tiistai 22. heinäkuuta 2014

Kasumi WIP ja muuta sen sellaista

Elikkä vihdoin ja viimein jotain kuvia cossin valmistumisesta, jee! (Miten niin pitkä aika kameran tyhjentämisestä. Vain melkein 300 kuvaa tullut otettua tässä välillä. Yli puolet tietenkin nukkekuvia)

Super ninjaaa :3

Traconiin ollaan menossa ja jotain mukavaa sitten tipahti postiluukustakin :3 (en tosiaan käsitä, miksi blogger heittää kuvat välillä noin kakkaiseksi? Uskokaa, tuo tausta oli musta kun kuvan muokkasin)

Meidän rannekkeet tuli :3 Ompa sievän väriset
Eli eli, siis Kasumi cossia on aika laiskasti tullut tässä viime päivinä tehtyä. Syynä yleinen laiskuus ja koska elämä tuntuu kakalta välillä. Kuitenkin onneksi eteenpäin tulee tehtyä edes pikkuhiljaa.

Yksityiskohdattomat pantsut
 En ole ikipäivänä tehnyt housuja (paitsi yläasteen kässän tunnilla joskus vuonna nakki, enkä niistäkään mitään tajunnut), jotenka nämä ovat mielestäni suhteellisen onnistuneet tekeleet. Yksityiskohdat lisäilen myöhemmin.


 Unohdin jo hetkeksi mitä tuossa ylemmässä kuvassa olikaan, mutta sitten muistin, että nehän olivat hihat jotka tein! Valmistumisvaihe kuva siis.

Käsi jutut.. Siis hihat
"Ompa mulla habaa!" No eikä oo
 Hihoista puuttuu enää kukkakoristeet joiden toteuttamista vielä mietin, että olisiko maali kivempaa vaiko kangaspala. Mutta siis hei, ehkä ainut melkein valmis osa!

Le uikkari, niin kuin sanotaan
 Huijjasinmpas. "Uikkari", eli toiselta nimeltään yläosa on melkein valmis sekin. Enää tarvitsee ompelukoneella hurrautella selkään kuviota (joka sinänsä on turhaa, koska ei se viitan alta kuitenkaan näy, pah, mutta koska oma ajattelutapa = älä huijjaa koska itse siitä kuitenkin kärsit mielessäsi vaikkei kukaan muu tietäisikään. Monta koskaa tässä lauseessa), sekä ommella sivuille härpäkkeet (ja siistiä tuota sisäpuolta) niin se on valmis. Alle tietenkin pitää vielä tehdä se olematon toppi. Tämän puvun kanssa pitää myös.. hmm.. lisätä rintavarustusta, joten kokeilimme yhtenä päivänä rintsikka plus rintsikka on tupla rintsikka.. eikun siis! Rintaliivisukkatutoriaalia. Totesimme, että yhdet sukat ja kahdet rintsikat riittävät hyvin. Siitä valitettavasti ei ole kuvaa.

Ota siitä puukkoa silmään
 Miehekkeeni on ihanasti auttanut aseissa ja tässä on siis kolmiosainen windmill shuriken. Senhän toki pitää oikeasti mennä kasaan jne jne.

Kyllä tästä pitää alkaa ryhdistäytymään ja tekemään oikeasti, ettei tarvitse viimeisellä viikolla ennen conia taas marmattaa että menipä myöhäiseksi.

Ja sitten muihin aiheisiin.

Sisko oli kiltti ja toi minulle Gamestopista jotain sööttiä :3

Voi tui tui kun on söpö
 En tbh edes tiennyt että näitä oli siellä! Kiva yllätys ^^ Sylveon kun on yksi lemppari poksuistani! Gamestop.. älä vie meidän rahoja.. ei.. älä myy pokémon tavaraa.. liian hyvä peli.. eiiii.. *voimaton huuto*

ai laik colours
Sain nyt taas viimein varmaan kolmeen vuoteen uudet kesäkengät. En muuten olisi tullut edes ostaneeksi, ellei meidän rakas pieni koiramme Ilona olisi syönyt edellisiä kesäkenkiä.. ja Mion cossi kenkiäni ;_;. Enemmän harmitti Mion kengät koska:

1. Olen jossain määrin nuuka. En osta itselleni usein uusia vaatteita tai kenkiä
2. Ne olivat mukavat jalassa ja pystyi pitämään cossin ulkopuolellakin
3. "Ne olivat vasta niin nuoret" = en kerennyt edes käyttää niitä tarpeeksi usein!

Eniten ihmettelin, että mistä se ylipäätään ne edes sai? Tietääkseni ne olivat kyllä kaapissa D:!  Mentiin sitten kenkäkauppaan miehekkeen kanssa ja löysin nämä. Totesin ensin että mäh, joo ei, en osta tuon hintaisia kenkiä. Kuitenkin mieheke sai suostuteltua ja koska merkki kengät niin OLETAN näiden elävän AINAKIN sen viisi vuotta. Kele -.-. "Jos nää kengät ei kestä ees x vuotta nii mä tapan nää" tuli kirottua kaupassa. Nii, mitenhän kengät sitten tapetaan? Kuvasta muuten puuttuu ne sellaiset siivet, mitkä kanssa hommasin noihin. Mikä 24v kakara?
Koen tosi huonoa omaatuntoa jos ostain jotain kallista itselleni. Vaatekaupoissa loppujen lopuksi jos kivan tuntusen vaatteen hinta on omasta mielestä liian korkea niin takaisin hyllyyn se lentää alta aikayksikön.

Suosittelen katsomaan alla olevat videot isommalla ruudulla ;)


Uusi League of legends cinematic oli myös oikein kiinnostavaa katseltavaa tässä juuri. Ahrin design on jotenkin.. cosplay ainesta :D Harmi että olen saanut vähän traumoja noista hännistä, eikä homma jaksa inspata juuri nyt, mutta ehkä tuon voisi laittaa korvan taakse.


Olen myös super innoissani tulevasta Fatal Frame/Project Zero pelistä! Traileri aiheuttaa vilun väristyksiä, ja toivon kovasti, että kyseinen peli julkaistaan myös Euroopassa vaikka pelaisinkin tätä varmaan suoraan sanottuna.. kröhm.. kakat housussa. Todettiin myös siskon kanssa, että pelin hahmoissa olisi hienosti myös cossaamisainesta. Ja miksei, kun Mio ja Mayukin onnistuivat niin hyvin.

Ja sit mä niinku nukuin
Muita tulossa Traconiin näin btw? :)

4 kommenttia:

 1. Ei juma oot hottin näköne tossa Le uikkaris :o okei oon hiljaa. Mut hyvin edistyy! :)
  Uu project zero 5 :o en uskalla ees niitä vanhempii pelaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. .... :D You silly! *käden liike*

   Ei ne nyt niin pelottavia oo :) Kokeile vaikka kakkosta eka, se on niistä ehkä kesyin (ja oma lemppari <3)

   Poista
 2. Voi vitsi ootan kyl innolla et pääsen näkemään ton sun cossin kokonaisuudessaan!! Ja yhdyn kyllä Staran kommenttiin, et oot kyllä hotti, hot, hottis! XDD Koitetaan tulla miehen kanssa Traconiin ja jos satun sut bongaamaan siellä ni varmasti tuun pyytää valokuvaa!! >w<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos :'D Katsotaan nyt millainen tästä kokonaisuudessaan tulee, toivotaan parasta!

   Poista