneksi paikka paikoin kävi pieni tuulenvire, mutta silti se aurinkorasva unohtui laittaa.


Katselua kissalaakson yli. 


Pienet lapset katselivat Hitomia aika kiinnostunein katsein. Paikalla tuntui olevan myös paljon Viljami nimisiä poikia, joka tuli selväksi äitien huuteluista (oleellinen tieto). 

Punapanda/kultapanda/pikku panda

Suurin osa eläimistä oli piiloissa varjoissa, enkä kyllä yhtään ihmettele.  Kissalaaksossa, jossa kävimme ensimmäisiksi oli hyvinkin hiljaista. Vain joku manuli (oli pieni kisu!) ja tämä suloinen punakarva näkyivät.Ilmeisesti joku vauva villihepo tämä oli. Se rapsutteli itseään tuollaista juttua vasten. Noita oli muutamien kaviollisten häkkiasumuksissa.

Joo se on aita tuossa keskellä
Nämä olivat minun yhtiä lemppari eläimiä. Ai että.. Tosi pieniä höpönassuja. 

"No comments"
 Nalluskat nukkuivat niinkuin monet muutkin elukat siihen aikaan. Tämä jättimys nukkui suoraan lasin vieressä varjossa. Katsokaa nyt tuota tassua, awh! Olisin ottanut paremman kuvan, mutta oli pieniä vaahtosammuttimia lääppimässä lasia niin jätin sikseen :).


Tämä mussukka näytti niin levolliselta.

"Mmmh!" ^^
  Korkeasaari on suhteellisen halpa paikka käydä JOS ottaa omat eväänsä mukaan. Muuten kaikki onkin järkyttävän ylihinnoiteltua. Oli kuitenkin niin kuuma, että ihanan kylmät pirtelöt oli ihan pakko ostaa. Auttoivat oloa huomattavasti!


 Kotkaotuksia. Jos olisin ollut fiksu, olisin ottanut myös kylteistä kuvia niin muistaisi myöhemminkin että mitä mitkäkin eläimet olivat.


Hiekkaveistoksia oli siellä myös. Tämä oli mielestäni hienoin. Huomatkaa ankka ja sen ilme takana.


Nämä! Lemppari mussukoita kanssa! Siis aivan ihania isoja möllyköitä, niin karvasen pehmoisen ja lempeän näköisiä ;_; Aww, oisin halunnut baijjada mutta olisin varmaan saanut sarvesta mahaani.

 

 Tunturipeura jonka ravintoon selvästikkin kuului myös aitaus. Tämän jälkeen se alkoi syödä kylttiä.

"Stupid hoomans"

Päivää paistatteleva siellä korkeuksissa. Palattiin siis takaisin tsekkaamaan kissalaaksoon että olisiko kisut paikalla.


 Tämä oli hirmu kaukana, joten laatu on mitä mahtavin. Iso kissa

Hieno keinu
   
Joogahanhia

 Siellä oli myös joku pikku hanhi ja sen emo. Oli hassua katsella kun joku pikku poika meni vähän turhan lähelle vaavia niin emo alkoi sähisemään. Kunnon hirmulisko!

Hienot portaat!

Pesukarhuja. Nämä olivatkin ehkä ainoat eläimet jotka ihan aktiivisesti hengailivat ja touhusivat.


Jäätiin tähän aitaukselle joksikin aikaa.

"No älkää hei musta välittäkö"
 Sitten paikalle asteli riikinkukko ohimennen

Pusukarhut
Söpö rantakäärme ;_; tai pikemminkin kasassa oli kaksi
Kanalan hienot propit :)

Sitten mentiinkin tropikaarioon vai mikähän se sisätila oli. Jos ulkona oli ollut kuuma niin täälläpä vasta sitä kuuma olikin! Kosteus ja hirveä kuumuus yhdistettynä. Ai että.

"Tässä näette blurratun jonkun olion elintilan"

Mysterio desu
Näitä kuvia oli ihan kiva ottaa.

"Siinähän tippuu ihan oikeasti vettä!"
"Oliko täällä lisko?"

Onneksi välillä voidaan huiliakin.
Pullamarsusopuleita :3
"Minnehän tämä vie?"
"Humm him himmeli hei"
Ihana mulkosilmähiiri! Nämä oli ihan älyttömän nopeita!

Söpö kroksu. Siis kaimaani

"Gojira gojira!"
Little monkey lost, suoraan viidakost. Tiirailee sieltä vaan
Suurin osa pikku apinoista oli ulkona häkeissään.

Kukatkin kukkivat kauniisti

Kenkuru! Siellä oli myös pieni poikanenkin hyppimässä, mutta siitä en saanut kunnon kuvaa.
 Loppujen lopuksi tuli hiihdettyä koko mesta aika nopeasti läpi, tosin itse olisin halunnut jumittua pisteille pitemmäksi aikaa ihmettelemään ja kuvailemaan. Sitä kävi monta kertaa niin, että jäin haaveksimaan paikoilleni ja yhtäkkiä muut olivat poissa ja itse että "O_O mihkä ne oikeen meni?"


Empä ole ennen nähnyt kun linnut läähättävät. 

Seuraavalla kerralla Project Zero cosseista vähän uusia otoksia ja Kasumin progressia ja muuta.

"Sangen lämmin"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti