keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Eclipse, pieni lumilohikäärme

 Katsahdin tänään kalenteria ja huomasin, että Eclipsen saapumisesta taloon on nyt kaksi vuotta. Pidin alun alkaenkin Soomin Tacosta kun se ilmestyi. En silloin kuitenkaan haaveillut vakavasti hankkivani sitä. Myöhemmin sitten katselin jälkimarkkinoilta Doan puolelta aina hieman salaa, että mitä ihmiset pyytäisivät siitä. Harmi vain, että moni myi silloin koko settiä, mihin kuului myös romantic pää, enkä halunnut sitä ylimääräiseksi taloon pyörimään. Taco kuitenkin oli hartsinsa puolesta sen värinen, ettei sen värisiä päitä olisi saanut kovin helposti kaupaksikaan. Sitten yhtenä päivänä vuonna 2012 Hartsilasten foorumilla oli Taco myynnissä juuri sellaisella setillä kun sen halusinkin. Hetki sen jälkeen pikkuinen sitten kotiutui.

Soomilla oli samanlaiset laatikot silloin kuin nytkin
Puoliksi vapautettu kuplamuovihirviö
"nice to meet you"
 En oikeastaan ollut tainnut suunnitella Eclipsen hahmoa sen kummemmin etukäteen, mutta sen muistan, että nimen keksin melko samantien.En ollut pohtinut etukäteen tarinaa enkä tyyliä, joten mukana saapuneet silmät pysyivät käytössä aika kauan. Puhumattakaan tietenkin siitä, että Eclipse oli ensimmäinen tinyni, joten minulla ei ollut käytännössä yhtään mitään valmiina sille. En jostain syystä hirveästi jaksa pidellä nukeillani hartsisia häntiä. Koen että ne ovat enemmänkin tiellä, kuin tarpeeseen.


Heitin Eclipselle päälle liian suuren peruukin, kun ei talossa pienempääkään ollut. Eclipselle ei myöskään ollut yhtään vaatetta, joten pieni ompelu-urakka alkoi samantien.
 

Eclipsehän on sukupuoliton, sillä tarinassani lohikäärmeet valitsevat sukupuolensa itse jossain vaiheessa elämää. Jotkut jo ollessaan munassa ja toiset vasta myöhemmällä iällä. Eclipse ei ole tehnyt vielä valintaansa ja tässä vaiheessa uskoin, että siitä voisi tulla hyvin tyttökin.


 Taaaai, sitten se oli tuo marjapuuron värinen peruukki.


Sain aikaiseksi tehdä Eclipselle valkoisen peruukin ylimääräisestä karvakankaasta ja se hengailikin hetken päässä. Jossain tässä vaiheessa päätin Eclipsen tarinaa ja olin jo aika perillä siitä mitä haluan tältä hahmolta.Sou serious business
Hankin Eclipselle foorumin kautta Yrien limited peruukin muka väliaikaisena vaihtoehtona. En tosin silloin tiennyt, että peruukki tuli jäädäkseen. Lainasin myös siskon Kiran silmiä ja nekin aikalailla jäivät päähän.


Eclipse ilmestyi ensimmäisen kerran tarinassa "Vaanija" missä hän seurasi Auroraa metsässä. Auroran ottaessa pikkuisen nälkäisen lohikäärmeen luolaansa Aurora sai Eclipseltä kirjeen Auroran äidiltä, jossa kerrottiin Auroran äidin ja herra ja rouva Snowfallin sopimuksesta. Sopimukseen kuului, että Aurora kouluttaisi pienestä Eclipsestä hyvän avustajan. Niin Eclipse sitten jäi Auroran luokse asumaan.


Eclipse on myös ilmestynyt tarinassa jonka postasin vain blogin puolelle. Tarinassa merirosvokissa Harlequin ja Eclipse leikkivät yhdessä ja tutkivat asioita. Olen kirjoittanut Eclipsestä myös tarinan, jossa pieni lohikäärme pääsee käymään yksin ostoksilla kaupungissa.

Kuva

Hommasin Eclipselle myös yhdessä vaiheessa vihreän mohairperuukin, koska uskoin sen olevan Eclipsen tyylinen ja sitä mitä alunperinkin halusin Eclipselle. En silloin tajunnut, että vaalea peruukki oli enemmän omaan makuuni.

Kuva

 Peruukin kanssa kokeilin myös vihreitä silmiä. Jollain tavalla tykkäsin kokonaisuudesta, mutta jokin siinä oli ettei se jäänyt. Osasyy saattoi olla, ettei vihreä peruukki pysynyt kovin hyvin päässä.

Kuva

Olen myös raahannut Eclipseä mökkeilemään. Nämä kuvat tosin taitavat löytyä jo tästä blogista.
Reissussa Isaran ja Aran kanssaEclipse on jäänyt suht vähälle huomiolle lähiaikoina, mutta se ei vähennä kiintymystäni nukkeen.

Eclipse tänään
Suunnittelin jo joskus, että olisi ihanaa saada Eclipse isompanakin nukkena, kuten MSD kokoisena. Tulevaisuudessa Eclipsestä nimittäin on tullut Auroran pennun Celesten vartija. Se haave kyllä saa odotella vielä hyvinkin pitkään. Mutta tosiaan, tältä Eclipse näyttää tänä päivänä. Parissa vuodessa ei ole hirveästi tullut mitään muutosta, mutta eipä se haittaa. Jos jotain pitäisi lisätä, niin pitää tehdä ja hankkia näille pienille lisää vaatetta.

Ensi kerralla varmasti bloggaan cosplayhin liittyen :D. Progekuvia tulossa.

Kesä mennään tuulettimen voimin

2 kommenttia:

 1. Onnittelut Eclipselle vuosipäivästä! :3 On kyllä suloinen pikku veijari~
  Minulla on vähän samanlaisia ajatuksia hartsihännistä. Ne ovat kivoja ja suloisia mutta aika harvoin sitä kuvaa nukkea selustasta, joten jäävät kuvissa näkymättömiin ja tippuilevatkin helposti mokomat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hartsihännät vaikeuttavat jotenkin posetusta, varsinkin kun aina niiden kanssa ei voi edes istua kunnolla :D Toisaalta ne ovat kyllä tosi suloisia, mutta kauhu scenaario olisi huomata, että on hukannut hännän johonkin ulkokuvausreissulle metsikköön D:

   Poista