perjantai 13. kesäkuuta 2014

Harhaanjohtavia otsikoita

Luovuus kukkii

Luovuus kukkii as juu kän sii
Ei vaan. Minun piti itseasiassa postailla vasta Hypeconin jälkeen, mutta ajattelin, että teen siitä ihan oman postauksen sitten. Kamaa taas jonkin verran turinoitavana.

Sain jo aloitettua Kasumi cossia hyvin ja kolmena ensimmäisenä päivänä olin jo melkein saanut koko yläosan valmiiksi. Se on minulle hyvin nopea tahti. Mutta sitten tapahtui pieni alamäki henkilökohtaisen elämän takia, josta en jaksa alkaa valittamaan blogissa (koska tästähän ei valitusblogia tule!) ja cossin teko jäi hetkeksi. Aikomus on taas viikonloppuna ottaa se esille uudestaan.

Alkuperäinen cossi seinäsuunnitelma
Ja uusi suunnitelma
 Progressikuvia minulla ei ole tähän hätään tarjota paljon mitään, en muistanut ottaa kuvaa kun se oli kokeiluvaiheessa päällä :D

Se on kangasta! Tan tan taaaah!
Viitta hahmotelma
 Olen jopa jaksanut meikkailla siskon nukkea ja ottaa pari räpsyä omistani.Ja peruukilla ja silmillä. Se on niin paljon vaaleampi kuin oma momoni. Miun tyttö on aika kellastunut. Pitää hoitaa asiaa jossain vaiheessa.

  

 Ja minun oma neitini on nyt pinkin värin uhri. Voi reppanaa :D. Aileen on ihana kun sen saa pukea kaikkeen ihanaan ja makeaan.


Ja random Rika kuva. Päivittelinkin jo, että kuvasin sitten vain Momoja, hups.

 Kävin tänään myös Gamestopissa hakemassa Mario Kart 8:n. Mukaan tarttui jotain muutakin. Hitsin pimpulat, muttakun tykkään vain pokémoneista niin paljon.

Charizard, Sylveon, Espeon ja Pancham
 En vaan voinut vastustaa. Kiva kun rakas spottasi nämä minulle, koska itse olen sokea! Sylveon ja Espeon varsinkin ovat ihania ja söpö lisä muitten eeveelutioneiden sekaan. Ja Lizardonista olen aina tykännyt. Siis Charizardista. Pitää Panchamistakin sanoa, että sekin on suloinen. Näitä oli vielä enemmänkin, mutta jos sitä nyt pärjäisi näillä kuitenkin :D

Koska minusta on kiva katsoa boxinavauskuvia
 Olivat aika tukevasti muoviin pakattuja. Mukana tuli myös tuollaiset kortit.

Sylveon. Huomatkaa hienot peilikuvat
Tän siipiä muuten voi oikeastikin liikutella (ja jalkoja myös)
Panchamin mukana tuli tuki jolla pysyy pystyssä napakasti

Vähän blurri kuva. Se tuijjottaa niin vakavasti D:

Tein myös vertailua siskoni Sylveonista ja omastani.


Eroa oli ylipäätäisessä muotoilussa vaikka pose onkin sama. Värit poikkesivat myös hieman toisistaan. Siskon on pikkaisen enemmän realistinen. Se on jostain paketista, missä tuli pokémon kortteja mukana.

Nelikkoni. Olen missannut jo pari kertaa tahallisesti muiden hankkimisen.
 Sain myös tänään haettua postista peruukkini, joka saapui tosin jo tiistaina.

En odottanut tätä
 Olen  ilmeisesti liian tottunut laatuun ja peruukki oli lisäkkeestä ihan takussa, en ollut tästä iloissani. Ensimmäiset kymmenen minuuttia käytin peruukin selvittämiseen. Onneksi Niiskuneitisuihke pelastaa! Peruukin laatu oli ehkä keskitasoa, ei mikään huono, muttei erityisen hyväkään. En ole ihan sataprosenttisen varma että onko tämä paras mahdollinen peruukki Kasumia varten, mutta tällä mennään ellei jotain superia löydy.


Ja sitten saa vikistä "Hayate-niisan!" :D. Miten minulla on AINA tuo toppi päällä kun kuvaan peruukkeja? En suunnitellut tätä!

Hirveä miettiminen nyt vielä illalla että pistänkö Hypeconiin peruukin (koska ei tietenkään voi mennä täysin casuaaleissa). 

Hypeconiin!

3 kommenttia:

 1. Oisin varmaa tullu hypeconii jos oisin tienny siit aikasemmin T_T tiesin siitä joskus perjantaina ku kävin nopee kirjastos xD - siel mainos.
  Äyh ihanat poksu figuurit :3

  Onks sul mitenkä menoo jne et kerkeisitkö joskus näkee jossain :D <- hieno lause

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsit, oisit tullu käymässä siellä :3
   Eiks ookki sööttejä poksuja :D Musta ne on niin ihania, hommaan varmaa armeijjan joku päivä.

   Hmm emmie tiiä, kyllä varmaan johki väliin voidaan sopia, taitaa tosin mennä ehkä lähinnä viikonlopuille, koska ei oo autoo käytössä. Käydäänkö kaffella jossain? :D

   Poista
  2. Voidaanhan me käydä :) menee varmaa ens viikkoo koska juhannus on nyt täl viikol o.o mut kirjotellaan aapos sit ens viikon alussa vaik :3

   Poista